19.03.2018
Mentaalikehomme on kaikkien rakkaudellisten ajatuksien koti. Mentaalikehon kautta, yhdessä chakra-järjestelmämme kanssa, toimii intuitiivisuutemme sekä yhteyden pitomme ja kommunikointi nk. korkeampiin taajuuksiin ja ulottuvuuksiin ja siellä olevaan tietoisuuteen sekä auttajakuntaan mm. rakkaaseen enkelimaailmaan.
26.02.2018
Emotionaalinen keho / Aistimme ympärillämme ilmakehässä risteileviä ajatuksia ja tunteita tämän auramme osan kautta. On hyväksi itselle harjoitella muistamaan, että juuri tällä auramme kerroksella on suuri vaikutus siihen; mitä ajattelemme, miten ajattelemme, mitä tunnemme ja miten tunnemme.
02.02.2018
Aura on monikerroksinen energiakehä tai -kenttä, joka ympäröi fyysistä kehoamme. Se ”säteilee” eli värähtelee energiaa kehostamme ympärillemme ja kehomme ympärillä ollen vuorovaikutuksessa ympärillämme olevan ilmakehän kautta muihin ihmisiin...
21.01.2018
Jokunen aika sitten Kanelian facebook-sivustoilla kysyttiin, että mihin perustuu kolme kiitos sanaa peräkkäin, jotka lähes jokaisesta julkaisusta löytyvät. Hieno kysymys, joka ohjasi minut pohtimaan jälleen syvemmin tuota aihetta ja sen merkitystä minulle. Kiitos, kiitos, kiitos - näkyvälle ja näkymättömälle energialle ja ihmiselle siinä ”välissä”
08.01.2018
Egon pönkittämänä ihminen voi ohjautua hieman sivuraiteille...
30.12.2017
Tässä kohtaa vuotta perinteisesti katsomme ja muistelemme millainen mennyt vuosi on ollut. Onko se ollut sellainen kuin sen ajatteli vuosi sitten olevan?