"Katso syvälle luontoon ja ymmärrät kaiken paremmin"

-Albert Einstein-


 

Elämässä kaikki on energiaa

 

Elämässä kaikki on energiaa - aivan kaikki. On hitaammin värähtelevää energiaa, jonka voimme aistia fyysisin silmin ja niin nopeasti värähtelevää energiaa, jota emme fyysisin silmin useinkaan näe. Kaikki olemassa oleva on energiaa, joka värähtelee jollakin tietyllä taajuudella - hitaammin tai nopeammin, näkyvästi ja näkymättömästi. 

Arjen tiimellyksessä emme välttämättä tule energia-asioita miettineeksi, mutta joskus on hyväksi vaikka hetkeksi antaa ajatuksien kohdistua miettimään eri tavoin ilmenevien energioiden olemassaoloa. 

 

Auringon lämpö on energiaa; tiedät ja tunnet sen olemassaolon ja toki näetkin auringon, mutta et fyysisin silmin näe, kuinka lämpösäteet kipittävät ihollesi. Puhelimesi soi ja vastaat siihen kuullaksesi soittajan äänen. Et kuitenkaan fyysisin silmin näe, kuinka soittaja tuo äänensä juuri sinun puhelimen kautta korviesi kuultavaksi. Tietokoneet ovat yhteydessä lähes kaikkialle maapallolla ja avaruuteen, mutta näemmekö niitä lankoja, jota pitkin kaikki tuo on mahdollista? 

Istutamme kasvin siemenen multaan ja tiedämme, että multaa pitää kastella ja ravita, jotta kasvi lähtisi kasvuun. Mutta näemmekö sen energian joka käynnistää kasvin kasvuprosessin?

Ihmistaimen saadessa alkunsa hedelmöittymisen jälkeen, solut tietävät täsmälleen mitä niiden tulee tehdä ja viikkojen aikana tuo pieni ihmistaimi alkaa saamaan ihmisen muodon kaikkine monimutkaisuuksineen. Juuri oikeassa hetkessä pienen ihmistaimen sydämen syke käynnistyy.
Mutta - mikä käynnistää sydämen sykkeen? Mistä solut voivat tietää ovatko he juuri sydänsoluja, keskushermoston soluja, aivosoluja jne?

 

Kaikki elämässä ja maailmankaikkeudessa oleva on energiaa, näkyvää ja näkymätöntä. Kyseessä ovat energia- ja värähtelytaajuudet ja -ulottuvuudet.

 

Näkyvä ja näkymätön ovat yhtä vahvasti olemassa joka hetki.

 

Tiede tietää paljon ja löytää jatkuvasti lisää tietoa. Me tarvitsemme elämässä tiedettä ja sen arvokasta osaamista. Tiede tietää myös sen, että on valtaisa määrä asioita, joita tiede ei tiedä eli ei osaa tieteessä hyväksytyin keinoin tai menetelmin selittää. 

 

Tieteellisen tiedon lisäksi tarvitsemme ihmisinä myös sitä tietoa ja viisautta, jota tiede ei osaa tieteessä hyväksytyin keinoin vielä selittää tai ole virallisesti hyväksynyt.
Yksi sellainen on sydämen värähtelytaajuus ja sydäntietoisuus, joka jokaisella ihmisellä on luontaisesti olemassa ja jonka avulla voimme aktivoida kuudennen aistimme ja olla yhteydessä koko ajan läsnäolevaan useimmiten näkymättömään maailmaan näkyvän maailman lisäksi.

 

Hyväksyessämme näkyvän ja näkymättömän olemassaolon, elämään alkaa muodostumaan homeostaasi eli tasapaino - jin ja jang. 


 

Tuossa ihmiselle vielä usein näkymättömässä maailmassa toimivat tai asustavat enkelit, luonnonhenget sekä muuhun henkimaailmaan kuuluvat auttajat ja oppaat. Heillä on omat värähtelytaajuutensa ja -ulottuvuutensa. Vaikka emme heitä näkisikään joka hetki, he ovat yhtä vahvasti olemassa kuin sinä ja minä tässä ulottuvuudessa.  

Heillä on meille ihmisille paljon annettavaa - viisautta ja apua, ja jokaisella ihmisellä on mahdollisuus muodostaa yhteys näkymättömän maailman viisauteen.

 

Minusta on hyvin mielenkiintoista, mutta myös surullista se, että ihmisille on aikojen saatossa kollektiivisesti ”opetettu”, että näkymättömään maailmaan yhteydessä olevaa henkilöä ei voisi ottaa vakavasti täysin järjellisenä ja vastuullisena henkilönä. 

Enkelit, luonnonhenget ja muu henkimaailma eivät katoa sillä, että heidän olemassaolo kielletään. He ovat olemassa, joka hetki. 

Ihmisinä me tarvitsemme tiedettä ja yhtä paljon me tarvitsemme yhteyttä näkymättömän maailman viisauteen. Kumpaankaan suuntaan ei ole hyväksi kallistua kokonaan.

 

Tieteen löytämä tieto täydentyy, kun siihen lisätään näkymättömästä maailmasta annettu ikiaikainen viisaus.

 

Kaikki maapallolla olevat ongelmat olisivat helposti ja melko nopeasti ratkaistu mikäli näkyvä - ihmiset - oppisivat tekemään ja haluaisivat tehdä yhteistyötä näkymättömän - enkeleiden, luonnonhenkien, henkimaailman - kanssa. 

 

Tähän sopii hyvin Sinikka Piipon sanat:

 

”Kulje vapaana. Älä kiinnity tähän maailmaan, älä keijujen maailmaan. 

Kulje vapaana nähden ja kokien molemmat, iloiten molemmista. 

Ole se joka on. Kun et kiinnity mihinkään, olet kaikkialla.”

-Sinikka Piippo-