"Enkeleiden olemassaolon mystisyys piilee siinä,että se on niin luonnollista
ettei siinä ole mitään mystistä."


 

 

Enkelit

 

Osaanko edes kuvitella eläväni elämääni ilman yhteyttä enkeleihin? ... En.

Yhteys enkeleihin on yksi niistä elämän suomista rikkauksista, joka on minulle hyvin luonnollista, äärimmäisen tärkeä ja olemassa joka hetki. Ajattelen, että maailma olisi aivan erilainen mikäli jokainen ihminen tällä telluksella antaisi itselleen luvan olla yhteydessä enkelimaailmaan rakastavaan ja lempeään energiaan. 

 

Enkelit ovat eteerisiä henkiolentoja, jotka värähtelevät puhdasta ja ehdotonta rakkauden energiaa. He ovat olemassa, oli ihmisten mielipide heistä millainen tahansa. 
Kautta aikojen enkeleiden olemassaolosta on ihmisillä lukemattomia kokemuksia. Kautta aikojen ihmiset ovat myös saaneet kokea kohtaamisia enkeleiden kanssa sekä useat ihmiset ovat saaneet kokea enkeleiden avun ja nähdä enkeleiden energian esimerkiksi onnettomuushetkellä tai muulla hädän hetkellä.  

 

Ihmisille yleisesti ottaen tutuimpia enkeleitä ovat suojelusenkelit ja arkkienkelit. Siihen tietoon ihmiset on historian saatossa myös oppineet. Käsitykseni ja oman kokemukseni mukaan enkeleitä on maailmankaikkeudessa paljon paljon enemmän. Niin paljon, että on täysin mahdotonta ihmisenä luetella heitä kaikkia tai jotakin lukumäärää. Kaikille ja kaikelle on olemassa oma enkelinsä. 

 

Enkelit värähtelevät ympärillämme olevassa ns. näkymättömässä maailmassa tai ulottuvuudessa, jota ihminen ei fyysisin silmin joka hetki näe. Se, että enkeleitä ei ole aina helppoa fyysisin silmin nähdä, ei tarkoita sitä etteivätkö he olisi lähellä joka hetki. Juuri nyt tätä lukiessasi lähelläsi on oma suojelusenkelisi ja mahdollisesti myös muita enkeleitä. 


Minulla on vahva käsitys siitä, että mikäli ihmiset muistaisivat enkeleiden läsnäolon vaikka eivät heitä näe, toisi se rauhaa ja lohtua monessa elämän inhimillisessä tilanteessa. 
Enkeleiden energia on aina rakkaudellista, rauhoittavaa, turvallista ja lohduttavaa. 
Sillä ei ole merkitystä              ”uskooko” ihminen enkeleihin vai ei. Jokaisella ihmisellä on oma suojelusenkelinsä. 

 

Jokainen ihminen voi halutessaan vahvistaa ja selkiyttää omaa yhteyttään enkeleihin. Ihmisellä on luontaisesti olemassa ns. kuudes aisti, jonka avulla on mahdollista aistia enkeleitä ja kommunikoida enkeleiden kanssa. Kuudennen aistin aktivoiminen ja harjaannuttaminen toimivaksi on mahdollista jokaiselle ihmisille. Toki se vaatii harjoittelua, joka yleensä on itsetuntemustyöskentelyä, mutta se on jokaiselle ihmiselle mahdollista. 

 

Voimme aina pyytää apua enkeleiltä mihin tahansa ongelmaan, olkoon ongelma ihmisen mielestä pieni tai suuri. Pyytäessäsi apua, se tulee aina. On kuitenkin erittäin tärkeää harjoitella muistamaan ja hyväksymään, että enkeleiden tuoma apu voi tulla aivan eri tavalla kuin oma ihmismielemme apua pyytäessään ajattelee. 


Olemme ihmisiä ja elämässä tätä ihmisen elämää kaikkine vivahteineen. Emme ihmisinä voi sivuuttaa (vaikka joskus haluaisimmekin) omaa vastuutamme esimerkiksi elämäämme ilmaantuvien ongelmien ratkaisussa niin, että odotamme enkeleiden hoitavan ongelmat ilman, että meidän itsemme ei tarvitsisi tehdä ongelmien ratkeamisten eteen mitään. Saamme tässä elämässä ihmisinä harjoitella tekemään oman osuutemme ongelmien tai erilaisten haasteiden ratkaisemiseksi eikä se aina ole helppoa. Yhteistyössä enkeleiden energian kanssa moni haasteellinen asia kuitenkin ratkeaa helpommin kuin olemme osanneet odottaakaan. 
Pyytäessämme enkeleiltä apua he välittävät energiallisesti meihin rohkeutta, viisautta ja rauhaa kohdata ihmisen elämään kuuluvia erilaisia pulmallisia tilanteita ja he välittävät tietoisuuteemme myös ehdotuksia, jotka ovat avuksi pulmien ja ongelmien ratkaisemisessa. 

 

Aikoinaan kysyin enkeleiltä mystiikasta joka usein enkelimaailmaan ihmisten puheissa liitetään. Sain vastauksen:

”Ihmiset ovat itse ajatuksillaan luoneet mystisyyden leiman enkelimaailman olemassaoloon.
Mystisyys yhteydessä enkeleihin piilee kuitenkin siinä, että se on niin luonnollista ettei siinä ole mitään mystistä.”

 

Yhteys enkeleihin, lisää elämään sopusointua ja harmoniaa sekä tuo mielenrauhaa.

 

-Anne-