ReiKi energiahoito

 

Energiahoito korjaa lempeästi ihmisessä sitä, mikä ei ole tasapainossa. Epätasapainoinen olotila vaikuttaa aina jaksamiseen ja mielenrauhaan. Oireet voivat tuntua mielen alueella tai fyysisessä kehossa, yleensä molemmissa. Ihminen on herkkä kokonaisuus jossa ”kaikki vaikuttaa kaikkeen”.
ReiKi-energiahoito rentouttaa, voimistaa, tasapainottaa ja hellii stressaantunutta mieltä ja kehoa, edesauttaa paranemista, usein selkiyttää ajatuskaaosta, voi lieventää kipuja, auttaa nukkumaan syvemmin, edistää omaa hyvinvointia kaikilla tasoilla ... jne, luetteloa voisi jatkaa pitkästikin. 

 

Kaikki olemassaoleva on energiaa ja energiaa virtaa meissä kaikissa ihmisissä aivan luonnostaan. Silloin, kun kehomme kaikki energia-väylät toimivat esteettomästi, olemme terveitä ja tasapainoisia, elämänhaluisia ja iloisia sekä pääsääntöisesti nukumme levollisesti.

Inhimillisen elämisen eri tapahtumaketjujen myötä, energian kierto on voinut kuitenkin tilapäisesti tai jopa kroonisesti heikentyä, ja se voi näyttäytyä hyvinkin eri tavoin fyysisessä kehossa ja mielen alueella. Kiire ja stressi erityisesti aiheuttavat epätasapainoa monella eri tavalla.

 

ReiKi-energiahoito vaikuttaa pehmeästi ja hienovaraisesti usein epätasapainon oireiden taustalla olevaan syyhyn, joka ei välttämättä ole ollut tiedossa tai sitä ei ole tullut vain ajatelleeksi. 

On hyvä muistaa, että esimerkiksi kehon fyysiset epätasapaino-oireet eivät ilmaannu kehoon sattumanvaraisesti. 

 

ReiKi-energiahoidoissa on mukana myös enkeleiden hoitavaa energiaa. 

Minulle se on luontevaa, koska teen enkelimaailman kanssa yhteistyötä jokaisena päivänä hyvinkin erilaisissa tilanteissa ja asioissa. Niin on ollut aina. Ymmärtääkseni enkeleiden on jollakin tavalla helpompi päästä hoidettavan lähelle silloin, kun tämä on rauhoittunut vastaanottamaan energiahoitoa jo muutenkin.
Enkeleiden energia on hyvin hoitavaa ja ihmistä eri tasoilla voimistavaa. Siitä ei voi koskaan olla haittaa kenellekään, kuten ei myöskään ReiKi-hoidosta. 

Oma kokemukseni on, että enkeleiden tietoinen pyytäminen mukaan energiahoitoon vahvistaa hoidon suotuisaa vaikutusta entisestään ja siitä on vain ja ainoastaan hoidettavalle apua ja hyötyä. 

 

Muistathan, että energiahoito on täydentävä hoitomuoto. Mikäli sinulla on vakava tai muu krooninen sairaus ja/tai lääkitys, yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa tulee jatkaa. 

Energiahoidolla ei ole todettuja haittavaikutuksia eli sitä voi vastaanottaa aina. 

 

 

Energiahoito käytännössä

 

Hoidon aikana hoidettava pötköttelee mukavasti vaatteet päällä hoitopedillä peiton alla tai istuu tuolilla. Energia siirtyy hoitajan käsien välityksellä hoidettavaan kehon eri kohdissa, yleensä meridiaaneilla eli kehon energialinjoilla. Energia kulkeutuu hoidettavassa juuri sinne missä tarve on suurin hoitohetkellä.
Energian tarve voi olla fyysisessä kehossa tai henkisellä puolella. Usein energian tarve on sekä fyysisessä kehossa, että mielen sopukoissa. Hoidon aikana lähes tulkoon aina, hoidettava kokee fyysisen kehon rentoutumista ja syvää mielen rauhaa ja helpotusta. Myös kivuilla on ollut taipumus hellittää. Kivun poistumista ei voi luvata, mutta se on mahdollista ja usein niin on tapahtunutkin. 

Varmaa on, että hoidon aikana välittyy juuri sellainen määrä hoitavaa energiaa, mikä hoitohetkellä on tarpeellista ja hoidettava pystyy vastaanottamaan.


Usein hoidettava tuntee energian hyvin kuumana, lämpöisenä tai kylminäkin tuntemuksena. Jotkut saattavat kokea ja aistia lämmönvaihteluiden lisäksi energian myös väreinä, ääniaaltoina tai ikään kuin kihelmöintinä fyysisessä kehossa.

ReiKi-hoito on vaikutukseltaan kokonaisvaltainen, rentouttava ja rauhoittava, jossa hoitoa saa fyysinen keho, mieli ja sielu. Mahdolliset energiatukkeumat lähtevät aukeamaan ja ihmisen omat luonnolliset paranemismekanismit pääsevät voimistumaan.

 


ReiKi-hoito 90 min.                 111 € sis. alv 24%

 

ReiKi-hoito 60 min.                   88 € sis. alv 24%

 

 

 

ReiKi-energiahoito etähoitona

 

ReiKi-hoito voidaan hyvin tehdä myös etähoitona. Hoitoajan varattuasi lähetän ohjeet hoitoon valmistautumiseen. Henkilökohtainen energiahoito etähoitona kestää noin 60 min ja sen jälkeen soitamme vielä palautepuhelun, jolloin voimme keskustella hoidon kulusta ja mahdollisista tuntemuksista.