Verkkokaupassa olevat tuotteet ja palvelut


Henkilökohtainen

ReiKi-energiahoito etänä

 

ReiKi-energiahoito voidaan hyvin tehdä myös etähoitona. 

 

Joskus elämässä on tilanteita, jolloin ei ole voimavaroja tai muista syistä johtuen ei ole mahdollista lähteä itseään kodin ulkopuolelle hoidattamaan, vaikka tarve ja halu olisi suuri. Tällöin energiahoito etänä on loistava mahdollisuus. Voit olla omassa kodissasi, omassa turvapaikassasi ja saat hoidon itsellesi.

 

Energiahoito korjaa lempeästi ihmisessä sitä, mikä ei ole tasapainossa. Se rentouttaa, voimistaa, edesauttaa paranemista, lieventää kipuja, edistää omaa hyvinvointia ja tasapainoa…

Lisätietoa henkilökohtaisesta energiahoidosta etänä löydät täältä 

 

 

Energiahoito etänä ryhmälle uuden syntyvän Kuun energioissa

perjantaina 13.7.2018  klo 21.00

 

 

Syntyvän uuden kuun energialliset uudistumisen mahdollisuudetliittyvät vahvasti äitiyteen, tunteisiin ja kypsyyteen, sympatiaan, sisäiseen rauhaan ja suojeluun sekä oman intuitiivisuuden vahvistamiseen. Koti, oman itsen ja rakkaiden suojelu sekä omien negatiivisten tunteiden hoitaminen positiiviseksi liittyvät vahvasti nyt perjantaina syntyvä uuden kuun voimallisiin mahdollisuuksiin.

 

Tässä etäenergiahoidossa teen yhteistyötä arkkienkeli Marian kanssa, jonka energialliseen vastuuseen edellä kerrotut asiat liittyvät. 

 

Marian rakkaudellinen energia tavoittaa myös koko kehosi chakrat eli energiakeskukset, jolloin fyysinen kehosi saa tarvitsemaansa energiallista hoitoa juuri niille alueille, joihin apua tarvitset.  

 

 

Lisätietoa tästä hoidosta löydät täältä

 

  

Selvänäkökatselmus

 

Selvänäkökanavointi on henkilökohtainen kosultaatio sinulle, jossa  välitän selvätietoisuuteni avulla sinulle juuri siinä hetkessä olevaa tarpeellista ja tärkeää tietoa pohjautuen niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat. Jokainen konsultaatio on henkilökohtainen ja perustuu omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi. Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi ja omien ratkaisujesi tueksi. 

 

Lisää tietoa löydät täältä.

 

 Kirja; Tietoisuuden portailla

 

”Tietoisuuden portailla on syksyllä 2016 julkaistu esikoiseni, oma haaveeni, jota kohti kuljin jo kauan ennen kuin itse tiesin siitä mitään. Se on kertomus omasta kiipeämisestäni tietoisuuteni joskus huojuvillakin tikapuilla, ihan sieltä alhaalta tähän saakka, jossa tänään olen.”

 

-Margit Kinnunen / kirjailija- 

 

Kirjan hinta on 33 € sis. alv 10%

Hinta sisältää postituskulut