Verkkokaupassa olevat tuotteet ja palvelut


Henkilökohtainen

ReiKi-energiahoito etänä

 

ReiKi-energiahoito voidaan hyvin tehdä myös etähoitona. 

 

Joskus elämässä on tilanteita, jolloin ei ole voimavaroja tai muista syistä johtuen ei ole mahdollista lähteä itseään kodin ulkopuolelle hoidattamaan, vaikka tarve ja halu olisi suuri. Tällöin energiahoito etänä on loistava mahdollisuus. Voit olla omassa kodissasi, omassa turvapaikassasi ja saat hoidon itsellesi.

 

Energiahoito korjaa lempeästi ihmisessä sitä, mikä ei ole tasapainossa. Se rentouttaa, voimistaa, edesauttaa paranemista, lieventää kipuja, edistää omaa hyvinvointia ja tasapainoa…

Lisätietoa henkilökohtaisesta energiahoidosta etänä löydät täältä 

 

 

Energiahoito etänä ryhmälle yhdessä Arkkienkeli Zadkielin energian kanssa keskiviikkona 7.11.2018  

klo 21.00 

 

Keskiviikkona syntyvän uuden kuun energiallinen voima vahvistaa suurien muutoksien alulle laittamista omassa elämässä. Suuret muutokset voivat olla sellaisia joista olet unelmoinut, mutta et ole vielä uskaltanut tai osannut ottaa ensimmäistä askelta päästäksesi vauhtiin. 

Asioiden vahva uudelleen järjestäminen eli omalla tavallaan uudelleen syntyminen, sekä oman viisauden ja vaistojen voimistaminen saavat mahdollisuuden vahvistua uuden kuun energiallisessa syleilyssä. Oman viisauden vahvistuminen voi tarkoittaa kokonaan uudenlaisia työskentelytapoja niin työssä kuin vapaa-aikanakin. 

Mikäli tunnet tarvetta ymmärtää entisiä elämiä ja karmaa paremmin, on tämä aika siihen erityisen suotuisa. 

 

Lisätietoa tästä hoidosta löydät täältä

 

  

Selvänäkökatselmus

 

Selvänäkökanavointi on henkilökohtainen kosultaatio sinulle, jossa  välitän selvätietoisuuteni avulla sinulle juuri siinä hetkessä olevaa tarpeellista ja tärkeää tietoa pohjautuen niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat. Jokainen konsultaatio on henkilökohtainen ja perustuu omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi. Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi ja omien ratkaisujesi tueksi. 

 

Lisää tietoa löydät täältä.

 

 Kirja; Tietoisuuden portailla

 

”Tietoisuuden portailla on syksyllä 2016 julkaistu esikoiseni, oma haaveeni, jota kohti kuljin jo kauan ennen kuin itse tiesin siitä mitään. Se on kertomus omasta kiipeämisestäni tietoisuuteni joskus huojuvillakin tikapuilla, ihan sieltä alhaalta tähän saakka, jossa tänään olen.”

 

-Margit Kinnunen / kirjailija- 

 

Kirjan hinta on 33 € sis. alv 10%

Hinta sisältää postituskulut