Elämä on ihmeitä täynnä


 

 

Luonnonhenget

 

Siinä missä enkeleiden energiaa on havainnoitu kautta aikojen on myös luonnonhenkiä havainnoitu niin kauan kuin historiaa on kirjoitettu tai muulla tavalla ilmaistu. 

 

Luonnonhenkiä on joka puolella ja enkeleiden tavoin he ilmentävät itseään eteerisessä olomuodossaan eri taajuudella kuin me ihmiset omaamme tavallisessa arjessamme. Emme siis joka hetki luonnonhenkiä näe tai aisti ellemme ole harjaannuttaneet itseämme luonnonhenkien taajuudelle. 

Luonnonhenkiä on valtaisa määrä; on keijuja, maahisia, tonttuja, menninkäisiä, peikkoja, haltijoita, deevoja jne. 
Luontomme ei kukoistaisi ellei luonnonhenkiä olisi. 


Mitkään kasvit niin ulkona kuin sisälläkään eivät kukoistaisi ellei luonnonhenkiä olisi. Tämän muistamme ihmisinä aivan liian harvoin. 


Oman kokemukseni mukaan luonnonhenget ovat hyvin arkoja ja voivat tarkkailla ihmistä pitkiäkin aikoja ennen kuin tekevät päätöksen näyttäytyä tai ilmentää itseään ihmiselle. He eivät välttämättä näyttäydy vaikka ihminen kuinka pyrkisi vakuuttamaan hyvää tahtoaan ja toivettaan saada yhteys luonnonhenkiin. Luonnonhenkien epäluuloisuus ja varovaisuus ihmisiä kohtaan on hyvin ymmärrettävää ja inhimillistä ja täysin ihmiskunnan itsensä aiheuttamaa. Ihmisen toimesta pitkään jatkunut luonnon tuhoaminen koko laajuudessaan ja karmeudessaan on saanut luonnonhenget todella varuilleen.
En lainkaan ihmettele, että luonnonhenget ovat myös vihaisia pelkonsa ohella kaikesta siitä mitä ihmiset ovat ylemmyyden tunnossaan ja ahneuksissaan luonnolle ja samalla myös luonnonhengille aiheuttaneet.
Metsät, koko kasvikunta, vesistöt, uusiutumattomat luonnonvarat, ilmasto, eläimet, ihmiset toisilleen …
... on hyväksi pysähtyä miettimään mitä ihmiskunta on aiheuttanut, vaikka totuuden katsominen ei niin hyvälle tuntuisikaan.
Luonnonhengillä on tästä kaikesta valtavan suuri huoli, hätä ja kiukkukin.

 

Olen kokenut, että aito sydämen taajuudelta kumpuava myötätunto ja myötäelämisen taito edesauttaa yhteyden muodostumista luonnonhenkiin. Kasvien, puiden, veden, ilman, maan ja auringon siunaaminen ja kiittäminen olemassolostaan on avuksi kommunikaatioyhteyden löytymisessä luonnonhenkien kanssa. Luonnonhenkien kiittäminen heidän tekemästään työstä tuo heidät lähemmäksi ja/tai näkyvämmäksi. Anteeksipyyntö luonnonhengiltä ajatuksen tasolla koko ihmiskunnan puolesta kaikesta siitä mitä olemme luonnolle aiheuttaneet voi auttaa yhteyden muodostumisessa luonnonhenkiin. 

Luonnollisesti kasvien ja mahdollisuuksien mukaan myös puiden istuttaminen saa luonnonhenget lähelle sinua. 

 

Luonnossa kulkiessa suosittelen puhumaan luonnonhengille, puille ja kasveille vaikkei henkiä heti aistisikaan. Kotona kasveille puhuminen ja niitä hoitavien luonnonhenkien kiittäminen työstään auttaa luonnonhenkiä muodostamaan luottamusta ihmiseen jolloin niiden havainnointi tai heidän kanssaan kommunikointi helpottuu. 

 

Aikaiset aamut ja myöhäiset illat ovat otollisia aikoja kommunikoida luonnonhenkien kanssa. Tämä johtuu siitä, että ihmisen päivän mittaan aiheuttama stressi, kiire ja hälinä saa luonnonhenget pysymään näkymättömissä. 

 

Rohkaisen jokaista hidastamaan vauhtiaan, katsomaan syvälle luontoon ja avaamaan sydämen taajuutensa jolloin on mahdollista muodostaa ja kokea yhteys luonnonhenkiin ja ihmeet voivat näyttäytyä - kerta toisensa jälkeen. 

 

Katso syvälle luontoon ja ymmärrät kaiken paremmin.

-Albert Einstein-

 

 

Lämpimin ja luonnollisin ajatuksin

-Anne