Enkelin kosketus

 

Jostakin eetteristä pömpsähti mieleeni kahden vuoden takainen mieluinen ja koskettava muisto. Tuolloin olin Oulussa ILON Valkeat- hyvinvointimessuilla luennoimassa enkelipalloista viestintuojina. 

Enkelipallot eli orbit ovat enkelimaailman energiaa, jotka näkyvät eri värisinä energiapalloina valokuvissa. Joskus he näyttäytyvät kuvissa myös jossakin muussa muodossa kuin pallona. 

 

Oulussa luennon aikana ehdimme tutustumaan useampaan eri enkeliin ja tutustuimme enkeleiden energiaan valokuvissa. Kerroin enkeleistä tietoa, jotka kuvissa näkyivät sekä luonnollisesti omia kokemuksia yhteistyöstä enkeleiden energian kanssa. Mukana oli myös luonnonhenkiä, jotka hekin kuvissa energiapalloina toisinaan näyttäytyvät. 

Luonnollisesti silloin, kun enkeleistä luennoidaan ja puhutaan sekä heidän energiaa katsellaan valokuvista, ovat enkelit myös sankoin joukoin energiallisesti kyseisessä tilassa paikalla jolloin heidän rakastava energia koskettaa paikallaolijoita. 

Luentoa pitäessäni havahduin huomaamaan kuinka useat paikalla olijat pyyhkivät kyyneleitään ja luennon jälkeen osa heistä tuli kertomaan, että olivat kokeneet tilaisuuden aikana ihmeellistä rakkaudellista lämpöä, joka oli koskettanut heitä johonkin hyvin syvälle jota heidän oli vaikea pukea sanoiksi. Kyyneleet olivat olleet hyvänolon, lohdutuksen ja helpotuksen kyyneleitä. 

 

Minua koskettaa aina todella syvälle, kun saan olla mukana jakamassa sellaista tilannetta jossa asiakas kokee enkelin energiallisen kosketuksen ja/tai läsnäolon. Niitä kertoja on ollut useita, josta olen hyvin kiitollinen, ja joka kerta edelleen ne hetket ovat jotakin sellaista, jota on haasteellista sanoittaa. Niin hienoja ne ovat. 

 

Enkeleiden energiallinen kosketus on aina rakkaudellista, rauhoittavaa, lohduttavaa ja voimaannuttavaa.

 

Ja toden totta, heidän energiansa koskettaa meitä ihmisiä johonkin todella syvälle, joka tuntuu äärettömän hyvälle ja lohdulliselle. 

Itse toivon, että mahdollisimman monet ihmiset oppisivat tietoisesti pyytämään enkeleitä lähelleen, pyytämään enkeleiltä apua ja lohdutusta sekä opastusta omaan elämään - ihan siihen tavalliseen arkeen silloinkin, kun kokee asioiden olevan hyvin tai edes kohtalaisesti. Hyvä tai kohtalaisen hyvä arki muuttuu vieläkin paremmaksi, kun sallii enkeleiden tuovan energian siihen mukaan. 

Jos arjessa on haasteita, (ja useimmilla meillä ihmisillä haasteita on) tuolloin on suureksi avuksi pyytää enkelin energiaa avuksi. Useimmiten haasteet ikään kuin pienenevät, oma olo rauhoittuu ja asiaan joka aiemmin tuntui vaikealta tai jopa ylitsepääsemättömältä löytyykin ratkaisu ikään kuin ”itsestään”. 

 

Toivon, että myös sinä olet saanut kokea enkelin rakkaudellisen energian kosketuksen.

 

Lämmöllä

-Anne