Aromaterapia

 

Rauhallinen, kosketukseltaan kevyt hieronta lempeillä eteerisillä öljyillä rentouttaa, lievittää erilaisia kiputiloja, rauhoittaa mielen ja auttaa hyvän olon tunteen täyttämään koko kehosi. 

 

Aromaterapiahieronta-hoito on fytoterapeuttinen kokovartalohoito, jossa hyödynnetään kasveista saatavien eteeristen öljyjen parantava vaikutus kehollesi. Eteeriset öljyt vaikuttavat kehoosi suotuisasti imeytymällä ihon kautta aina solutasolle asti samalla vaikuttaen myös hajuaistin kautta stimuloiden positiivisesti aivojen tunnekeskusta.

Öljyjen ja imunestekiertoa vilkastuttavan hieronnan lopputuloksena on harmoninen olotila, jolloin keho ja mieli ovat tasapainossa. 

 

Hoitoon voidaan yhdistää lämpimien kivien vaikutus, jolloin kivien ihana lämpö tehostaa kehon rentoutumista helpottaen öljyjen imeytymistä kehoon. 

 

Aromaterapia-hoitoon voidaan yhdistää myös Kristalliäänimalja-hoito, jolloin fyysisen hoidon jälkeen, hoitoa jatketaan vielä ihastuttavien kristalliäänimaljojen avulla. Kehon solut resonoivat kristallimaljojen sointuun, syventäen rentoutuneen kehosi ja mielesi tasapainoa.

 

Moni asiakas onkin sanonut, että ikään kuin ”leijuvat pehmeästi” hoidon aikana, olo on rentoutunut, kivuton ja turvallinen. 

 

 

Aromaterapiahieronta-hoito kokovartalolle  88 € sis. alv 24 % 

 

Aromaterapiahieronta- ja Kristalliäänimalja-hoito yhdessä   110 € sis. alv 24 % 

 

Aromaterapiahieronta-hoito ja lämpöiset kivet - HotStone - yhdessä   100 € sis. alv 24 %