Aromaterapia

 

Rauhallinen, kosketukseltaan kevyt lymfaattinen hieronta lempeillä eteerisillä öljyillä rentouttaa, lievittää erilaisia kiputiloja, rauhoittaa mielen ja auttaa hyvän olon tunteen täyttämään koko kehosi. 

 

Aromaterapiahieronta-hoito on fytoterapeuttinen kokovartalohoito, jossa hyödynnetään kasveista saatavien eteeristen öljyjen parantava vaikutus kehollesi. Eteeriset öljyt vaikuttavat kehoosi suotuisasti imeytymällä ihon kautta aina solutasolle asti samalla vaikuttaen myös hajuaistin kautta stimuloiden positiivisesti aivojen tunnekeskusta.

Öljyjen ja imunestekiertoa vilkastuttavan hieronnan lopputuloksena on harmoninen olotila, jolloin keho ja mieli ovat tasapainossa. 

 

Aromaterapia-hoitoon voidaan yhdistää myös Kristalliäänimalja-hoito, jolloin fyysisen hoidon jälkeen, hoitoa jatketaan vielä ihastuttavien kristalliäänimaljojen avulla. Kehon solut resonoivat kristallimaljojen sointuun, syventäen rentoutuneen kehosi ja mielesi tasapainoa.

 

Moni asiakas onkin sanonut, että ikään kuin ”leijuvat pehmeästi” hoidon aikana, olo on rentoutunut, kivuton ja turvallinen. 

 

 

Aromaterapiahierontahoito kokovartalolle  110 € sis. alv 24 % 

 

Aromaterapiahieronta- ja Kristalliäänimalja-hoito yhdessä   144 € sis. alv 24 %