"Anna sydämesi ohjata. Se kuiskaa, joten kuuntele hiljaa."Vielä ehdit mukaan!

 

Vapaaksi tunnelukoista ja elämää haittaavista toimintamalleista  -  ohjausryhmä naisille  / 1.

 

 

Ryhmäläisten toivomuksesta 

 

Alkaa keskiviikkona 30.5.2018  klo 17.30 - 20.30 

 

Tunnelukoista ja niiden aiheuttamista haitallisista ajatuksista ja toimintamalleista ihmisen elämässä puhutaan tällä hetkellä hyvin paljon. Eikä turhaan. 

 

Onko sinulla riittämättömyyden, syyllisyyden, epävarmuuden, arvottomuuden, häpeän tai pelon tunteita arjessasi; kotona, työssä tai harrastuksissa?

Huomaatko joskus olleesi toistuvasti sellaisessa tilanteessa, jossa et tule kuulluksi tai jätät sanomatta miltä tuntuu tai mitä ajattelet? Ohitatko toistuvasti oman mielipiteesi, ettei ympärillä oleville kenellekään tulisi paha mieli? Oletko kokenut työpaikka- tai kaverikiusaamista?

 

Mikäli tunnistit itseäsi edellisestä, tämä ohjausryhmä on sinua varten.

Ohjausryhmä kokoontuu kuusi kertaa kahden viikon välein ja yksi tapaaminen kestää 2,5 - 3 tuntia. 

 

Naisten ohjausryhmä on samalla myös vertaistukiryhmä, jossa yhdessä tuemme toisiamme ja autamme voimaantumaan, huumoria unohtamatta. 

Ohjausryhmän tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia ja jokainen osallistuja sitoutuu vaitiolovelvollisuuteen. 

 

Ryhmän mentorina toimii tunne- ja kehoterapeutti Anne Liukkonen. 

 

Lue lisää täältä 

 

Tervetuloa mukaan!  Intialaisen päähieronnan intensiivikurssi 

 

perjantaina 25.5.  klo 10 - 18 

 

Intialainen päähieronta on tehokas ja syvästi rentouttava hoitomuoto. Tämän intensiivikurssin kokonaisuus sisältää yläselän hieronnan, hartiat, käsivarret ja pään hieronnan - joka on osoittautunut erinomaiseksi kokonaisuudeksi. 

Tervetuloa oppimaan itsellesi uusi taito, jota voit hyödyntää helposti kotona läheistesi hyväksi tai täydentävänä hoitona omassa työssäsi.

Kurssin tiedot löydät täältä

 ReiKi 2-kurssi

26. - 27.5. la - su

klo 11 - 17

 

ReiKi 2-kurssilla jatkamme siitä mihin ReiKi 1-kurssilla jäimme. 

 

Kurssiin sisältyy kahteen päivään jaettu opetus ReiKi:n käytöstä aikaan ja paikkaan sitoutumattomana (kaukoReiki), ReiKi:n energian välittämiseen liittyvät symbolit ja niiden vastuullinen käyttö energiahoitoa tehtäessä sekä ReiKi 2-vaiheen vihkimys.

Kurssi syventää vuorovaikutusta ReiKi-energian kanssa toimimisesta ja kykysi välittää ReiKi-energiaa voimistuu hyvin voimakkaasti. 

Kurssilla opit miten voit hoitaa ReiKi:n avulla ajasta ja paikasta riippumatta sekä miten voit esim. puhdistaa ja energisoida eri tiloja ja asioita. ReiKi 2-kurssilla ylitetään ajan ja paikan rajat. 

Opit kurssilla huomaamaan ja ymmärtämään ne valtaisat mahdollisuudet, joita ReiKi 2-lla voidaan hoitaa ja mihin kaikkeen on mahdollisuus vaikuttaa.

 

Tervetuloa mukaan syventämään ja laajentamaan ReiKi:n energian välittämisen/kanavoimisen mahdollisuuksia itsesi ja kaikkien muiden parhaaksi! 

 

Lisää tietoa kurssista löydät  täältä