"Anna sydämesi ohjata. Se kuiskaa, joten kuuntele hiljaa."


 

Tervetuloa

Ilon Valkeat - Hyvinvointimessuille Ouluun

 

lauantaina 29.2.2020 viettämään mukavaa talvista viikonloppua!

 

Luennoin messuilla lauantaina klo 12 alkaen  

 

Enkelipalloista viestintuojina

"Enkelimaailma on ympärilläsi jokaisena hetkenä. Yksi enkeleiden tapa viestittää lähellä olostaan on ilmentyä valokuviin enkelipalloina eli orbeina. Niiden kautta välittyy myös energiaa, joka tuo ihmisen arkeen mielenrauhaa, lohtua, iloa ja toivoa. Enkelimaailman olemassa- ja lähelläolon mystisyys piilee siinä, että se on niin luonnollista, että siinä ei ole mitään mystistä. Sinäkin voit vahvistaa omaa yhteyttäsi enkelimaailmaan pyytämällä heitä ilmentymään kuviisi." 

 Oman yhteyden voimistaminen enkelimaailmaan
Sunnuntaina 1.3.2020 klo 13.00 - 16.00
Oulun steinerkoulu, Isokatu 94, Oulu 

Haluatko voimistaa omaa yhteyttäsi enkelimaailmaan?

Haluatko vahvistaa juuri sinun omaa henkilökohtaista tapaa kommunikoida enkelimaailman kanssa?

Haluaisitko enkelimaailmalta tukea omien tunteiden tasapainoisempaan kohtaamiseen?

Toivotko, että enkelimaailma tulisi omassa arjessasi lähemmäksi sinua ja näkyväksi omien valokuviesi kautta saadaksesi enemmän iloa, mielenrauhaa, lohtua, toivoa ja keveyttä elämääsi? 

 

Mikäli vastasit mielessäsi yhteenkin edellä olleeseen kysymykseen kyllä, niin tämä työpaja on sinua varten. Työpajassa opetan sinulle tapoja, joilla voit vahvistaa omaa yhteyttäsi enkelimaailmaan omassa arjessasi. Saat rohkeutta luottaa omaan henkilökohtaiseen tapaasi kommunikoida enkeleiden kanssa. Kerron vinkkejä miten enkelit voivat olla tukenasi ja apunasi omien tunteiden kohtaamisessa. Opetan sinulle millä tavalla voit itse auttaa enkelimaailmaa ilmentymään omiin valokuviisi. Saat myös vinkkejä, miten löydät enkelit valokuvistasi. 
Työpajassa kerron myös millä tavalla chakrat liittyvät yhteyteen enkelimaailman kanssa, ihmisen omiin henkilökohtaisiin tunteisiin sekä enkelimaailman ilmentymiseen valokuvissa. Teemme ohjatun chakrameditaation sekä vihkimyksen omalle kamerallesi, jotta enkelimaailma tallentuisi valokuviisi entistä useammin ja selkeämmin. Otathan siis oman kamerasi mukaan, olkoon se kännykkä, digikamera tai järkkäri. 
Työpajaan osallistumiseksi ei tarvitse ”osata” ennakkoon mitään. Avoin mieli ja tahto voimistaa omaa yhteyttä enkelimaailmaan on se tärkein asia. Työpajan hinta on 44 € (sis. alv 24 %). Maksaa voit käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä luottokorteilla. 
Voit ilmoittautua työpajaan etukäteen anne@hvp-kanelia.com tai messuilla Kanelian esittelypisteeseen. 
Tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet - ainutlaatuisena omana itsenäsi!