- Jokaisella ihmisellä on luontainen kyky muodostaa yhteys enkeleiden lempeään ja auttavaan energiaan -


 

Enkeliavusteinen terapia

 

Jokainen ihminen voi muuttaa omaa elämäänsä jos todella haluaa ja on valmis tekemään työtä muutoksen eteen. 

 

Ihmisen oppiessa ymmärtämään miten muutos tehdään ja miksi se on tarpeellista tehdä, hänellä on mahdollisuus ottaa täysi vastuu omasta elämästään ja ryhtyä oman elämänsä johtajaksi.


Käsitykseni mukaan on paljon ihmisiä, jotka tuntevat tai tietävät, että heissä piilee paljon luovuutta, viisautta, voimaa ja potentiaalia, mutta he eivät tiedä kuinka voisivat löytää oman luovuutensa, viisautensa, voimansa ja potentiaalinsa. Tällainen tietoisuus, jonka epätietoisuus peittää alleen, on hyvin kuluttavaa ja vie voimavaroja. 

 

Ihminen luo omaa todellisuuttaan ajatuksillaan ja uskomuksillaan, jotka nekin ovat ajatuksia.

Kun ryhdymme etsimään, löytämään ja muuttamaan uskomuksiamme, elämämme alkaa muuttumaan samassa syklissä.
 

 

Uskomusjärjestelmämme on kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä tai ohjelmointi. Olemme oppineet ajattelemaan ja toimimaan jollakin tietyllä tavalla erilaisissa tilanteissa ja nuo opit olemme omaksuneet itseemme tämän elämän varrella sekä myös aikaisempien elämiemme aikana, jota satoa tai taakkaa kannamme mukanamme myös tässä elämässä. Syvimmät ajattelua, tunteita ja toimintaa ohjaavat ohjelmoinnit eli uskomukset ovat tallentuneena alitajuntaamme. Alitajunnasta tuleva ajatuksiemme ohjaus vaikuttaa meihin joka hetki, emmekä edes huomaa sitä ennen kuin havahdumme ja alamme tutkimaan tarkemmin mitä kaikkea meihin on tallentuneena. 

 

Hyvin usein alitajuntaan tallentuneet negatiiviset uskomukset itsestä aiheuttavat hankaluuksia ja kuormitusta siihen millä tavalla osaamme tai uskallamme toimia omassa elämässämme. 

 

Ihmisen itsetunto, itseluottamus ja omanarvontunto perustuu uskomuksiin, jotka ovat tallentuneena alitajuntaan. 
 - - - -

Onnellisuuden ja hyvänolon tunne elämässä on suorassa yhteydessä uskomuksiin itsestämme, jotka ovat tallentuneena alitajuntaamme. 

 

Mikäli alitajuntaan on tallentuneena negatiivisesti vaikuttavia uskomuksia, joita lähes jokaisella ihmisellä jonkin asteisena on, seuraus siitä voi olla, että ihminen tuntee ja kokee toistuvasti esimerkiksi riittämättömyyttä, rakkaudettomuutta, syyllisyyttä, epävarmuutta, häpeää, alemmuutta, pelkoa, katkeruutta, vihaa tai kiukkua jne. 

Tämä puolestaan johtaa siihen, että kerta toisensa jälkeen ihminen löytää elämässään itsensä tilanteista joissa nuo kurjat uskomukset vahvistuvat ja ikään kuin näyttäytyvät totena vaikkeivat oikeasti ole totta.
Henkinen laki toimiin siten, että vedämme alitajuisten uskomustemme kautta puoleemme ihmisiä ja tilanteita, jotka resonoivat uskomustemme kanssa. 

Tällä kaikella on vaikutus myös siihen miten fyysinen keho voi. 

 

Alitajuisten elämää kuormittavien ja hankaloittavien uskomusten työstäminen yhdessä enkeleiden energian kanssa on
hyvin palkitsevaa ja antoisaa, tuoden rauhaa ja muutoksen voimistavaa energiaa tullessaan. 


Jotta enkeleiden energia voi tulla auttamaan uskomuksien muutostyössä, on ihmisen itsensä ensin tehtävä oma osuutensa.

Yksikään enkeli ei tule poistamaan negatiivisia elämäämme kuormittavia uskomuksiamme ellemme ole halukkaita itse ihmisinä tekemään asian hyväksi omaa osuuttamme. 


Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi halu ja tahtotila löytää omaa elämää hankaloittavat uskomukset, on jo ensimmäinen askel kohti yhteistyötä enkeleiden auttavan energian kanssa. 

Seuraava askel on löytää uskomukset ja tuoda ne omaan tietoisuuteen tarkasteltaviksi. Emme voi muuttaa uskomuksiamme ellemme ole ensin niistä tietoisia. Enkeleiden energia on auttamassa myös siinä, että löydämme alitajunnassa piileksivät uskomukset ja voimme tuoda ne näkyviin. 

Ja siitä enkeliavusteinen terapiamatka jatkuu uskomusten muutostyöllä yhdessä lempeästi enkeleiden energian avustamana. 

 

 

Kenelle Enkeliavusteinen terapia on tarkoitettu?

 

Esimerkiksi sinulle:


  • joka haluat oppia löytämään yhteyden enkeleiden energiaan tai vahvistamaan yhteyttäsi enkeleiden energiaan oman ihmisen elämäsi tukena
joka haluat enkelienergian avustamana löytää elämääsi kuormittavat uskomukset ja oppia ymmärtämään mistä ne tulevat

  • joka haluat muuttaa alitajuiset sinulle haitalliset uskomuksesi yhdessä enkeleiden energian kanssa sinulle paremmiksi

  • joka haluat löytää yhteyden sisäiseen lapseesi ja hoitaa sisäisen lapsen haavoja enkeleiden energian avustamana

  • joka haluat parantaa ihmissuhteitasi enkeleiden energian avustamana

  • joka haluat oppia ymmärtämään ajatusten ja tunteiden yhteyden toisiinsa ja muuttaa niitä tarvittaessa yhdessä enkelienergian avustamana

  • joka haluat löytää sisäisen rauhan ja voiman enkelienergian avustamana

 

Enkeliavusteinen terapia on aktiivista sekä kokemuksellista terapiaa

Tapaamisilla keskustelemme, kuten yleensäkin terapioissa keskustellaan sekä luomme visualisaatioiden avulla yhteyden enkeleiden energiaan, jotka auttavat sinua juuri niissä asioissa, joissa apua tarvitset. Tapaamisten välillä on tehtäviä, jotka auttavat ongelman/ongelmien ratkaisussa sekä vahvistavat omaa yhteyttäsi enkeleiden auttavaan energiaan. 

Tulet huomaamaan kuinka itsetuntosi, itseluottamuksesi, omanarvontuntosi, luovuutesi, viisautesi, sisäinen voimasi sekä sinussa oleva potentiaali kasvaa ja yhteistyösi enkeleiden kanssa voi muuttua luonnolliseksi voimavaraksi, jota osaat hyödyntää tarvittaessa joka päivä. 

 

Enkeliavusteisen terapian tapaamisten toteutus

Covid-19 pandemiasta johtuen tapaamiset toteutetaan videoyhteydellä. 

Videotapaamiset ovat osoittautuneet erinomaiseksi tapaamismuodoksi. 

Tapaamiset järjestetään 2-4 viikon välein huomioiden se mikä sinusta tuntuu sinulle sopivimmalta väliltä tapaamisten toteuttamiseen. 

Tapaamisten kesto on 1,5 tuntia/tapaaminen. 

Tapaamisten välillä on tehtäviä, jotka auttavat sinua työstämäsi ongelman/ongelmien ratkaisussa sekä vahvistavat omaa yhteyttäsi enkeleiden auttavaan energiaan. 

 

 

Mitä sinun tulee tehdä päästäksesi henkilökohtaiseen enkeliavusteiseen terapiaan? 

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen anne@hvp-kanelia.com 

ja kerro lyhyesti omin sanoin hieman itsestäsi ja siitä millaiset asiat sinua kuormittavat joita haluat työstää ja joihin pulmiin haluat terapeuttista enkeliavusteista apua. Kirjoita myös muutama ehdotus ajankohdille, jotka sinulle sopisivat parhaiten tapaamisten toteuttamiseksi. 

Saatuani postisi, olen sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista. 

 

Enkeliavusteisen terapian hinta

5 tapaamisen jakso, jonka hinta on 555 e sis. alv 24 %.
Summan voi maksaa laskulla tai Holvin maksulinkillä erissä esim. 5 erässä (111 e/erä) tai kokonaan yhdellä kertaa. 

5 jakson tilaus on sitova. 

 

 

Mikä sinulle on tässä hetkessä sellainen kuormittava asia, josta haluat eroon ja jota haluat työstää lempeästi ja rakkaudellisesti yhdessä enkeleiden energian avustamana?

 

 

Lämpimin ajatuksin

 

 

Anne