- Jokaisella ihmisellä on luontainen kyky olla yhteydessä enkeleiden lempeään ja auttavaan energiaan -


 

Enkeliavusteinen terapia

 

Tasapainon, ilon ja hyvänolon tunne elämässä on suorassa yhteydessä alitajuisiin uskomuksiin itsestämme ja ympäristöstämme.

 

Alitajuisten elämää kuormittavien ja hankaloittavien uskomusten työstäminen yhdessä enkeleiden energian kanssa on hyvin palkitsevaa ja antoisaa. Yhteys enkelimaailman energiaan tuo rauhaa ja muutokseen tarvittavaa energiaa tullessaan. 

 

Kun ryhdymme etsimään, löytämään ja muuttamaan uskomuksiamme, elämämme alkaa muuttumaan samassa syklissä. 

 

Valtaosalla ihmisistä on alitajuntaan tallentuneena sellaisia kuormittavia uskomuksia itsestään, jotka hankaloittavat arkea enemmän tai vähemmän. Kuormittavat uskomukset vaikuttavat siihen mitä tunteita ihminen kokee, joka puolestaan vaikuttaa siihen miten hän toimii tai jättää toimimatta. 

 

Kuormittavat uskomukset voivat aiheuttaa toistuvasti esimerkiksi:

 • riittämättömyyden tunnetta
 • syyllisyyden tunnetta
 • epävarmuutta
 • häpeää
 • huonommuuden tai alemmuuden tunnetta
 • pelkoja
 • kiukkua tai vihaa
 • katkeruutta
 • viallisuuden tunnetta
 • sosiaalisten tilanteiden pelkoa
 • jne. 

Tämä puolestaan voi johtaa siihen, että kerta toisensa jälkeen ihminen löytää elämässään itsensä tilanteista joissa nuo kurjat uskomukset vahvistuvat ja ikäänkuin näyttäytyvät ehdottomana totuutena. Henkinen laki toimii siten, että vedämme alitajuisten uskomustemme kautta puoleemme ihmisiä ja tilanteita, jotka resonoivat uskomustemme kanssa. 

Tällä kaikella on vaikutus myös siihen miten fyysinen keho voi.

 

Ihmisen itsetunto, luottamus ja omanarvontunto perustuu uskomuksiin, jotka ovat tallentuneena alitajuntaan. 

 

Ihmisen ”uskomusjärjestelmä” on kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä tai ohjelmointi. Olemme oppineet ajattelemaan ja toimimaan jollakin tietyllä tavalla erilaisissa tilanteissa ja nuo opit olemme omaksuneet itseemme tämän elämän varrella sekä myös aikaisempien elämiemme aikana, jota satoa tai taakkaa kannamme mukanamme myös tässä elämässä.

 

Syvimmät tunteita ja toimintaa ohjaavat ohjelmoinnit eli uskomukset ovat tallentuneena alitajuntaamme. Alitajunnasta tuleva ajatuksiemme ohjaus vaikuttaa meihin joka hetki, emmekä välttämättä edes huomaa sitä ennen kuin havahdumme ja alamme tutkimaan tarkemmin mitä kaikkea meihin on tallentuneena.

 

Enkelimaailman energiallinen apu on käytettävissä myös terapeuttisessa työskentelyssä.

Oman elämän selkiyttäminen, voimaannuttaminen ja haltuunotto enkelienergian avustamana on mahdollista.

 

Enkelimaailman energia on aina lempeää eikä siitä ole haittaa kenellekään. 

 

Enkeleiden tuoma energiallinen apu yhdistettynä terapeuttiseen osaamiseen ja vastuullisuuteen on toimiva ja ihmistä monella tasolla auttava yhdistelmä. 

 

 

Kenelle Enkeliavusteinen terapia on tarkoitettu

 

Esimerkiksi sinulle:


 • joka haluat oppia löytämään yhteyden enkelimaailman energiaan tai vahvistamaan jo olemassa olevaa yhteyttäsi oman elämäsi tukena
 • 
joka haluat enkelimaailman energian avustamana löytää elämääsi kuormittavia alitajuntaan tallentuneita uskomuksia, oppia ymmärtämään miten ne ovat muodostuneet, ja haluat muuttaa alitajuisia sinulle haitallisia uskomuksia jotta voisit paremmin
 • joka haluat löytää yhteyden sisäiseen lapseesi enkelimaailman energian avustamana
 • joka haluat parantaa ihmissuhteitasi enkelimaailman energian avustamana
 • joka haluat oppia ymmärtämään ajatusten, tunteiden ja toiminnan yhteyden toisiinsa ja muuttaa sinulle haitalliset sellaisiksi, jotka voimistavat sinua ja tuovat iloa elämään
 • joka haluat löytää sisäisen rauhan ja voiman enkelimaailman energian avustamana

Enkeliavusteinen terapia on aktiivista sekä kokemuksellista terapiaa


Tapaamisilla keskustelemme, kuten yleensäkin terapeuttisissa tapaamisissa keskustellaan sekä luomme visualisaatioiden avulla yhteyden enkeleiden energiaan, jotka auttavat sinua juuri niissä asioissa, joissa apua tarvitset. Tapaamisten välillä on tehtäviä, jotka auttavat ongelman ratkaisussa sekä vahvistavat omaa yhteyttäsi enkeleiden auttavaan energiaan. 

Tulet huomaamaan kuinka itsetuntosi, itseluottamuksesi, omanarvontuntosi, luovuutesi, viisautesi, sisäinen voimasi sekä sinussa oleva potentiaali kasvaa ja yhteistyösi enkeleiden kanssa voi muuttua luonnolliseksi voimavaraksi, jota osaat hyödyntää halutessasi joka päivä. 

 

Enkeliavusteisen terapian hinta on 122 e/tunti sis alv 24 %. 

 

Tapaamiset toteutetaan Kanelian hoitotilassa Helsingin Oulunkylässä tai videoyhteyden kautta. Kumpikin kohtaamistapa on erinomainen ja hyvin toimiva. 

 

Mitä sinun tulee tehdä päästäksesi henkilökohtaiseen enkeliavusteiseen terapiaan

 

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen anne@hvp-kanelia.com tai lähetä tekstiviesti numeroon 044 258 2319 ja kerro lyhyesti omin sanoin hieman itsestäsi ja siitä millaisia sinulle tärkeitä asioita haluaisit työstää ja joihin pulmiin haluaisit terapeuttista ja enkelimaailman energiallista apua. Kirjoita myös muutama ehdotus ajankohdille, jotka sinulle sopisivat parhaiten tapaamisten toteuttamiseksi. 

Saatuani postisi / viestisi, olen sinuun yhteydessä niin pian kuin se on mahdollista. 

 

Lämpimin ajatuksin

-Anne