Enkelimaailman eteerinen energia valokuvissa


 

Enkelipallot eli orbit

 

Olet ehkä huomannut valokuvissasi toisinaan valkoisia tai värillisiä palloja tai ympyröitä tai jonkun muun muotoisia valkoisia tai värillisiä ilmentymiä. On täysin mahdollista ja melko todennäköistä, että olet saanut kuviisi vieraaksesi enkeleiden energiaa. 

Enkelipallot tai orbit voivat ilmentyä valokuviin mikäli kuvaaja värähtelee sydäntietoisuudellaan, joka on vilpitön rakkaus. Enkeleiden on helpompi ilmaantua energiallisesti valokuviin silloin, kun kuvaaja on kehittänyt tietoisesti tai tiedostamattaan rakkaudellisia ominaisuuksia itsessään. Esimerkiksi myötätuntoisuuden harjoittelu ja kehittäminen on rakkaudellinen ominaisuus. 

 

Katsellessasi kuvissasi näkyviä enkelipalloja, saat osaksesi sen enkelin rakastavaa energiaa, joka kuvassa näkyy. Orbien katselu kuvissa rauhoittaa mieltä ja voi vaikuttaa pidemmän meditaation tavoin. On mahdollista, että tietoisuuteesi tuodaan vastaus esimerkiksi johonkin mieltäsi askarruttavaan asiaan tai ehdotus miten voisi olla hyvä toimia jossakin tilanteessa. 


Mikäli koet meditoimisen itsellesi luontevaksi niin tietoinen keskittyminen orbin energiaan syventää meditaation vaikutusta. 

 

Jokaisen ihmisen lähellä - myös sinun lähelläsi - on jokaisena hetkenä joukko valon maailman eteerisiä auttajia omassa yksilöllisessä energiallisessa olemusmuodossaan.  

 

Pääsääntöisesti emme näe heitä joka hetki fyysisin silmin, mutta siitä huolimatta he ovat lähellämme ja kanssamme, valmiina kommunikoimaan ja auttamaan, jos pyydämme ja annamme siihen mahdollisuuden - heille ja itsellemme. 

 

Kuvien välityksellä nuo ihmeelliset auttajat tulevat sinua ja jokaista lähemmäksi, ikään kuin konkretisoituvat. Orbit eli enkelipallot ovat enkeleiden henkisiä kehoja ja he tuovat viestejä ja välittävät rakkaudellista energiaa tavoittamaan sinut. Jotkut orbit ovat arkkienkeleiden energiaa ja toiset puolestaan suojelusenkelienergiaa. Myös luonnonhenget voivat ilmaantua orbeina valokuviin. Toisinaan palloissa näkyy selkeästi kasvot ja tämä johtuu siitä, että enkelipallossa on mukana jonkin edesmenneen rakkaan henki, joka on tullut sinua katsomaan. 

 

Olen kuvannut enkelipalloja vuosien ajan. Kuvia on kertynyt varmasti tuhansia ja jokainen niistä on erilainen. Enkelipallojen kuvaaminen tuo valtavasti iloa ja rauhaa. Usein saan vahvistuksia ja selvennystä mieltä askarruttaviin kysymyksiin. 


Jokainen ihminen voi kommunikoida enkelimaailman kanssa ja saada yhteydestään erilaisia vahvistuksia, myös omiin kuviinsa. 

 

Muistathan - yhteys enkelimaailmaan on myös sinussa olemassa. 

 


Tieteellistä tutkimusta orbeista

 

Orbit / enkelipallot eivät ole selitettävissä tavanomaisen fysiikan keinoin. Enkelipallot värähtelevät fyysisen ulottuvuutemme ulkopuolella.

 

Maailmalla on tehty pitkään tieteellisiä tutkimuksia orbeista / valopalloista valokuvissa ja niiden tuomista viesteistä ihmisille. Mm. NASA;n tutkija ja Stanfordin yliopiston professori tohtori Klaus Heinemann on tehnyt pitkäjänteisesti hienoa tutkimustyötä orbeista / valopalloista ja -ilmiöistä. Mikäli haluat tutustua hänen työhönsä, pääset tutustumaan siihen tästä

 

Kirjoittajia, terapeutteja ja kouluttajia - jotka ovat kirjoittaneet orbeista kirjojensa osioina tai kokonaisina kirjoja

 

Diana Cooper yhteistyössä Kathy Crosswellin kanssa, tohtori Wayne Dyer, Sandy Mayberry, Lexene Burns, Pam Raworth, Barbara Babcock Minton,  jne. ...

 

... ja lukematon määrä ihmisiä ympäri maailman tallentaa valokuviinsa enkelimaailman energiaa päivittäin.