"Elämässä kaikki on energiaa - näkyvää ja näkymätöntä"


 

Chakrat

… nuo ihmeelliset energiakeskukset

 

Chakrat ovat värähtelevän valon eli energian pyörteitä, jotka yhdistävät auramme eri kerrokset fyysiseen kehoomme sekä mielemme toimintaan. Chakrojen toiminnan tarkoitus on elämänenergian esteetön virtaaminen auran eri kerroksista fyysiseen kehoon ja mielen tasolle jolloin ihminen pysyy terveenä ja mieleltään hyvinvoivana.

 

Chakrat toimivat ikään kuin pumppujen tai venttiilien tavoin, säädellen kaikkiallisen elämänenergian virtausta kehossamme.

 

Avaamme ja suljemme näitä pumppuja/energiakeskuksia ajatuksiemme (niin tietoisten kuin tiedostamattomienkin), tunteidemme ja erilaisten elämän kokemustemme mukaan. 

Chakrat ovat jatkuvassa yhteydessä auramme eri kerroksiin tuoden aurasta ajatuksia ja tunteita koettavaksemme sekä vieden auraan ajatuksia ja tunteita ”säilöön”. Chakrojen toiminta vaikuttaa ihmisen fyysiseen kehoon sekä mielen tasolle umpieritys- ja hermojärjestelmien kautta. 

 

Ihmisen kehossa on lukematon määrä pienen pieniä chakroja, iso määrä kooltaan vähän suurempia chakroja mm. kämmenissä, ohimoilla, korvissa, kaikissa kehon taitekohdissa eli taipeissa; kainalot, nivuset, polvitaipeet, kyynärtaipeet jne.


Pienten ja vähän isompien chakrojen lisäksi meillä on vielä oikein suuret chakrat, ns. päächakrat, jotka sijaitsevat fyysisessä kehossa juuri sillä

”pysty-linjalla”, joka meissä jokaisessa on kehittynyt niiden ensimmäisten viikkojen aikana, kun olemme alkaneet kehittymään ollessamme äitimme kohdussa. Tämä kyseinen energialinja on kehittynyt meissä muutamia hetkiä ennen kuin sydämemme on käynnistynyt sykkimään. Muistathan, että sydämen käynnistyminen sykkimään on edelleen nykytieteellemme haastava asia, koska tiede ei ole pystynyt osoittamaan nykytieteen hyväksymällä tavalla mitään ”mekaanista töpseliä tai muuta mekanismia”, joka käynnistää ihmisen sydämen toiminnan sikiöasteella.

 

Tämä pää-chakrojen linja virtaa jalkapohjiemme alta auramme eri kerroksista - Äiti Maan sisältä - jalkojemme kautta pystysuoraan ylöspäin, selkälinjaamme pitkin aina päähän asti ja vielä pään yläpuolelle, fyysisen kehomme ”ulkopuolelle” auramme eri kerroksiin. 

 

Chakramme välittävät tietoa = energiaa 360 astetta fyysisen kehomme ympäriltä auramme eri kerroksista ja kaikki välittyvä tieto = energia vaikuttaa siihen miten voimme fyysisesti ja mielen tasolla.

 

Muistathan Aura-sivulta, että auramme eri kerroksiin on tallentuneena ajatuksia ja tunteita, omia ja muiden ihmisten, tietoisia sekä tiedostamattomia. 

 

”Luemme” ja koemme (pumppaamme) tätä auraan tallentunutta tietoa chakrojemme välityksellä. On siis äärimmäisen tärkeää harjoitella työstämään omia chakrojaan sekä sitä kautta puhdistamaan oman auran kerroksia sellaisista ajatuksista ja tunteista, jotka omaan auraan eivät kuulu vaan ovat tallentuneet auran eri kerroksiin ympärillämme ajan saatossa vaikuttaneiden muiden ihmisten ajatuksista ja tunteista. 

Chakrojen välityksellä tapahtuu myös yhteys enkelimaailmaan. 

 

Ns. päächakroja on 13 kappaletta. Niitä on enemmänkin mm. ohimoilla sijaitsevat chakrat, mutta hyvään alkuun pääsee työstämällä 13:a päächakrasta joiden tärkeistä ominaisuuksista ja vaikutuksista opetan henkisissä valmennuksissa ja kursseilla (chakroihin liittyvä kurssi/ valmennus on työn alla ja siitä tiedotetaan heti, kun se on valmis). 

 

Valtaosalla ihmisistä chakrojen toiminta on enemmän tai vähemmän tukossa.

 

Tämä on hyvin inhimillistä onhan koko ihminen hyvin inhimillinen kaikkine kokemuksineen, ajatuksineen ja tunteineen.
 Inhimillinen ihminen on myös hyvin erityislaatuinen energiallinen järjestelmä, joka halutessaan voi vaikuttaa chakrojensa toimintaan sekä auransa eri kerroksien selkeyteen. 

Chakrojen puhdistamiseen sekä auran selkiyttämiseen voi halutessaan myös pyytää enkeleiden energiallista apua, josta yleensä on valtavan suuri hyöty ja apu. 


 

Lämpimin ajatuksin

-Anne