"Minä Olen se, joka Minä Olen."


 

ReiKi Master opettajakoulutus

 

ReiKi Master-polku on oman itsetuntemuksen-polku. 

 

ReiKi Master opettajakoulutus on henkilökohtaista opetusta, jossa tapaamiset toteutuvat n. 3-4 viikon välein. Tapaamisten välissä on tehtäviä, joita Master-oppilas syventyy havainnoimaan.  

  

Koulutuksen aikana läpikäydään vahvoja, syviä asioita joiden kunkin läpikäynti on omalla tavallaan prosessi jolle on välttämätöntä antaa riittävästi aikaa jäsentyä ja avutua. Tästä syystä tapaamiset ovat 3-4 viikon välein, ja koulutuksen kesto kaiken kaikkiaan noin 2 vuotta. 

 

Jokainen Master-koulutukseen sisältyvä aihe tai teema liittyy jollakin tavalla Master-oppilaan oman elämän oppiläksyihin joita on mahdoton läpikäydä viikonlopun, kahden - tai kolmen viikonlopun aikana. 

 

Master koulutuksen aikana tulet tietoiseksi omista ohjelmoinneistasi, opit ymmärtämään niitä ja päästämään halutessasi irti sellaisesta, joka ei enää palvele omaa elämänpolkuasi. Opit ymmärtämään omaa sekä muiden persoonallisuutta paremmin jolloin sisäinen rauha saa enemmän tilaa. Elämään kuuluvia oppiläksyjä otetaan tietoisen tarkastelun kohteeksi ja harjoitellaan ratkaisemaan ja hyväksymään ne, sekä ymmärtämään niiden syvempi merkitys ja tarkoitus omalla sielunpolulla. Tuolloin myös anteeksiannon- ja myötätunnon energia ja -taito lisääntyy.

 

ReiKi:n energian virtaus vahvistuu ja syvenee, ja askel kerrallaan tietoisuuden kentät avautuvat laajemmin.

 

Oman henkilökohtaisen elämäsi oppiläksyjen lisäksi opit myös kaikkien ReiKi-kurssien - 1, 2 ja Master koulutuksien - sisällön sekä koulutuksiin liittyvien vihkimyksien teon ja siirtämisen omille oppilaillesi. 

 

ReiKi Master-koulutuksen jälkeen voit pitää kaikkia ReiKi-kursseja; 

ReiKi 1-, ReiKi 2- ja ReiKi Master opettajakoulutuksia. 

 

Kurssien pitämiseen ei ole velvoitetta, mutta sinulla on oikeus niitä pitää mikäli koet kouluttamisen omaksi kutsumukseksesi. 

 

ReiKi Master-koulutus avaa sinulle omaan elämään liittyviä salaisuuksien sivuja jolloin ymmärrys omiin elämänkokemuksiin laajenee ja saa aivan uudenlaisen merkityksen. Koulutus antaa sinulle myös runsaasti eväitä elämään ja työkaluja tulevia kokemuksia varten, joiden avulla elämän eri tilanteita on helpompi kohdata, ratkaista ja ymmärtää laajemmasta perspektiivistä. 

 

ReiKi Master opettajakoulutukseen päästäkseen on ensin käytävä ReiKi 1-kurssi ja ReiKi 2-kurssi. 

 

Mikäli tunnet kutsua ReiKi Master opettajakoulutukseen lähetä minulle sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus jossa kerrot pikkuisen itsestäsi sekä sen milloin olet käynyt omat ReiKi 1- ja ReiKi 2-kurssisi.

Vapaamuotoinen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen on anne@hvp-kanelia.com

 

"Kun oppilas on valmis, on opettaja paikalla."

 

Lämmöllä

-Anne