"Minä Olen se, joka Minä Olen."


 

ReiKi Master opettajakoulutus

 

ReiKi Master opettajakoulutus on henkilökohtaista opetusta - jokaisen oma henkilökohtainen polku. Koulutuksen tapaamiset toteutetaan 3-4 viikon välein ja tapaamisten välissä on tehtäviä, joita Master-oppilas tekee. 

 

ReiKi Master opettajakoulutukset toteutetaan koronapandemia huomioiden videotapaamisina toistaiseksi. 

 

Master koulutus kestää noin kaksi vuotta. Koulutus maksetaan erissä osamaksuina, kerran kuukaudessa. Kerralla koulutusta ei voi maksaa. 

 

Koulutuksen aikana läpikäydään vahvoja, syviä asioita joiden kunkin läpikäynti on omalla tavallaan prosessi jolle on välttämätöntä antaa riittävästi aikaa jäsentyä.

 

Aiheita on paljon ja tästä syystä ReiKi Master- koulutus kestää keskimäärin kaksi vuotta. Jokainen aihe liittyy jollakin tavalla Master-oppilaan oman elämän oppiläksyihin joita on mahdoton läpikäydä viikonlopun, kahden - tai kolmen viikonlopun aikana. 

 

Master koulutuksen aikana tulet tietoiseksi omista ohjelmoinneistasi, opit ymmärtämään niitä ja päästämään halutessasi irti sellaisesta, joka ei enää palvele omaa elämänpolkuasi. Opit ymmärtämään omaa sekä muiden persoonallisuutta paremmin jolloin sisäinen rauha saa enemmän tilaa. Elämään kuuluvia oppiläksyjä otetaan tietoisen tarkastelun kohteeksi ja harjoitellaan hyväksymään ne. Samalla myös anteeksiannon ja myötätunnon energia ja -taito lisääntyy.

 

ReiKi:n energian virtaus vahvistuu ja oivallat energian käyttömahdollisuuksia laajemmin ja syvemmin. 

 

Oman henkilökohtaisten elämän oppiläksyjen lisäksi opit myös kaikkien ReiKi-kurssien - 1, 2 ja Master koulutuksien - sisällön sekä koulutuksiin liittyvien vihkimyksien teon ja siirtämisen omille oppilaillesi. 

 

ReiKi Master-koulutuksen jälkeen voit pitää kaikkia ReiKi-kursseja; 

ReiKi 1-, ReiKi 2- ja ReiKi Master opettajakoulutuksia. 

 

Kurssien pitämiseen ei ole velvoitetta, mutta on oikeus niitä pitää mikäli kokee kouluttamisen omaksi kutsumuksekseen. Jokainen toimii niin kuin itselle luontevalta tuntuu. Joka tapauksessa ReiKi Master-koulutus antaa sinulle elämäneväitä ja työkaluja paljon elämän eri tilanteita varten. 

 

ReiKi Master opettajakoulutukseen päästäkseen on ensin käytävä ReiKi 1-kurssi ja ReiKi 2-kurssi. 

 

Mikäli tunnet kutsua ReiKi Master opettajakoulutukseen lähetä minulle sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus jossa kerrot pikkuisen itsestäsi sekä sen milloin olet käynyt omat ReiKi 1- ja ReiKi 2-kurssisi.

Vapaamuotoinen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen on anne@hvp-kanelia.com

 

"Kun oppilas on valmis, on opettaja paikalla."

 

Lämmöllä

-Anne