Anne

Hei,  

 

olen Anne 

tunne- ja kehoterapeutti


* kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys

* tietoisuustaitopohjaisten- / MBCT-terapioiden pätevyys / Mindfulness

* kognitiivinen hypnoterapeutti 

* taitava tunnemieli-ohjaaja

* kokemusasiantuntija 

* hyvinvoinnin, henkisen kasvun ja elämäntaidon valmentaja

* ReiKi Master 

* aromaterapeutti 

* luontaisalan hoitaja ja -kouluttaja

* kirjoittaja

* university of earth-opiskelija
 

Edellä luetellun lisäksi olen myös äiti, puoliso ja 2:n löytökissan sekä 2:n löytökoiran elämänkumppani, ystävä, sisko, täti ja tytär.

 

Elämääni on mahtunut paljon tapahtumia ja kokemuksia, kuten ihan jokaisella ihmisellä, paljon hyvää ja paljon sellaisia hetkiä, jotka tapahtumahetkellä eivät niin kovin riemukkailta ole tuntuneet, mutta jälkeenpäin ovat osoittautuneet hyvin tärkeiksi ja hienoiksi elämän oppiläksyiksi ja -opin mahdollisuuksiksi. Yhtäkään kokemusta en vaihtaisi pois. Kaikki tapahtumat ja kokemukset ovat johdattaneet minua tähän päivään ja tähän hetkeen, ja siihen kuka minä olen juuri nyt tässä hetkessä. 
Jokainen kohtaaminen ja kokemus on ollut ja on edelleen opettavainen sekä aina ainutlaatuinen ja arvokas. 

 

Koulutuksien ja vuosien työkokemuksien lisäksi, erittäin tärkeä opettaja minulle on luonnollisesti ollut koko tämä elämä ja sen tapahtumarikas kirjo kaikkine kokemuksineen. Ajattelen, että elämään on ihan välttämätöntä heittäytyä rohkeasti kaikkine inhimillisine tunteineen, ajatuksineen ja kokemuksineen silloinkin, kun heittäytyminen eli johdatuksen kuunteleminen pelottaa tai jännittää. Aina heittäytyminen ei suinkaan ole heti helppoa, erityisesti silloin, kun on tarpeellista tehdä muutoksia johonkin vanhaan tottumukseen. Mutta kun sen heittäytymisen vain tekee, useimmiten palkintona on jonkin vanhan ja tarpeettoman poisjääminen elämää häiriköimästä ja hankaloittamasta ja tilalle tulee lukuisia hienoja kokemuksia ja hetkiä. 

 

 ————————- 

 

Lapsesta asti olen ollut hyvin selvätietoinen. Selvätietoisuus ei aina ole ollut kovin helppo kaveri ennen kuin sen kanssa on oppinut elämään ja toimimaan. Selvätietoisuuden kanssa toimiminen on vaatinut pitkän ja määrätietoisen työskentelyn myös oman itsetuntemuksen kanssa. 

Elämässäni kanssakulkijoina ihmisten ja eläinten lisäksi ovat aina olleet enkelit ja koko enkelimaailma, Yhteys niihin sieluihin, jotka ovat ihmisen kehosta henkimaailmaan siirtyneet, on myös selkeä. Omien läheisten siirtyminen henkimaailmaan ei ole ollut niin raskasta, kun yhteys heihin tarvittaessa on olemassa. 

 

Aina ei ole ollut kovinkaan helppoa olla ns. "erilainen" tässä yhteiskunnassa. Hyvin pitkään yhteiskuntamme on toiminut siten, että ”ei ole ollut yleisesti hyväksyttävää” kommunikoida Valon maailman auttajien kanssa - heidän, jotka eivät ilmennä itseään fyysisessä olomuodossa. Enkelimaailma ja henkimaailma on olemassa ja näyttäytyvät minulle eri olomuodoissaan, olkoon yleinen yhteiskunnallinen näkemys millainen tahansa. 

Minulle henkilökohtaisesti yhteys enkelimaailmaan on erittäin tärkeä ja selkeä, jos sen kieltäisin en olisi minä ja tärkeä osa minua ei olisi olemassa.  

Yhteydestä enkelimaailmaan ja heidän läsnäolostaan arjessa on valtavan suuri apu erilaisissa kohtaamisissa ja tilanteissa jokaisena päivänä. Jokainen asiakkaani tulee tapaamiseen aina yhdessä oman enkelinsä kanssa, olkoon tapaaminen hoitotilassa Oulunkylässä tai etätapaaminen esim. videon kautta. On kerta toisensa jälkeen aina yhtä syvälle koskettavaa nähdä kuinka enkelienergia saattelee asiakkaan tapaamisiimme.Työssäni terapeuttina ei suinkaan aina keskustella enkelimaailmasta, ainoastaan silloin, kun asiakas itse sitä toivoo. 
Enkelit ovat paikalla kuitenkin silloinkin vaikka heidän läsnäolostaan ei aktiivisesti keskustella. 

 

Ihminen kokonaisuutena on ihmeellinen ja moniulotteinen kapistus. Jaksan sitä ihmetellä aina vain kerta toisensa jälkeen. Omaan itseen tutustuminen eli itsetuntemuksen harjoitteleminen kaikkine vivahteineen on erittäin palkitsevaa ja tuo tullessaan paljon hyvää.


 

Tervetuloa tapaamiseen!

 

Lämmöllä 

-Anne