Anne

Hei Ystäväiseni,

 

Olen Anne

 

Tunne- ja kehoterapeutti

- kognitiivisen lyhtytterapian erityispätevyys, opinnot jatkuvat

Hyvinvoinnin, henkisen kasvun ja elämäntaidon valmentaja,

Reiki Master, 

Theta Healing®-hoitaja, 

Luontaisalan hoitaja ja -kouluttaja, 

Aromaterapeutti, 

Cidesco-ekokosmetologi,  

Kirjoittaja, 

University of Earth-opiskelija

 

 

Elämäni varrella olen opiskellut mm. anatomiaa ja fysiologiaa, kognitiivista psykoterapiaa, elämäntaidon hallintaa, ajatuksien ja mielen voiman vaikutuksista ja yhteyksistä fyysisen kehon erilaisiin oireisiin, yrtti- ja kasvitietoutta, aromaterapiaa, erilaisia hierontatekniikoita, erilaisia energiahoitotapoja ja -muotoja, tehnyt tuhansia erilaisia hoitoja ja kouluttanut satoja ihmisiä. 

 

Olen myös äiti, puoliso ja 2:n löytökissan sekä 2:n löytökoiran elämänkumppani. Ystävä, sisko, täti ja tytär.

 

Elämääni on mahtunut paljon tapahtumia ja kokemuksia, paljon hyvää ja paljon sellaisia hetkiä, jotka tapahtumahetkellä eivät ole niin kovin riemukkailta tuntuneet, mutta jälkeenpäin ovat osoittautuneet hyvin tärkeiksi elämän oppiläksyiksi ja -opin mahdollisuuksiksi. Yhtäkään kokemusta en vaihtaisi pois, vaikka joskus olen ollut toistakin mieltä. Kaikki tapahtumat ja kokemukset ovat johdattaneet minua tähän päivään ja tähän hetkeen, ja siihen kuka minä olen juuri nyt. 

 

Olen kokenut burn outin, joka vei melkein portille asti, työttömyyden, rahahuolia, lapsen menettämisen pelon, fyysisiä sairauksia…. 

Olen nähnyt hyvin läheltä alkoholismia, huumeriippuvuutta ja sen perheelle tuomaa epätoivoa, työpaikkakiusaamista, koulukiusaamista, kaverikiusaamista, toisen ihmisen vähättelyä, vallankäyttöä kaikissa muodoissaan ja paljon paljon juuri sitä, mitä kutsutaan Elämäksi.

 

Olen saanut kokea lukuisia ilon ja onnistumisen hetkiä niin omassa henkilökohtaisessa elämässäni kuin myötäelää niitä myös ystävieni kanssa, tottakai. Elämässä on niin paljon hyviä asioita. 

Iloa ja onnen tunnetta ovat tuottaneet myös asiakkaideni ja oppilaideni onnistumiset sekä heidän tervehtymisensä ja toipumisensa hyvinkin erilaisista vaivoista niin fyysisen kehon kuin mielenkin sopukoista. 

 

Koulutuksien ja vuosien työkokemuksien lisäksi, hyvin tärkeä opettaja minulle on ollut koko tämä elämä tähän asti ja sen tapahtumat itsessään, kun elämään on heittäytynyt rohkeasti kaikkine inhimillisine tunteineen, ajatuksineen ja kokemuksineen. Aina heittäytyminen ei suinkaan ole ollut heti helppoa. 

Jokainen kohtaaminen ja kokemus on ollut ja on edelleen opettavainen sekä aina ainutlaatuinen ja arvokas. 

 

 

 

 

Lapsesta asti olen ollut hyvin selvätietoinen. Selvätietoisuus ei aina ole kovin helppo kaveri ennen kuin sen kanssa oppii elämään ja toimimaan. Selvätietoisuuden kanssa toimiminen on vaatinut pitkän työskentelyn myös oman itsetuntemuksen kanssa. 

Elämässäni yhteistyökumppaneita ovat aina olleet enkelit ja koko enkelimaailma, Yhteys niihin sieluihin, jotka ovat ihmisen kehosta henkimaailmaan siirtyneet, on myös selkeä. Omien läheisten siirtyminen henkimaailmaan ei ole ollut niin raskasta, kun yhteys heihin tarvittaessa on olemassa. 

 

Aina ei ole ollut kovinkaan helppoa olla ns. erilainen tässä yhteiskunnassa, koska pitkään yhteiskuntamme on toiminut siten, että ei ole ollut yleisesti hyväksyttävää kommunikoida Valon maailman auttajien kanssa - heidän, jotka eivät ilmene jokaisena hetkenä fyysisessä olomuodossa. No minkäs teet, enkelimaailma on olemassa, olkoon yleinen yhteiskunnallinen näkemys millainen tahansa. 

Minulle henkilökohtaisesti yhteys enkelimaailmaan on niin tärkeä ja selkeä, että en piittaa vähääkään siitä, mitä joku muu on mieltä. Enkelimaailman läsnäolosta on valtavan suuri apu erilaisissa kohtaamisissa ja tilanteissa jokaisena päivänä. Silloinkin, kun heidän läsnäolostaan ei aktiivisesti keskustella. 

 

Nämä ympärillämme olevat Valon maailman ystävät näyttäytyvät usein valokuvissani eri värisinä orbeina eli enkeli-palloina tai valopalloina, voit kutsua palloja juuri sillä nimellä, mikä sinulle tuntuu sopivimmalta. 

Koen suurena luottamuksen osoituksena sen, että enkelimaailma haluaa ilmentää itseään valokuvissa toinen toistaan kauniimpina eri väreissä ilmentyvinä energiapalloina. Ympärillämme on jokaisena hetkenä suuri joukko rakkauden täyteisiä auttajia. He ovat vain eri olomuodossa ja näyttäytyvät myös erilaisessa olemusmuodossa kuin miten olemme ihmisinä perinteisesti oppineet hahmottamaan ja ajattelemaan. Enkelimaailma on olemassa ja ihmisille on hyvin tärkeää saada kokea, että enkelit ilmentävät itseään mm. valokuvissa. Myös sillä tavalla ihmisellä on mahdollisuus hahmottaa ja hyväksyä näiden auttajien läsnäolon elämässämme. 

 

Enkelimaailmalla on myös oma ainutlaatuinen tapansa kommunikoida ja tuoda viestejä ja opastusta meidän ihmisten elämää helpottamaan. Muistathan, että sinullakin on luontainen kyky olla yhteydessä enkelimaailmaan. 

Ihmisen on mahdollista harjoitella laajentamaan omaa tietoisuuttaan ja aistejaan havaitakseen ympäröivää maailmaa muullakin tavoin kuin perinteisellä tavalla fyysisin silmin. 

Jonakin päivänä, kun ihmiset oppivat elämään tasapainossa ns. fyysisen maailman ja silmin näkymättömän energiallisen maailman kanssa (enkelimaailma), ihmisten elämä tulee muuttumaan täysin toisenlaiseksi. Siihen suuntaan olemme jo menossa. 

 

Ihminen kokonaisuutena on ihmeellinen kapistus. Jaksan sitä ihmetellä aina vain kerta toisensa jälkeen. Maapallo, jossa saamme elää on ihmeitä täynnä. Koko maailmankaikkeus on valtavuudessaan ihmeellinen. Kunpa jokainen meistä ymmärtäisi sen, että ihmiskuntana loppujen lopuksi tiedämme kaikkeudesta hyvin vähän vaikkakin luulemme paljon jo tietävämmekin. 

 

 

Kiitos, että jaksoit lukea. 

 

Namasté

 

Rakkaudella 

 

Anne