Intialaisen päähieronnan kurssi

27. - 28.4.2024


INTIALAISEN PÄÄHIERONNAN KURSSI

 

27.- 28.4.2024 lauantai - sunnuntai klo 11 - 17 

 

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Intialaisen päähieronnan taidot itsellesi!

Tämän kaksipäiväisen kurssin jälkeen voit tarjota niin läheisillesi kuin mahdollisille asiakkaillesi vahvasti kehoa rentouttavan ja mieltä rauhoittavan kokonaisvaltaisen kokemuksen.

 

Intialaista päähierontaa on harjoitettu Intiassa tuhansien vuosien ajan osana ayurvedistä hoitoperinnettä. Mainintoja siitä löytyy jopa 4000 vuotta vanhoista ayurvedalaisista teksteistä.  

Länsimaihin Intialaisen päähieronnan rantautti 1980-luvulla intialaissyntyinen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta. 

 

Koulutuksessa opit kattavasti Intialaisen päähieronnan taidot. Opit käyttämään erilaisia hierontaotteita ylävartalon eri osa-alueilla. 

Tähän kahden päivän kurssikurssikokonaisuuteen sisältyy pään hieronnan lisäksi hartioiden, lapojen ympäryksen, olkavarsien sekä niskan lihaksien hieronta erilaisia hierontaotteita hyödyntäen. Kokonaisuus sisältää myös akupisteiden painantaa, jotka tehostavat hieronnan kokonaisvaltaista vaikutusta suotuisasti. 

Viikonlopun aikana opit luonnollisesti myös Intialaisen päähieronnan historiaa, hieronnan indikaatiot ja kontraindikaatiot. 

 

Intialainen päähieronta tehdään usein asiakkaan istuessa rennosti tuolilla. Otteiden vaikutukset eivät ole pelkästään fyysisiä vaan ne vaikuttavat myös tunnetasolla rauhoittavasti, rentouttaen ja lievittäen stressin oireita.

Huolellisesti tehdyllä Intialaisella päähieronnalla on lukuisia suotuisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin. Hieronta on helppo toteuttaa melkeinpä missä vain, kunhan löytyy tuoli jolle hoidettava voi istua. 

 

Olet lämpimästi tervetullut tälle kattavalle kurssille!

 

Ennako-osaamista et tarvitse. Opit kaiken tarpeellisen kurssin aikana. 

 

Kurssin ajankohta ja paikka

27.-28.4.2024 lauantai ja sunnuntai klo 11-17.

HyvinvointiPortti Kanelia 

Maapdontie 3 F (Oulunkylä)

00640 Helsinki

 

Kurssin hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta on 190 €, sis. alv 24 %.

Sitovat ilmoittautumiset kurssille Annelle sähköpostiin anne@hvp-kanelia.com viimeistään torstaina 25.4.2024 tai puhelimitse 044 258 2319.

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun jolla voit maksaa osallistumisesi sekä ohjeet kurssille valmistaumiseen. 

 

Lämmöllä 

Anne