Kuivakuppaus

 

Kuivakuppaus on hyvin rentouttavaa kuppien alipaineeseen perustuvaa hierontahoitoa. Se tuntuu todella miellyttävälle ja rentouttaa hyvin voimakkaasti. 

Hoidon aikana kuppeja pidetään paikallaan sekä niillä myös hierotaan. Hyvin usein kuivakuppaus on tehokkaampi, mutta lempeämpi hoitovaihtoehto kuin klassinen hieronta.

 

Kuivakuppaus on ollut yksi tärkeimmistä hoitomuodoista n. 3000-vuoden ajan Kiinalaisessa lääketieteessä.

 

Kuivakuppauksessa ei tehdä viiltoja, joten hoito on veretöntä.

Alipaineen aiheuttama imuvaikutus aktivoi veren- ja imunesteen virtausta. Kuppaus on ”ärsytyshoitoa”, jolla saadaan kehon immuunipuolustus aktivoitumaan ja keho alkaa puhdistautumaan kuona-aineista.  Aineenvaihdunnan elpyessä lihakset ja keho rentoutuvat ja kivut lievittyvät sekä useimmiten poistuvat kokonaan.

Kuivakuppauksella hoidetaan tänä päivänä niska-, hartia- ja selkäseudun vaivoja ja lihaskipuja. Kehon tukoksia avaamalla saadaan keho voimaan tasapainoisemmin.

Kuivakuppaus vähentää nivelten jäykkyyttä sekä parantaa liikkuvuutta.

 

Vastustuskyky nousuun ja keho rennoksi

 

Kuivakuppaus nostaa elimistön vastustuskykyä. Ennen antibioottien aikakautta kuivakuppauksella hoidettiin menestyksekkäästi muun muassa erilaisia hengityselinten tulehdustiloja, kuten keuhkoputkentulehdusta, yskää, vilustumisia jne. Kuivakuppauksella nykyäänkin parantuminen nopeutuu ja toipilasaika lyhenee. 

  

Kuivakuppaushoito 60 min.                      79 € sis. alv 24% 

Kuivakuppaushoito 75 min.                      88 € sis. alv 24 %