Enkelimaailma on ympärilläsi jokaisena hetkenä - silloinkin, kun luulet heidän olevan kaukana


Valokuvissa esiintyvät orbit / valo-pallot / enkeli-pallot 

 

 

Valokuvissani esiintyvät valopallot / orbit / enkeli-pallot ovat kaikki ympärillämme olevan enkelimaailman energiaa. Jokaisen ihmisen ympärillä - myös sinun ympärillä - on jokaisena hetkenä joukko valon maailman auttajia omassa yksilöllisessä energiallisessa olemusmuodossaan. Yleensä emme näe heitä koko ajan fyysisin silmin, mutta siitä huolimatta he ovat lähellämme ja kanssamme, valmiina kommunikoimaan ja auttamaan, jos pyydämme ja annamme siihen mahdollisuuden - heille ja itsellemme. 

 

Puhuessani enkelimaailmasta, tarkoitan sillä kokonaisuutta; enkeleitä, luonnonhenkiä ja henkimaailmaan siirtyneitä läheisiämme sekä henkimaailmassa olevia oppaitamme, jotka ovat kaikki meitä ihmisiä auttamassa. Kaikilla heillä on oma yksilöllinen tapa ja olomuoto ilmaantua valokuviin sekä kommunikoida kanssamme. 

 

Kommunikoin enkelimaailman kanssa päivittäin. Se on pääsääntöisesti vuorovaikutusta ajatuksen energian tasolla. Toisinaan puhun kyllä ääneenkin. He vastaavat ja opastavat yhtälailla pääsääntöisesti ajatuksen energian tasolla ja sen lisäksi vahvistavat vielä viestinsä, opastuksensa ja olemassaolonsa ilmestymällä eri värisinä ja -muotoisina valopalloina valokuviini. Yhteistyö on jatkunut vuosia ja valokuvia on kertynyt valtaisa määrä. Usein näen enkelimaailman energian myös fyysisin silmin. 

Fyysisessä hoitotyössäni näen heidän valoenergiansa asiakkaiden lähellä ja ympärillä. Etäenergiahoidoissa näen sekä muodon, että värienergian, joka hoidettavien luokse siirtyy.

Vaikkakin näen ja aistin heidät, kuitenkaan jokaisessa asiakaskohtaamisessa ei keskustella enkelimaailmasta. Impulssi keskusteluun tulee aina asiakkaasta. 

Maallista työtäni tehdessäni keskityn siihen kohtaamiseen, jota varten asiakas tai asiakkaat ovat Kaneliaan tai muualla sijaitsevaan tapaamistilaan tulleet. Kohtaamiset voivat olla fyysistä kehon hoitoa, energiahoitoja, tunneterapiaa, koulutusta, selvänäkökonsultaaitoita jne. 

 

Olen kokenut, että tietoinen ympärillä olevan enkelimaailman tiedostaminen, oma henkilökohtainen henkinen itsen kanssa työskentely, sekä vilpitön ja rehellinen tahto muiden ihmisten auttamiseen erilaisin tavoin, ovat olleet avaintekijöitä päivittäiseen yhteistyöhön enkelimaailman kanssa. Todennäköisesti se on ollut vaikuttamassa siihen, että he haluavat kuviini ilmestyä.

Enkelimaailma työskentelee kanssani jokaisena päivänä ja hetkenä, riippumatta siitä, missä yksittäisessä tehtävässä päivän mittaan kulloinkin työskentelen työssä tai kotona ollessani. 

 

Enkelimaailman toive on, että jaan ottamiani valokuvia, jotta sinulla on halutessasi mahdollisuus hahmottaa ja hyväksyä näiden auttajien läsnäolo elämässäsi. Kuvien välityksellä nuo ihmeelliset auttajat tulevat sinua ja jokaista lähemmäksi, ikään kuin konkretisoituvat. Usein kirjoitan kuvien yhteyteen enkelimaailman viestin jostakin ajankohtaisesta ihmisen elämään liittyvästä aiheesta, voimistamaan ja vahvistamaan jokaisen ihmisen elämän taivalta, joka ei kenelläkään meistä aina ole ihan helppoa tai kevyttä. 

Kuvia jaan Kanelian Facebook-sivustoilla, täällä verkkosivuilla, blogissa ja Instagrammissa muiden kuvien tai ilmoitusten ohella. 

 

Jokainen ihminen voi kommunikoida enkelimaailman kanssa ja saada yhteydestä erilaisia vahvistuksia, myös omiin kuviinsa. Muistathan - yhteys enkelimaailmaan on myös sinussa olemassa. 

 

 

Tieteellistä tutkimusta orbeista

 

Orbit / enkelipallot eivät ole selitettävissä tavanomaisen fysiikan keinoin. Enkelipallot värähtelevät fyysisen ulottuvuutemme ulkopuolella.

 

Maailmalla on tehty pitkään tieteellisiä tutkimuksia orbeista / valopalloista valokuvissa ja niiden tuomista viesteistä ihmisille. Mm. NASA;n tutkija ja Stanfordin yliopiston professori tohtori Klaus Heinemann on tehnyt pitkäjänteisesti hienoa tutkimustyötä orbeista / valopalloista ja -ilmiöistä. Mikäli haluat tutustua hänen työhönsä, pääset tutustumaan siihen tästä

 

 

 

 

Kirjoittajia, terapeutteja ja kouluttajia - jotka ovat kirjoittaneet orbeista kirjojensa osioina tai kokonaisina kirjoja

 

Tohtori Wayne Dyer, Sandy Mayberry,Lexene Burns, Pam Raworth, Barbara Babcock Minton, Diana Cooper yhteistyössä Kathy Crosswellin kanssa jne. 

 

Ja lukematon määrä ihmisiä ympäri maailman tallentaa valokuviinsa enkelimaailman energiaa päivittäin. 

 

Pitääkö olla huolissaan?

 

Joskus olen kuullut, että ihmisiä pelottaa ajatus enkelimaailmasta, koska eivät heitä näe samalla tavalla kuin ovat tottuneet ympäristöä näkemään. Ajatuksissa on sekoittunut jokin uskomus, että yliluonnolliseksi yhteiskunnan taholta leimattua asiaa tulisi pelätä. Sanon hyvin napakasti, että enkelimaailma on rakkauden energian ilmentymää, joka on energiamuodossa auttamassa ja lohduttamassa meitä ihmisiä.

 

Ei siis pidä olla huolissaan - päinvastoin. Ilo ja kiitollisuus ovat tunteita, joita yhteys enkelimaailmaan tuo tullessaan. 

Kaikki enkelimaailmasta tulevat viestit ja opastukset ovat rakkaudellisia ja liittyvät ihmiskunnan ja yksilötasolla ihmisen hyvinvointiin, mukaan lukien auttaminen ja parantaminen mahdollisuuksien mukaan ihmisen olemuksen eri tasoilla; fyysisellä ja eetteri tasolla, emotionaalisella ja mentaalisella tasolla sekä kausaalisella tasolla, jotka kaikki edellä mainitut tasot liittyvät ihmisen energiakehoihin eli auraan.

Ihmisen aurasta olen kirjoittanut hiukan Kanelian blogiin. 

 

 

On hyvä harjoitella muistamaan ja tiedostaa, että olemme henkisiä energiallisia olentoja ihmisen fyysisessä kehossa. Tämä fakta on vuosisatojen saatossa tehokkaasti sivuutettu ihmisen olemuspuolesta ja ihmiset ovat oppineet sen sivuuttamaan, koska sitä ei ole osattu materiaalin tasolla havainnollistaa. Siksi se voi tuntua vieraalta ajatukselta. Kiitos tieteen - erityisesti kvanttifysiikan - energioista puhuminen tulee jälleen lähemmäksi ihmisen arkea. Ihminen ja koko maailmankaikkeus on hyvin ihmeellistä ja täynnä energiaa, jota emme materian tavoin joka hetki aisti, mutta silti tuo näkymätön energia on olemassa.

 

Ihmisen arjen elämä ja enkelimaailma

 

Ihmisinä meillä jokaisella on arki ja ihmisen elämä elettävänämme, iloineen ja haasteineen, joita kutsun elämään liittyviksi opin mahdollisuuksiksi. Yksi jokaisen ihmisen elämän suuria oppiläksyjä on oppia tunnistamaan omia tunteitaan ja ajatuksiaan, jotka ohjaavat omaa elämää, suuntaan tai toiseen. Kun se työ on tehty henkilökohtaisella tasolla - tasapaino, ajatuksien ja toiminnan selkeys alkaa täyttämään arkea ja ohjaamaan elämää ja sen tapahtumia mitä ihmeellisimmillä tavoilla. 

 

Enkelimaailma on toisesta ulottuvuudesta käsin auttamassa jokaista ihmistä, jos avulle antaa luvan. Se ei kuitenkaan poista ihmisen omaa vastuuta elämästään ja omista valinnoistaan. Arkea on tarkoitus elää ihmisenä kaikkine sen eri puolineen. Ja nauttia elämästä.

Ollessamme yhteydessä enkelimaailmaan, edelleen silti pesemme pyykkiä, siivoamme kotejamme, valmistamme ruokaa, käymme työssä ja harrastuksissa, opiskelemme, tapaamme ystäviä jne - toisin sanoen, elämme. 

 

 

Yhteistyö enkelimaailman kanssa tuo paljon iloa, opastusta ja lohtua - se on yksi viesti, jota enkelimaailma haluaa orbien kautta välittää. 

 

Mikäli sinulla heräsi mielenkiinto tai kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä. Pääset lähettämään minulle sähköpostia painamalla tästä .