"Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi."


 

Selvänäkijä

... yhteistyössä enkelimaailman energian kanssa

 

Elämä tuo jokaiselle ihmiselle läpielettäväksi hetkiä ja ajanjaksoja, joiden myötä ihminen huomaa olevansa sellaisessa tilanteessa, jossa ikäänkuin ”joutuu” tarkastelemaan ja kohtaamaan oman elämän ja tekemisen suuntaviivojen oikeellisuutta ja merkitystä itselle. 

Elämäntilanteet ja -tapahtumat voivat olla sellaisia joissa ihminen kaipaa vahvistusta omille ajatuksilleen. Jokin tilanne tai ajanjakso voi olla myös niin suuri ja kuormittava ihmisenä kasvun haaste ettei omat kyvyt ja/tai voimavarat riitä sen ratkaisemiseen. 
Tuolloin tarvitaan tietoista ja vastuullista auttajaa. 

Ihmisten avuntarpeet vaihtelevat. Joku kokee terapian itselleen tarpeelliseksi, toinen tietää selvänäkökonsultaation auttavan häntä … joku puolestaan kokee terapeuttisen avun ja selvänäkökonsultaation yhdistelmän olevan itselleen se oikea apukeino. 

 

Selvänäkö-/selvätietoisuuskatselmus on henkilökohtainen konsultaatio sinulle, jossa välitän selvätietoisuuteni avulla sinulle juuri siinä hetkessä (nyt-hetkessä) olevaa tarpeellista ja tärkeää tietoa omien valintojesi ja intuitiivisuutesi tueksi niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat, ja joihin on tarpeellista kiinnittää huomiota. Jokaisessa kanavointihetkessä olemme yhdessä kanssasi hyvin herkillä ja hienovärähteisillä värähtelytaajuuksilla yhteydessä enkelimaailman armolliseen ja rakkaudelliseen energiaan.

 

Enkelimaailman auttajat ovat jokaisessa kohtaamisessa paikalla ja puen heidän viestinsä sanoiksi, jotka on tarkoitettu henkilökohtaisesti sinulle ja sinua auttamaan, meneillään olevan elämäsi senhetkisessä tilanteessa. Jokainen kanavointi on henkilökohtainen ja perustuu omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi.

Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi, jota tarvitset omien ratkaisujesi tueksi. 

 

Enkelienergian kanavoinnit eivät ole ennustamista. 
Oman elämäsi valinnat ja päätöksien tekeminen kuuluu aina sinulle ja on tärkeää, että sinä olet itse oman elämäsi ohjaksissa.

 

Ihmisellä on vapaa tahto omien päätöksiensä suhteen ja siihen ei ole lupa puuttua. Vaikeuksienkin keskellä meillä on aina mahdollisuus kasvaa ihmisinä ja usein vaikeuksien takana piileekin jokin omaa elämää koskettava tärkeä "oppiläksy".
Enkelimaailma on aina energiallisesti tukenamme jokaisena hetkenä, mutta ihmiselämän käytännön askeleet saamme ihmisinä harjoitella tekemään itse.

Kanavointikohtaamisessa sinulle välittyy aina myös hoitavaa ja rakastavaa energiaa, kuten yhteistyössä enkelimaailman kanssa aina tapahtuu. Se tuo sisäistä rauhaa ja selkiyttää ajatuksiasi. 

 

Näin voit varata oman henkilökohtaisen tapaamisaikasi 

 

Tapaaminen puhelimella tai videoyhteydellä 

Varaa oma henkilökohtainen aikasi 

- soittamalla numerooni 044 258 2319

- laittamalla minulle tekstiviesti aikatoiveestasi 

- tai laittamalla sähköpostia aikatoiveestasi tästä

 

Olen sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvistan sopivan päivämäärän ja kellonajan tapaamiselle. 

Maksu tapahtuu verkkopankin kautta ennen varattua aikaa. Maksutiedot saat sähköpostilla ajan vahvistuksen yhteydessä.

Sovittuna aikana soitan sinulle tai lähetän suojatun linkin sähköpostiisi videoyhteyttä varten.

 

Puhelin- tai videoyhteys-tapaamisen voi tilata myös suoraan verkkokaupan kautta 

Tilausta tehdessäsi kirjoita toiveesi ajankohdasta (2-3 toivetta päivästä ja kellonajasta) jolloin toivot oman kanavointisi tapahtuvan. Siihen on tilauksessa oma kohtansa. 

Maksu tapahtuu verkkokaupassa verkkopankin kautta.

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa, olen sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvistan sopivan päivämäärän ja kellonajan kanavointitapaamiselle. 

Pääset suoraan verkkokauppaan tilaamaan tästä.

 

 

 

Hinnasto 

45 min - 77 €

60 min - 100 € 

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %