ReiKi energiahoito etänä

 

ReiKi-energiahoito toimii erinomaisesti myös etähoitona. 

 

Toisinaan elämässä on tilanteita, jolloin ei ole voimavaroja tai muista syistä johtuen ei ole mahdollista lähteä kodin ulkopuolelle itseään hoidattamaan, ja tarve hoidolle on kuitenkin suuri. Tällöin etänä tehtävä energiahoito on loistava vaihtoehto saada itseä voimaannuttava hoito. Voit olla omassa kodissasi, rauhassa omassa turvapaikassasi ja saat hoidon itsellesi.

 

ReiKi-energiahoito korjaa lempeästi ihmisessä sitä, mikä ei ole tasapainossa. Epätasapainoinen olotila vaikuttaa aina jaksamiseen ja mielenrauhaan. Oireet voivat tuntua mielen alueella tai fyysisessä kehossa, yleensä molemmissa. Ihminen on herkkä kokonaisuus jossa ”kaikki vaikuttaa kaikkeen”.
ReiKi-energiahoito rentouttaa, voimistaa, tasapainottaa ja hellii stressaantunutta mieltä ja kehoa, edesauttaa paranemista, usein selkiyttää ajatuskaaosta, voi lieventää kipuja, auttaa nukkumaan syvemmin, edistää omaa hyvinvointia kaikilla tasoilla ... jne, luetteloa voisi jatkaa pitkästikin. 

 

Kaikki olemassaoleva on energiaa ja energiaa virtaa meissä kaikissa ihmisissä aivan luonnostaan. Silloin, kun kehomme kaikki energia-väylät toimivat esteettomästi, olemme terveitä ja tasapainoisia, elämänhaluisia ja iloisia sekä pääsääntöisesti nukumme levollisesti.

Inhimillisen elämisen eri tapahtumaketjujen myötä, energian kierto on voinut kuitenkin tilapäisesti tai jopa kroonisesti heikentyä, ja se voi näyttäytyä hyvinkin eri tavoin fyysisessä kehossa ja mielen alueella. Kiire ja stressi erityisesti aiheuttavat epätasapainoa monella eri tavalla.

 

ReiKi-energiahoito vaikuttaa pehmeästi ja hienovaraisesti usein epätasapainon oireiden taustalla olevaan syyhyn, joka ei välttämättä ole ollut tiedossa tai sitä ei ole tullut vain ajatelleeksi. On hyvä muistaa, että esimerkiksi kehon fyysiset epätasapaino-oireet eivät ilmaannu kehoon sattumanvaraisesti. 

ReiKi-energiahoito voimistaa ja aktivoi kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää jolloin kehon luonnolliset paranemismekanismit voimistuvat. Se on erinomainen täydentävä ja ihmistä kaikilla tasoilla voimaannuttava hoitomuoto.

 

Etänä tehtävässä ReiKi-energiahoidossa, kanavoin/välitän sinulle lempeää ja voimaannuttavaa energiaa yhteistyössä sinua lähellä olevan arkkienkelin energian kanssa. Minulle se on luontevaa, koska teen enkelimaailman kanssa yhteistyötä jokaisena päivänä hyvinkin erilaisissa tilanteissa ja asioissa. Niin on ollut aina. Ymmärtääkseni enkeleiden on jollakin tavalla helpompi päästä hoidettavan lähelle silloin, kun tämä on rauhoittunut vastaanottamaan energiahoitoa jo muutenkin.
Enkeleiden energia on hyvin hoitavaa ja ihmistä eri tasoilla voimistavaa. Siitä ei voi koskaan olla haittaa kenellekään, kuten ei myöskään ReiKi-hoidosta. 

Oma kokemukseni on, että enkeleiden tietoinen pyytäminen mukaan energiahoitoon vahvistaa hoidon suotuisaa vaikutusta entisestään ja siitä on vain ja ainoastaan hoidettavalle apua ja hyötyä. 

 

Tämä on oma hoitohetkesi rakkaassa kodissasi. Levollinen olo täyttää kehosi ja mielesi rauhoittuu. Hoidon vastaanottamiseen sinun on hyvä varata itsellesi aikaa noin tunnin verran. 

 

Henkilökohtainen energiahoito etänä kanavoidaan sovittuna ajankohtana ja hoidon jälkeen soitamme vielä palautepuhelun parin päivän sisällä hoidosta, jolloin voimme keskustella hoidon kulusta ja mahdollisista tuntemuksista sekä mahdollisesti muista esiin nousseista asioista. 

 

Hoidon hinta on 111 € sis. alv 24 %
Hinta sisältää hoidon ja palautepuhelun.

 

Tilaa oma energiahoitosi verkkokaupan kautta klikkaamalla tästä 

 

Tilausta tehdessäsi, kirjoita muutama vaihtoehto ajankohdista, jolloin toivot oman hoitosi tapahtuvan. Tilausta tehdessäsi, lomakkeessa on omat rivinsä, johon voit kirjoittaa toiveesi. Tilauksen tehtyäsi vahvistan sinulle vuorokauden sisällä oman hoitoajankohtasi sähköpostilla tai puhelimitse. 

 

Oman hoitosi voit varata myös soittamalla, puh. 044 258 2319 tai sähköpostilla anne@hvp-kanelia.com 

Hoitovarauksen jälkeen lähetän sinulle hoidon vastaanotto-ohjeet. 

 

Energiahoito on täydentävä hoitomuoto. Mikäli sinulla on vakava tai muu krooninen sairaus ja/tai lääkitys, yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa tulee jatkaa.

Energiahoidolla ei ole todettuja haittavaikutuksia eli sitä voi vastaanottaa aina.