"Valon enkeleiden energia on aina rakkaudellista"


 

Enkelienergian kanavointi

... yhteistyössä enkeleiden kanssa

 

Enkelienergian kanavointi on henkilökohtainen konsultaatio sinulle, jossa välitän selvätietoisuuteni avulla sinulle juuri siinä hetkessä olevaa tarpeellista ja tärkeää viestiä/ohjausta enkeleiltä niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat. Enkelimaailman auttajat ovat jokaisessa kohtaamisessa paikalla ja puen heidän viestinsä sanoiksi, jotka on tarkoitettu henkilökohtaisesti sinulle ja sinua auttamaan, meneillään olevan elämäsi sen hetkisessä tilanteessa.

Jokainen kanavointi on henkilökohtainen ja perustuu omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi.

 

Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi, jota tarvitset omien ratkaisujesi tueksi.

 

Kanavoinnissa välittyy sinulle aina myös hoitavaa ja rakastavaa energiaa, kuten yhteistyössä enkelimaailman kanssa aina tapahtuu. Se tuo sisäistä rauhaa ja selkiyttää ajatuksiasi. 

 

Kanavointikohtaamisissa asiakkaita askarruttavat asiat liittyvät melko usein työhön, opiskeluun, parisuhteeseen, ystävyyssuhteisiin, perheeseen ja lapsiin. 

Myös oma unimaailma, oma henkinen kehitys ja omat herkät yliluonnolliset kokemukset sekä oma yhteys enkelimaailmaan ovat olleet aiheita, joihin asiakkaat ovat tarvinneet selvennystä ja vahvistusta.

 

Jokaisessa kanavointihetkessä olemme yhdessä kanssasi hyvin herkillä ja hienovärähteisillä värähtelytaajuuksilla yhteydessä enkelimaailman armolliseen ja rakkaudelliseen energiaan. 

 

Enkelienergian kanavoinnit eivät ole ennustamista. Oman elämäsi valinnat ja päätöksien tekeminen kuuluu aina sinulle ja on tärkeää, että sinä olet itse oman elämäsi ohjaksissa.

 

Ihmisellä on vapaa tahto omien päätöksiensä suhteen ja siihen ei ole lupa puuttua. Vaikeuksienkin keskellä meillä on aina mahdollisuus kasvaa ihmisinä ja usein vaikeuksien takana piileekin jokin omaa elämää koskettava tärkeä "oppiläksy". Enkelimaailma on aina energiallisesti tukenamme jokaisena hetkenä, mutta ihmiselämän käytännön askeleet saamme ihmisinä harjoitella tekemään itse.

 

Enkelimaailmasta saamme usein apua ja selvennystä siihen, miksi jokin asia tai tilanne tapahtuu tai on ajankohtaista elämässäsi. Usein välittyy myös toimintaehdotus asiaan tai tilanteeseen johon sinun toivotaan kiinnittävän huomiosi elämäsi nyt-hetkessä tai saat vahvistuksen omille ajatuksillesi, joka puolestaan antaa sinulle voimia ja rohkeutta toimia itsesi parhaaksi. 

Enkeleiden energian vahvistamana lukuisat elämäntilanteet ovat helpommin läpikäytäviä. 

 

Näin voit varata oman henkilökohtaisen tapaamisaikasi 

 

Tapaaminen puhelimella tai videoyhteydellä 

Varaa oma henkilökohtainen aikasi 

- soittamalla numerooni 044 258 2319

- laittamalla minulle tekstiviesti aikatoiveestasi 

- tai laittamalla sähköpostia aikatoiveestasi tästä

 

Olen sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvistan sopivan päivämäärän ja kellonajan tapaamiselle. 

Maksu tapahtuu verkkopankin kautta ennen varattua aikaa. Maksutiedot saat sähköpostilla ajan vahvistuksen yhteydessä.

Sovittuna aikana soitan sinulle tai lähetän suojatun linkin sähköpostiisi videoyhteyttä varten.

 

Puhelin- ja videoyhteys-tapaamisen voi tilata myös suoraan verkkokaupan kautta 

Tilausta tehdessäsi kirjoita toiveesi ajankohdasta (2-3 toivetta päivästä ja kellonajasta) jolloin toivot oman konsultaatiosi tapahtuvan. Siihen on tilauksessa oma kohtansa. 

Maksu tapahtuu verkkopankin kautta.

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa, olen sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvistan sopivan päivämäärän ja kellonajan kanavointitapaamiselle. 

Pääset suoraan verkkokauppaan tilaamaan tästä.

 

 

Tapaaminen Helsingissä Kanelian hoitotilassa

Varaa tapaamisaika puhelimitse 044 258 2319 

tai sähköpostilla tästä. 

Maksu suoritetaan tapaamisen yhteydessä käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai verkkokaupan kautta. 

 

Hinnasto 

45 min - 77 €

60 min - 100 € 

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %