On aika sanoa Hei uudelle ja Hyvästi vanhalle

 

Joulu on jo ovella, ihan melkein jo tässä käsin kosketeltavissa. Joulun odotuksen ohella, useat ihmiset ovat samaan aikaan kovin ymmällään omassa elämässään, koska viime kuukausien aikana ovat joutuneet elämässään mitä erilaisimpiin muutospyörteisiin, jotka ovat tulleet eteen vähän yllättäenkin. Elämä on voinut olla melko hurjassakin muutosaallokossa ja on muodostunut tilanteita, joiden myötä on huomannut ettei voi juurikaan hallita omaa elämäänsä noissa vahvoissa muutoksen aalloissa. 

 

On hyvä muistaa ja hyväksyä, että elämässä tulee ajanjaksoja elettäväksi, jolloin tuntuu siltä, että kaikki muuttuu. Arjen aikataulut ja tapahtumat kerta toisensa jälkeen järjestäytyvät täysin eri tavalla kuin on ennalta suunnitellut. Ystävyyssuhteet, parisuhteet, työpaikat, kodit jne. saattavat muuttua aikamoisella rytinällä ilman ennakkovaroitusta. Suuret muutokset voivat aiheuttaa hämmennyksen lisäksi erilaisia pelkoja, pelkoja siitä, että miten tulevaisuus järjestyy ja mitä se tuo tullessaan. 

 

Mikäli olet kokenut myllerryksiä elämässäsi viime aikoina, on tärkeää olla rimpuilematta elämää ja tapahtumia vastaan. Suurien muutoksienkin keskellä olemme aina turvassa. Vain oma mieli voi väittää tai uskotella jotakin muuta. 

Muutos on tärkeä osa ihmisen elämää. Silloinkin, kun joudumme kohtamaan epämukavuusalueita, juuri niitä, joita mielellään välttelisi. 

 

 

Muistathan, että muutoksen pyörteeseen sisältyy aina ihmisenä kehittymisen taikaa. Parhaimmillaan se auttaa meitä päästämään irti kaikesta sellaisesta, josta olemme ikään kuin kasvaneet irti tai yli. Eli se jokin vanha ei enää palvele ihmisenä kasvuamme. Mikäli yritämme takertua johonkin sellaiseen vanhaan, joka ei enää kasvuamme palvele, voi käydä niin, että meitä oikein työnnetään sellaisiin elämän tapahtumiin, että olemme pakotettuja tekemään ratkaisuja, joita emme olisi luulleet koskaan tekevämme. 

 

 

 

 

Mikäli elämäsi on ollut tai on edelleen hivenen mylleryksessä ja olet siitä ymmälläsi, pyri rauhoittamaan oma mieli eli ajatuksien kaaos. Katso asioita sellaisesta näkökulmasta, että jokin uusi on tuloillaan elämääsi ja on aivan välttämätöntä päästää jostakin vanhasta irti. Mikäli koet surua tai pelkoa hyvästellä jotakin vanhaa, muista, että enkelimaailma on ympärilläsi tukemassa sinua ja auttamassa oivaltamaan jotakin hyvin tärkeää, jota sinun on tarkoitus oivaltaa. 

Onko elämässäsi jokin toistuva tapahtumien kaava joka toistaa itseään kerta toisensa jälkeen? Pyydä enkeleiltä apua, että he auttavat sinua oivaltamaan vastauksen tuohon kysymykseen. 

Kun olet vastauksen oivaltanut, samalla hetkellä tiedät myös sen, mitä sinun tulee elämässäsi tehdä eri tavalla kuin ennen. Oivalluksen myötä on helpompaa irrottautua jostakin sellaisesta, mikä ei enää ole sinulle hyväksi. 

 

Hiljenny rauhallisin mielin aistimaan Joulun aika ja hyödynnä Joulun ajan taika. Joulun ajassa syntyy myös tämän joulukuun uusi kuu, jonka myötä voit rauhassa luoda ajatuksien katseesi kohti tulevaa. 

Sano ajatuksissasi Hei uusille ihmisille, paikoille ja tapahtumille, jotka ovat ilmentymässä elämääsi. Se nopeuttaa positiivista muutosta, joka on aivan nurkan takana, ja odottaa vain sitä hetkeä, jolloin sinä olet valmis uuteen. 

 

Namasté 💞

 

 

Rakkaudella Anne 

 

Onpa mukavaa, että löysit tänne blogisivulle. Täällä kirjoittelen erilaisista elämään liittyvistä aiheista. Aiheet voivat olla mitä vain maasta taivaaseen tai toisinpäin. Näkyvää ja näkymätöntä. Elämä on niin ihmeellistä.

 

Namasté 💜

 

Anne