Kristallimaljojen hoitava värähtely tavoittaa ihmisen psykofyysisen kokonaisuuden

Kristalli on kivien kunkku - minun mielestäni. Ja hoitavat kristalliäänimaljat ovat äänimaljojen kuningattaria tai jumalattaria - minun mielestäni. Niiden äänivärähtely on jotakin sellaista, jota on vaikea sanoittaa. Ehkä ei tarvitsekaan yrittää löytää sanoja, onhan jokainen äänimaljahoito aina erilainen ja ihminen kokee äänivärähtelyn juuri senhetkisen oman, jossakin usein syvällä näkymättömissä olevan tarpeen pohjalta ohjautuen. Maljojen äänivärähtely menee jonnekin hyvin, hyvin syvälle ja toisaalta taas tavoittaa tietoisuuden jostakin hyvin, hyvin korkealta. Puhun energiasta. Maljojen lempeä ja hoitava äänivärähtely tavoittaa ihmisessä sellaiset psykofyysiset kohdat, joihin sormet eivät yllä tai sanat eivät tavoita. 

 

Muistan tämän elämäni ensimmäisen kohtaamiseni kristallimaljojen kanssa, joka tapahtui vuosia sitten. Se oli taianomaista, kuten on edelleen. Silloin maljat kutsuivat luokseen ja vain otin malletin käteeni ja aloin soittamaan. Kaikki oli tuttua. Tiesin tehneeni sitä ”aina” monessa edellisessä elämässäni ennen tätä elämää, ja teen sitä jälleen myös nyt tässäkin elämässä. Silmät suljettuina näin silloin ensimmäisellä kerralla ja edelleen näen maljojen äänen soinnin, äänivärähtelyn, eri väreissä ja muodoissa. 

 

Tällä viikolla olen saanut hoitaa useampaa ihmistä aromaterapialla (lymfaattinen kehon hieronta eteerisillä öljyillä) yhdistettynä kristalliäänimaljojen sointiin, joka viimeistelee hoidon. Se on erinomainen yhdistelmä, joka ulottuu ihmisen psykofyysiseen kokonaisuuteen, hoitaen, puhdistaen ja rentouttaen hellävaraisesti. 

 

Lähes kaikki ihmiset kuskaavat mukanaan laajan kirjon energiallista painolastia. Tuo painolasti koostuu suuresta määrästä ajatuksia ja tunteita, jotka juontavat juurensa elämän erilaisiin tapahtumiin. Painolasti on voinut kulkea mukana pitkäänkin, ja ellei mieli ole osannut tai saanut mahdollisuutta käsitellä asioita, on fyysinen keho saattanut ottaa tehtäväkseen oireilla tai sairastaa jotakin painolastin osaa ulos ihmisen järjestelmästä . Niin toimii ihmisen psykofyysinen kokonaisuus. Mieli ja fyysinen keho toimivat aina käsi kädessä silloinkin, kun emme tuohon yhteyteen juurikaan kiinnitä huomiota. 

 

... teksti jatkuu kuvan jälkeen ...

 

On tilanteita tai ajanjaksoja elämässä, jolloin ihminen ei kerta kaikkiaan jaksa, osaa tai uskalla puhua omaa elämää kuormittavasta tilanteesta. Voi tuntua siltä, että on vain ihan loppu, henkisesti ja fyysisesti. Sellaisessa tilanteessa fyysiselle keholle tehtävä aromaterapia täydennettynä kristalliäänimaljahoidolla tulee avuksi. Ei tarvita sanoja. Ei ole pakkoa puhumiselle. Ja siltikin, ilman puhetta, oma tilanne voi selkiytyä ja olotila helpottua. 

Niin on tapahtunut tällä viikolla. On vaikea sanoittaa sitä sydämestä kumpuavaa rakkautta ja iloa jota tunnen nähdessäni, kun asiakas on saanut helpotusta omaan olotilaansa. 

 

Äiti Maa on antanut ihmisten käyttöön lempeitä ja tehokkaita apuvälineitä, muun  muassa eteeriset öljyt sekä kristallit. Oikealla tavalla hyödynnettynä eteeriset öljyt auttavat tavoittamaan fyysisessä kehossa tukoskohtia, jotka ovat muodostuneet hyvinkin erilaisista syistä johtuen. Kristalliäänimaljojen sointi puolestaan tavoittaa ihmisen koko energiallisen kokonaisuuden, niin fyysisen kuin henkisenkin. Fyysisessä kehossa solut tunnistavat maljojen soinnin ja värähtelyn, joka auttaa kehoa asettumaan tasapainoiseen tilaan. Näkymättömällä energiallisella tasolla ihmistä ympäröivä sähkömagneettinen kenttä eli aura, selkiytyy, puhdistuu ja tasapainottuu aistiessaan kristalliäänimaljojen värähtelyn. Kannamme aurassamme tiedostamattamme kaikenlaista moskaa, joka aiheuttaa pahoinvointia. Kristalliäänimaljojen taajuus ja sointi ikään kuin hajottaa ja puhdistaa tuon aurassa olevan kuonan, ja auttaa auraa palautumaan tasapainoisempaan tilaan, jolloin se suojaa ihmistä. 

 

On niin kiitollinen olo siitä, että voin auttaa monella eri tavalla. Jokainen hoito ja kohtaaminen on pyhä. Enkelimaailma on aina mukana kohtaamisissa, riippumatta siitä onko kyseessä fyysinen hoito vai toisenlainen terapiakohtaaminen. Niin se minun kohdallani tässä elämässä tapahtuu. 

 

Suosittelen päivittäin kantamaan pientä raakakristallin palaa taskussa tai vaikka rintaliiveissä ellei taskua ole. Ja aina päivän päätteeksi tuo pieni kivi on hyvä puhdistaa kylmällä vedellä. Kivi toimii ystävänäsi, suojelee sinua ja auttaa sinua pysymään tasapainossa 💜.

 

 

Namasté

 

Rakkaudella

 

Anne

 

 

 

Onpa mukavaa, että löysit tänne blogisivulle. Täällä kirjoittelen erilaisista elämään liittyvistä aiheista. Aiheet voivat olla mitä vain maasta taivaaseen tai toisinpäin. Näkyvää ja näkymätöntä. Elämä on niin ihmeellistä.

 

Namasté 💜

 

Anne