"Tunnnista paikkasi elämän kokonaisuudessa."


 

Energiahoitaja-kurssi / ReiKi 2

 

ReiKi 2-kurssilla jatkamme eteenpäin siitä mihin ReiKi 1-kurssilla on jääty. ReiKi 1-kurssilla opit lähikontaktina tehtävän energiahoidon, ReiKi 2-kurssilla keskitymme ReiKi-energian laajempiin mahdollisuuksiin.

 

ReiKi 2-kurssilla opit välittämään/kanavoimaan ReiKi:n energiaa esimerkiksi siten, että sinun ei tarvitse olla fyysisesti samassa tilassa hoidettavan kanssa eli etänä kanavoitu energiahoito. 

ReiKi 2-kurssi on myös paljon enemmän kuin etänä kanavoitavan hoidon harjoittelu. Ylitämme energiallisesti ajan ja paikan rajat, jonka merkityksen ja äärettömät mahdollisuudet opit osallistuessasi kurssille ja luonnollisesti harjoittelemalla kurssin jälkeen. 

 

ReiKi 2-kurssi on kahden päivän kokonaisuus, yleensä viikonloppu. Kurssiviikonlopun aikana opit välittämään/kanavoimaan ReiKi:n energiaa siten, että sinun ei tarvitse olla sidoksissa esimerkiksi fyysisesti johonkin paikkaan eli olla fyysisesti paikassa läsnä.

 

Viikonlopun aikana opit ja saat käyttöösi ReiKi:n välittämiseen ja kanavoimiseen liittyvät symbolit, joita voit hyödyntää niin lähi- kuin etähoidonkin yhteydessä. Symbolien merkityksien/käyttötarkoituksien ja niiden käytön vastuullisuuden ymmärtäminen sekä omaksuminen on tärkeä osa

ReiKi 2-kurssia. 

Kurssi syventää vuorovaikutusta ReiKi-energian kanssa toimimisesta ja kykysi välittää ja kanavoida ReiKi-energiaa voimistuu hyvin voimakkaasti. Yhteytesi myös enkeli- ja henkimaailmaan on mahdollista vahvistua mikäli niin haluat.

 

Opit kurssilla huomaamaan ja ymmärtämään ne valtaisat mahdollisuudet, joita ReiKi 2:n avulla voidaan hoitaa ja auttaa sekä mihin kaikkeen on mahdollisuus vaikuttaa korkeimmalla ja parhaalla tavalla, kaikkien korkeimmaksi hyväksi. 

 

ReiKi 2-kurssille osallistuvan tulee olla käynyt ReiKi I-kurssin. 

  

ReiKi 2-kurssin sisältö koostuu mm. seuraavista aiheista:  

 


- ReiKi 2 - symbolit, -niiden merkitys ja käyttö sekä vastuu


- Symbolien historia

- Symbolien käyttö etähoidoissa sekä muissa erityisissä tehtävissä

- Harjoitellaan etähoidon tekemistä käytännössä: mieli, alitajunta, menneisyys,
ihmissuhteet, elämän tilanteet ja fyysisen kehon epätasapainot jne.

- Symbolien eri käyttömahdolisuuksia esim. esineiden, asioiden sekä tilojen harmonisointi, eri elämäntilanteiden harmonisointi, yhteys enkelimaailmaan, yhteys luonnonhenkiin, Äiti Maa-yhteys, entiset elämät jne. 

- Symbolien käyttö ReiKi I-hoidossa

- ReiKi 2-tason vihkimys

- Kirjallinen kurssimateriaali

- Todistus Mikao Usui Ryohon ReiKi 2-tason kurssin käymisestä

 

Kurssin hinta on 332 euroa sis alv 24 % 

Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin sekä todistuksen Mikao Usui Ryohon ReiKi 2-tason kurssin käymisestä.

Sinulla on mahdollisuus maksaa kurssi myös kahdessa erässä.

 

Kouluttajana toimii ReiKi Master Anne Liukkonen. 

 

Kurssi järjestetään Hyvinvointiportti Kanelian hoito- ja koulutustilassa Helsingin Oulunkylässä, Maapadontie 3 F, 00640 Helsinki

Paikalle on helppo tulla lukuisilla busseilla, omalla autolla, junalla jne. 

 

Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumiset: anne@hvp-kanelia.com tai soittamalla/tekstiviestillä p. 044 258 2319.

  

Olet lämpimästi tervetullut laajentamaan osaamistasi ReiKi:n ihmeellisen energian äärellä!

 

Lämmöllä

-Anne

 

Huom! Seuraava ReiKi 2-kurssi järjestetään heti, kun se on koronapandemia huomioon ottaen mahdollista.

 

Kokemukseeni perustuen pidän erittäin tärkeänä sitä, että ReiKi 1- ja 2-kurssi järjestetään siten, että olemme kurssilaisten kanssa fyysisesti paikalla samassa tilassa.