Selvätietoisuuskatselmus

 

Elämä tuo jokaiselle ihmiselle läpikäytäväksi sellaisia tilanteita ja tapahtumia jolloin tarvitsee tukea ja selvennystä, että mistä ihmeestä oikein on kysymys. Tilanteet ja tapahtumaketjut ovat voineet muodostua hiljalleen ajansaatossa, tai ne voivat muodostua yllättäen kuin salama kirkkaalta taivaalta. 

Ihmisen ollessa jonkin omaa elämää koskettavan ja haastavan tapahtumaketjun pyörteessä sisällä, usein muodostuu sellainen tilanne jolloin oman itsen lähelle on vaikeaa nähdä selkeästi.  

Silloin ihminen tarvitsee selvätietoista ja vastuullista auttajaa. On myös melko yleistä, että ihminen tarvitsee vain vahvistusta omille ajatuksilleen, jotta oma selkeys jonkin tilanteen ratkaisemiseksi palautuu. 

 

Selvätietoisuuskatselmukset eivät ole ennustamista, mutta aina enkelimaailmasta tulee selvennys miksi jokin asia tai tilanne tapahtuu tai on ajankohtainen, toimintaehdotus johonkin asiaan tai tilanteeseen johon sinun toivotaan kiinnittävän huomion elämäsi nyt-hetkessä tai saat vahvistuksen ajatuksillesi, joka antaa sinulle voimia ja rohkeutta toimia itsesi parhaaksi. 

 

Selvätietoisuuskanavointi on henkilökohtainen konsultaatio sinulle, jossa välitän selvätietoisuuteni avulla sinulle juuri siinä hetkessä olevaa tarpeellista ja tärkeää tietoa pohjautuen niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat. Jokainen konsultaatio on henkilökohtainen ja perustuu omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi. Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi, jota tarvitset omien ratkaisujesi tueksi. 

Oman elämäsi valinnat kuuluvat sinulle ja on tärkeää, että sinä olet itse oman elämäsi ohjaksissa. Enkelimaailma on energiallisesti tukenasi jokaisena hetkenä, mutta elämän käytännön askeleet saamme ihmisinä harjoitella tekemään itse. 

Kanavoinnissa välittyy sinulle aina myös hoitavaa energiaa, joka tuo sisäistä rauhaa ja selkiyttää ajatuksiasi. 

 

 

 

Näin voit varata oman henkilökohtaisen aikasi:

 

HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN HELSINGISSÄ

Kanelian hoitotilassa Oulunkylässä.

Maksu suoritetaan tapaamisen yhteydessä käteisellä tai pankki-tai luottokortilla. 

Varaa oma henkilökohtainen aika tapaamiseen sähköpostitse tästä 

 

PUHELINKONSULTAATIO

Varaa oma puhelinaikasi etukäteen.

Sovimme ajan, jolloin soitat numerooni, 044 258 2319.

Maksu tapahtuu pankin kautta ennen varattua aikaa.

Maksutiedot saat sähköpostilla ajan vahvistuksen yhteydessä.

Varaa oma henkilökohtainen aika puhelinkonsultaatioon sähköpostitse tästä

Kirjoitathan muutaman päivä- ja kellonaikaehdotuksen. 

 

PUHELINKONSULTAATION VOIT TILATA MYÖS SUORAAN VERKKOKAUPAN KAUTTA

Tilausta tehdessäsi kirjoita toiveesi (1-4 ajankohtaa) päivästä ja kellonajasta, jolloin toivot oman konsultaatiosi tapahtuvan. Maksu tapahtuu pankin kautta. 

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa, olen sinuun yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse ja vahvistan sopivan päivämäärän ja kellonajan oman puhelinkonsultaatiosi ajankohdaksi. 

Pääset suoraan verkkokauppaan tästä

 

 

HINNASTO

Tapaaminen tai puhelinaika

30 min – 44 €

60 min – 77 €

 

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

 


 

 

Jokaisessa kohtaamisessa toimin hyvin herkillä ja hienovärähteisillä tietoisuuden taajuuksilla auttaen ihmisiä hyvinkin erilaisissa asioissa ja tilanteissa. Enkelimaailman auttajat ovat jokaisessa kohtaamisessa paikalla ja puen heidän viestinsä sanoiksi, jotka on tarkoitettu henkilökohtaisesti sinulle ja sinua auttamaan meneillään olevan elämäsi tilanteessa. 

 

Usein konsultaatioissa asiakkaita askarruttavat asiat liittyvät työhön, opiskeluun, parisuhteeseen, ystävyyssuhteisiin, perheeseen ja lapsiin.

Toisinaan asiakasta voi askarruttaa unimaailma, oma henkinen kehitys ja omat herkät yliluonnolliset kokemukset, joihin tarvitaan selvennystä ja vahvistusta. 

 

Jokainen selvätietoisuuskatselmus / -konsultaatio auttaa sinua saamaan selkeyttä erilaisiin sinua askarruttaviin asioihin ja voimistaa myös omaa herkkyyttäsi.