Selvänäkökatselmus

 

Elämä tuo välillä eteen ja läpikäytäväksi tilanteita ja tapahtumia jolloin omassa arjessa eläminen tuntuu haasteelliselta ja ihminen huomaa olevansa tilanteessa jossa joutuu tarkastelemaan ja tarkastamaan oman elämänsä tapahtumia, suuntaa tai suuntia. Toisinaan ihminen tarvitsee vahvistusta omille ajatuksilleen, jotta selkeys löytyy. 

 

Voi tapahtua myös niin, että elämä tuo niin suuren haasteellisen tilanteen läpikäytäväksi, että omat voimavarat ja kyvyt eivät enää riitä sen ratkaisemiseen. 

Silloin ihminen tarvitsee selvätietoista ja vastuullista auttajaa. 

 

Kanavoinnit eivät ole ennustamista, mutta melko usein enkelimaailmasta toivotaan sinun kiinnittävän huomion johonkin tärkeään asiaan nyt-hetkessä, joka vaikuttaa siihen miten tulevaisuus sinulle ohjautuu ja näyttäytyy. 

 

 

Selvänäkökanavointi on henkilökohtainen kosultaatio sinulle, jossa välitän selvätietoisuuteni avulla sinulle juuri siinä hetkessä olevaa tarpeellista ja tärkeää tietoa pohjautuen niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat. Jokainen konsultaatio on henkilökohtainen ja perustuu omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi. Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi ja omien ratkaisujesi tueksi. 

Oman elämäsi valinnat kuuluvat sinulle, ja on tärkeää, että sinä olet itse oman elämäsi ohjaksissa. Enkelimaailma on energiallisesti tukenasi jokaisena hetkenä.

Kanavoinnissa välittyy sinulle aina myös hoitavaa energiaa, joka tuo sisäistä rauhaa ja selkiyttää ajatuksiasi. 

 

 

Näin voit varata oman henkilökohtaisen aikasi:

 

HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN HELSINGISSÄ

Kanelian hoitotilassa Oulunkylässä.

Maksu suoritetaan tapaamisen yhteydessä käteisellä tai pankki-tai luottokortilla. 

Varaa oma henkilökohtainen aika tapaamiseen sähköpostitse tästä 

 

PUHELINKONSULTAATIO

Varaa oma puhelinaikasi etukäteen.

Sovimme ajan, jolloin soitat numerooni, 044 258 2319.

Maksu tapahtuu pankin kautta ennen varattua aikaa.

Maksutiedot saat sähköpostilla ajan vahvistuksen yhteydessä.

Varaa oma henkilökohtainen aika puhelinkonsultaatioon sähköpostitse tästä

Kirjoitathan muutaman päivä- ja kellonaikaehdotuksen. 

 

PUHELINKONSULTAATION VOIT TILATA MYÖS SUORAAN VERKKOKAUPAN KAUTTA

Tilausta tehdessäsi kirjoita toiveesi (1-4 ajankohtaa) päivästä ja kellonajasta, jolloin toivot oman konsultaatiosi tapahtuvan. Maksu tapahtuu pankin kautta. 

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa, olen sinuun yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse ja vahvistan sopivan päivämäärän ja kellonajan oman puhelinkonsultaatiosi ajankohdaksi. 

Pääset suoraan verkkokauppaan tästä

 

 

HINNASTO

Tapaaminen tai puhelinaika

30 min – 44 €

60 min – 77 €

 

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %

 


 

 

Selvänäkijän työssäni toimin hyvin herkillä ja hienovärähteisillä tietoisuuden taajuuksilla auttaen ihmisiä hyvinkin erilaisissa asioissa ja tilanteissa. Enkelimaailman auttajat ovat jokaisessa kohtaamisessa paikalla ja puen heidän viestinsä sanoiksi, jotka on tarkoitettu henkilökohtaisesti sinulle ja sinua auttamaan meneillään olevan elämäsi tilanteessa. 

 

Usein konsultaatioissa asiakkaita askarruttavat asiat liittyvät työhön, opiskeluun, parisuhteeseen, ystävyyssuhteisiin, perheeseen ja lapsiin.

Toisinaan asiakasta voi askarruttaa unimaailma, oma henkinen kehitys ja omat herkät yliluonnolliset kokemukset, joihin tarvitaan selvennystä ja vahvistusta. 

 

Jokainen selvätietoisuuskatselmus / -konsultaatio auttaa sinua saamaan selkeyttä erilaisiin sinua askarruttaviin asioihin ja voimistaa myös omaa herkkyyttäsi. 

 

Kaikki kohtaamiset ovat aina luottamuksellisia.