Selvätietoisuuskatselmus

 

Elämä tuo jokaiselle ihmiselle läpikäytäväksi sellaisia tilanteita ja tapahtumia jolloin tarvitsee selvennystä, että mistä ihmeestä oikein on kysymys ja tukea siihen, että miten jatkaa eteenpäin. Askarruttavat tilanteet ja tapahtumat ovat voineet kehittyä hiljalleen ajansaatossa, tai ne voivat muodostua ja tulla näkyviin täysin yllättäen kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Ihmisen ollessa jonkin omaa elämää koskettavan ja haastavan tapahtuman pyörteen sisällä, usein on muodostunut sellainen tilanne, että oman itsen lähelle on vaikeaa nähdä selkeästi. Pyörre voi olla niin voimakas, että kykene oivaltamaan siitä ulospääsyä. Sellaisissa tilanteissa selvätietoinen ja vastuullinen auttaja on tarpeellinen. 

 

Selvätietoisuuskatselmus on henkilökohtainen konsultaatio sinulle, jossa välitän selvätietoisuuteni avulla sinulle juuri siinä hetkessä olevaa tarpeellista ja tärkeää tietoa pohjautuen niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat. Jokainen konsultaatio on henkilökohtainen ja perustuu omiin kysymyksiisi ja elämäntilanteeseesi. Saat tukea, selvyyttä ja rohkeutta voimistamaan omaa herkkyyttäsi, jota tarvitset omien ratkaisujesi tueksi. Katselmuksessa välittyy sinulle aina myös hoitavaa ja rakastavaa energiaa, kuten yhteistyössä enkelimaailman kanssa aina tapahtuu. Se tuo sisäistä rauhaa ja selkiyttää ajatuksiasi. 

 

Katselmukset eivät ole ennustamista, mutta aina enkelimaailmasta tulee selvennystä siihen, miksi jokin asia tai tilanne tapahtuu tai on ajankohtainen elämässäsi. Usein välittyy myös toimintaehdotus asiaan tai tilanteeseen johon sinun toivotaan kiinnittävän huomiosi elämäsi nyt-hetkessä tai saat vahvistuksen omille ajatuksillesi, joka puolestaan antaa sinulle voimia ja rohkeutta toimia itsesi parhaaksi. 

On melko yleistä, että ihminen tarvitsee vain vahvistusta omille ajatuksilleen, jotta oma voima ja selkeys jonkin tilanteen ratkaisemiseksi palautuu. 

 

Oman elämäsi valinnat kuuluvat sinulle ja on tärkeää, että sinä olet itse oman elämäsi ohjaksissa. Enkelimaailma on energiallisesti tukenamme jokaisena hetkenä, mutta elämän käytännön askeleet saamme ihmisinä harjoitella tekemään itse. 

 

Näin voit varata oman henkilökohtaisen aikasi 

 

PUHELINKONSULTAATIO 

Varaa oma henkilökohtainen aika puhelinkonsultaatioon soittamalla numerooni 044 258 2319 tai laittamalla minulle tekstiviesti aikatoiveestasi. 

Voit myös laittaa sähköpostia tästä ja voimme sopia ajan sähköpostitse. 

Maksu tapahtuu pankin kautta ennen varattua aikaa. Maksutiedot saat sähköpostilla ajan vahvistuksen yhteydessä.

Sovittuna aikana soitan sinulle. 

 

PUHELINKONSULTAATION VOIT TILATA MYÖS 

SUORAAN VERKKOKAUPAN KAUTTA 

Tilausta tehdessäsi kirjoita toiveesi ajankohdasta (päivästä ja kellonajasta) jolloin toivot oman katselmuksesi tapahtuvan. Siihen on tilauksessa oma kohtansa. 

Maksu tapahtuu pankin kautta.

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassa, olen sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvistan sopivan päivämäärän ja kellonajan katselmukselle. 

Pääset suoraan verkkokauppaan tilaamaan tästä 

 

HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN HELSINGISSÄ 

Kanelian hoitotilassa Helsingin Oulunkylässä.

Varaa tapaamisaika puhelimitse 044 258 2319 

tai sähköpostilla tästä. 

Maksu suoritetaan tapaamisen yhteydessä käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Myös verkkokaupan kautta voi maksaa henkilökohtaisen tapaamisen. 

 

HINNASTO 

Tapaaminen tai puhelinaika

30 min - 44 €

45 min - 66 €

60 min - 77 € 

 

 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %Jokaisessa kohtaamisessa toimin hyvin herkillä ja hienovärähteisillä tietoisuuden taajuuksilla auttaen ihmisiä hyvinkin erilaisissa asioissa ja tilanteissa. Enkelimaailman auttajat ovat jokaisessa kohtaamisessa paikalla ja puen heidän viestinsä sanoiksi, jotka on tarkoitettu henkilökohtaisesti sinulle ja sinua auttamaan meneillään olevan elämäsi tilanteessa. 

 

Usein konsultaatioissa asiakkaita askarruttavat asiat liittyvät työhön, opiskeluun, parisuhteeseen, ystävyyssuhteisiin, perheeseen ja lapsiin.

Toisinaan asiakasta voi askarruttaa unimaailma, oma henkinen kehitys ja omat herkät yliluonnolliset kokemukset, joihin tarvitaan selvennystä ja vahvistusta. 

 

Jokainen selvätietoisuuskatselmus / -konsultaatio auttaa sinua saamaan selkeyttä erilaisiin sinua askarruttaviin asioihin ja voimistaa myös omaa herkkyyttäsi. 

 

Sydämellisesti tervetuloa 💕