The orbs are everywhere for your help


Valokuvissa esiintyvät orbit / valo-pallot / enkeli-pallot 

 

Olen saanut toiveita kirjoittaa valokuvissani esiintyvistä eri värisistä- ja muotoisista valopalloista - mitä ne ovat? 

 

Valokuvissani esiintyvät valopallot / orbit / enkeli-pallot ovat kaikki ympärillämme olevan enkelimaailman energiaa. Jokaisen ihmisen ympärillä - myös sinun ystäväiseni - on jokaisena hetkenä joukko valon maailman auttajia omassa yksilöllisessä energiallisessa olemusmuodossaan. Yleensä emme näe heitä koko ajan fyysisin silmin, mutta siitä huolimatta he ovat lähellämme ja kanssamme, valmiina kommunikoimaan ja auttamaan, jos pyydämme ja annamme siihen mahdollisuuden - heille ja itsellemme. 

 

Puhuessani enkelimaailmasta, tarkoitan sillä kokonaisuutta; enkeleitä, luonnonhenkiä ja henkimaailmaan siirtyneitä läheisiämme sekä henkimaailmassa olevia oppaitamme, jotka ovat kaikki meitä ihmisiä auttamassa. Kaikilla heillä on oma yksilöllinen tapa ja olomuoto ilmaantua valokuviin sekä kommunikoida. 

 

Kommunikoin enkelimaailman kanssa päivittäin. Se on pääsääntöisesti vuorovaikutusta ajatuksen energian tasolla. Toisinaan puhun kyllä ääneenkin. He vastaavat ja opastavat yhtälailla pääsääntöisesti ajatuksen energian tasolla ja sen lisäksi vahvistavat vielä viestinsä ja opastuksensa ilmestymällä eri värisinä ja -muotoisina valopalloina valokuviini. Kommunikointi on jatkunut jo vuosia ja valokuvia on kertynyt satoja, ehkä enemmänkin. Usein näen enkelimaailman energian myös ”fyysisin silmin”. 

Fyysisessä hoitotyössäni, valmennus-kohtaamisissa ja konsultaatioissa, näen heidän valoenergiansa asiakkaiden ympärillä. Kaukoenergiahoidoissa näen sekä muodon, että värienergian, joka hoidettavien luokse lähtee.

Kuitenkaan jokaisessa asiakaskohtaamisessa ei keskustella enkelimaailmasta, vaikkakin heidät näen ja aistin.

”Maallista” työtäni tehdessäni, tunne- ja kehoterapeuttina, koulutuksissa ja valmennuksissa keskityn siihen hoito- ja kohtaamistilanteeseen sekä kouluttamiseen, jota varten asiakas tai asiakkaat ovat Kaneliaan tai muualla sijaitsevaan tapaamistilaan tulleet. 

 

Olen kokenut, että tietoinen ympärillä olevan enkelimaailman tiedostaminen, oma henkilökohtainen henkinen työskentely (joka jatkuu koko ajan) ja vilpitön tahto myös muiden auttamiseen erilaisin tavoin ovat olleet ”avaintekijöitä” yhteistyössä enkelimaailman kanssa. Todennäköisesti se on ollut vaikuttamassa siihen, että he haluavat kuviini ilmestyä.

Enkelimaailma työskentelee kanssani jokaisena päivänä ja hetkenä, riippumatta siitä, missä yksittäisessä tehtävässä päivän mittaan kulloinkin työskentelen työssä tai kotona ollessani. 

 

Yksi tärkeä tehtäväni tällä hetkellä, monen muun joukossa, on jakaa ottamiani valokuvia (tällä hetkellä mm. facebookissa), joissa enkelimaailma ilmenee, jotta sinulla on halutessasi mahdollisuus hahmottaa ja hyväksyä näiden auttajien läsnäolo elämässäsi. Kuvien välityksellä nuo ihmeelliset auttajat tulevat sinua ja jokaista lähemmäksi, ikään kuin konkretisoituvat. Usein kirjoitan kuvien yhteyteen enkelimaailman viestin jostakin ajankohtaisesta ihmisen elämään liittyvästä aiheesta, voimistamaan ja vahvistamaan jokaisen ihmisen elämän taivalta, joka ei kenelläkään meistä aina ole ihan helppoa tai kevyttä. 

 

Sinä voit kommunikoida enkelimaailman kanssa ja saada vahvistuksia omiin kuviisi. Muistathan - yhteys enkelimaailmaan on myös sinussa olemassa. 

 

 

Tieteellistä tutkimusta orbeista

 

Orbit / enkelipallot eivät ole selitettävissä tavanomaisen fysiikan keinoin. Enkelipallot värähtelevät fyysisen ulottuvuutemme ”ulkopuolella”.

 

Maailmalla on tehty pitkään tieteellisiä tutkimuksia orbeista / valopalloista valokuvissa ja niiden tuomista viesteistä ihmisille. Mm. NASA;n tutkija ja Stanfordin yliopiston professori tohtori Klaus Heinemann on tehnyt pitkäjänteisesti hienoa tutkimustyötä orbeista / valopalloista ja -ilmiöistä. Mikäli haluat tutustua hänen työhönsä, pääset tutustumaan siihen tästä

 

 

Kirjoittajia, terapeutteja ja kouluttajia - jotka ovat kirjoittaneet orbeista kirjojensa osioina tai kokonaisina kirjoja

 

Tohtori Wayne Dyer, Diana Cooper yhdessä Kathy Crosswellin kanssa, Sandy Mayberry, Lexene Burns, Pam Raworth, Barbara Babcock Minton jne. 

 

Ja lukematon määrä ihmisiä ympäri maailman tallentaa valokuviinsa enkelimaailman energiaa päivittäin. 

 

Pitääkö olla huolissaan?

 

Ei pidä olla huolissaan - päinvastoin. Ilo ja kiitollisuus ovat tunteita, joita yhteys enkelimaailmaan tuo tullessaan. 

Kaikki enkelimaailmasta tulevat viestit ja opastukset ovat rakkaudellisia ja liittyvät ihmiskunnan ja yksilötasolla ihmisen hyvinvointiin, mukaan lukien auttaminen ja parantaminen ihmisen eri tasoilla - fyysisellä ja eetteri tasolla, emotionaalisella ja mentaalisella tasolla sekä kausaalisella tasolla, jotka kaikki edellä mainitut tasot liittyvät ihmisen energiakehoihin eli auraan.

Ihmisen aurasta olen kirjoittanut mm. chakra-verkkokurssin sisältöön.

Mikäli ihmisen energiakehot eli aura ja chakra-järjestelmä sinua kiinnostavat, pääset tutustumaan verkkokurssiin tästä

 

Ihmisen arjen elämä ja enkelimaailma

 

On hyvä muistaa ja tiedostaa, että olemme henkisiä olentoja ihmisen fyysisessä kehossa. Eli ihmisinä meillä jokaisella on arki elettävänämme, iloineen ja haasteineen, joita kutsun elämään liittyviksi opin mahdollisuuksiksi. Yksi jokaisen ihmisen elämän suuria oppiläksyjä on oppia tunnistamaan omia tunteitaan ja ajatuksiaan, jotka ohjaavat omaa elämää, suuntaan tai toiseen. Kun se työ on tehty henkilökohtaisella tasolla - 

tasapaino, ajatuksien ja toiminnan selkeys alkaa täyttämään arkea ja ohjaamaan elämää ja sen tapahtumia mitä ihmeellisimmillä tavoilla. 

Tunteiden tunnistamisen merkityksestä ja vaikutuksesta omaan elämään voit lukea täältä.

 

Enkelimaailma on toisesta ulottuvuudesta käsin auttamassa jokaista ihmistä, jos avulle antaa luvan. Se ei kuitenkaan poista ihmisen omaa vastuuta elämästään ja omista valinnoistaan. Arkea on tarkoitus elää ihmisenä kaikkine sen eri puolineen. Ja nauttia elämästä.

Edelleen peset pyykkiä, siivoat kotiasi, valmistat ruokaa, käyt työssä ja harrastuksissa, opiskelet, tapaat ystäviäsi jne. 

 

 

Yhteistyö enkelimaailman kanssa tuo paljon iloa, opastusta ja lohtua - se on yksi viesti, jota enkelimaailma haluaa orbien kautta välittää. 

 

Mikäli sinulla heräsi mielenkiinto tai kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä. Pääset lähettämään minulle sähköpostia painamalla tästä .