... ihmisen koko elämä on matkalla oloa kohti itsen tuntemista ... 


KIT-valmennus™   auttaa sinua matkallasi

 

K     =      Kohti

I      =      Itsesi

T     =     Tuntemista 

 

 

Oman Itsen tuntemisen oppiminen on avain sellaiseen elämään, jossa voit kokea mielenrauhaa ja olla sekä elää sopusoinnussa itsesi kanssa. Voit elää juuri sinun näköistä elämää, sinun tavallasi, aidosti sinuna itsenäsi. Tuolloin elämä antaa myös paljon iloa ja onnellisuutta koettavaksi.  

 

Koetko voivasi olla täysin oma itsesi jokaisena päivänä? Millaisia toistuvia tunteita ja ajatuksia sinä koet päivittäin? Aiheuttavatko ne haittaa sinulle vai voimistavatko ne sinua olemaan aidosti oma itsesi?

 

Matka oman Itsen löytymiseen ja tuntemiseen ei aina ole ihan mutkaton. Elämän iloisten asioiden lisäksi, saamme harjoitella kohtaamaan, kokemaan ja ratkaisemaan myös niitä kurjalta tuntuvia asioita. Elämässä kurjalta tuntuviin asioihin liittyy hyvin usein kipua tuottavia tunteita ja ajatuksia, jotka mielellään painaisi pois näkymättömiin. 

 

Yleensä mieleen ja kehoon kipua tuottavia tunteita ovat esimerkiksi:

 

- riittämättömyys

- häpeä

- arvottomuus

- ei koe olevansa hyväksytty

- hylätyksi tulemisen pelko

- epäonnistumisen pelko

- alemmuuden tunne, kelpaamattomuus

- syyllisyys

- yksinäisyys

- epävarmuus

- liialliset velvollisuudet muita kohtaan

- toistuva alistuminen tai uhrautuminen 

- jne. 

 

Usein kurjat tunteet ja ajatukset ovat muokkautuneet niin vahvasti omaan arkeen kuuluviksi, että ihminen ei edes huomaa toistavansa itselleen haitallista kehää päivästä toiseen, koska on siihen niin tottunut. Kivuliaita tunteita ja ajatuksia yrittää alitajuisesti vain välttää ja selviytyä päivästä toiseen. 

Elämä tuntuu kuitenkin alavireiseltä, eikä ole hyvä olla. Jotain pitäisi tehdä, mutta ei tiedä mitä. Voi jopa pelottaakin ja usko asioiden muuttumisesta parempaan suuntaan hiipuu.

 

Elämään mahtuu paljon sellaisia osatekijöitä, joita ihminen on oppinut elämänsä kokemuksien myötä pitämään jonkinlaisena pysyvänä totuutena omalla kohdallaan eikä ehkä koe voivansa itse vaikuttaa asioiden muuttumiseen. Sellainen ajatus ei kuitenkaan ole totta

 

 

Jokaisessa ihmisessä asustaa viisaus ja voima muuttaa oma elämä sellaiseksi, jossa itsellä on hyvä olla ja voi kokea mielenrauhaa aidosti omana itsenään. 

 

 

Miltä sinusta tuntuu? Kaipaatko sinä elämääsi muutosta?

 

 

Minä olen apunasi, kun olet valmis lähtemään antoisalle polulle Kohti Itsesi Tuntemista.

Autan sinua löytämään ja tuntemaan aidon itsesi. Opit matkallasi, että kivuliaita tunteita ja ajatuksia ei tarvitse pelätä ja vältellä. Tulet oivaltamaan myös sen, että mahdollisesti olet ajan saatossa vain omaksunut sellaisia ajatusmalleja, jotka ovat haitanneet elämääsi toistuvasti, koska olet oppinut pitämään niitä totuutena ilman kyseenalaistamista. 

 

Millaista elämäntarinaa sinä elät tällä hetkellä todeksi? Käsikirjoitatko itse omaa tarinaasi, vai mukaudutko toistuvasti itsesi kustannuksella jonkun toisen kirjoittamaan tarinaan?

Oletko nähnyt sitä jo riittävästi vai koetko kenties tarvitsevasi vielä lisää kokemuksia omasta elämäntarinastasi, jonka käsikirjoittajana toimii joku muu?

Millaista elämäntarinaa sinä haluat elää todeksi?

 

Miltä tuntuu ajatus, että Sinä itse Olet oman elämäsi käsikirjoittaja ja ohjaaja, eikä joku muu?

 

Minä autan sinua löytämään oman aidon itsesi, tuon viisaan oman elämäsi käsikirjoittajan matkallasi Kohti Itsesi Tuntemista. 

En tee asioita puolestasi, mutta olen myötätuntoinen, osaava ja kannustava rinnallakulkija - aidosti sinua tukemassa ja auttamassa. 

Sinä osaat ja onnistut!

 

Kognitiivinen KIT-valmennus™ voi muodostua esimerkiksi 4:stä tapaamiskerrasta, se voi olla yhden tapaamisen konsultaatio tai se voi jatkua pidempään, sinä päätät. 

Jo 4:n tapaamisen kokonaisuus on osoittautunut hyväksi ja tehokkaaksi oman elämän suunnan muuttajaksi. 

 

Joskus myös vain yksi kohtaaminen voi olla riittävä apu oman elämän suunnan muuttamiseksi tai selkeyttämiseksi jossakin tietyssä hetkessä. 

 

 

KIT-valmennus™ onnistuu loistavasti myös puhelintapaamisina.

 

 

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet! 

 

Voimme tavata Kanelian hoitotilassa Helsingin Oulunkylässä tai kohdata pidemmän matkan päähän puhelimen välityksellä. Kummatkin vaihtoehdot toimivat oikein hyvin. 

Valmennuksen hinta on 77 euroa/ tunti sisältäen arvonlisäveron 24 %. 

 

Varaa oma aikasi sähköpostilla tästä anne@hvp-kanelia.com ,

tai soittamalla puh. 044 258 2319 / Anne 

 

Jätäthän viestin, mikäli en pääse vastaamaan puheluusi juuri soittohetkellä. 

 

Rakkaudella

 

Anne

tunne- ja kehoterapeutti

kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys, opinnot jatkuvat