"Luotat omiin tunteisiisi ja tuntemuksiisi. Ymmärrät niiden sanoman ja viisauden.

Kiitollisena ihmettelet ja ihastelet, kuinka hienoa elämä on."


KIT-valmennus™ - ihminen ihmisen tukena

 

 

KIT-valmennus™ - 

on kognitiivista yksilövalmennusta kohti itsesi parempaa tuntemista. Valmennus auttaa sinua tunnistamaan, kohtaamaan ja ratkaisemaan sellaisia itseltäsi piilossa olleita tunnelukkoja, jotka aiheuttavat sinulle haitallisia ajatuksia, tunteita ja toimintamalleja omassa arjessasi. Haitalliset ajatukset, tunteet ja toimintamallit vaikuttavat suuresti siihen millaisena koet itsesi ja oman elämäsi. 

 

Vapaudu tunnelukoista ja sellaisista toimintamalleista, jotka haittaavat hyvän arjen elämistä.

 

Autan sinua ymmärtämään, hyväksymään ja arvostamaan tunteitasi ja itseäsi.

Valmennuksen myötä sinulla on mahdollisuus oppia tunnistamaan omat tunnelukkosi ja tiedostamaan niiden aiheuttamat sellaiset toimintamallit omassa elämässäsi, jotka ovat haitanneet hyvää arkea. 

Tunnelukkojen aiheuttamat haitalliset ajatukset, tuntemukset ja toimintamallit voidaan muuttaa, jolla on suotuisa vaikutus ihmisen koko elämään. 

 

Sinulla on mahdollisuus elää sellaista onnellista elämää, jonka ohjaksissa Olet Sinä Itse.

 

 

Mitä ovat tunnelukot ja kielteiset elämää haittaavat toimintamallit?

Piilossa olevat tunnelukot ja kielteiset elämää haittaavat toimintamallit ovat muodostuneet useimmiten lapsuudessa ja nuoruudessa, jotka ohjaavat ihmisen tapaa ajatella, tuntea, kokea, reagoida ja käyttäytyä. 

Jokaisella ihmisellä on ollut tai on tunnelukkoja. Tunnelukot näyttäytyvät elämässämme esimerkiksi toistuvina syyllisyyden-, riittämättö-myyden-, epävarmuuden-, vertailun-, kateuden-, pelkojen-, huonouden, alemmuuden tai ylemmyyden ajatuksina ja tuntemuksina. 

Ihminen voi esimerkiksi jatkuvasti alistua ja/tai uhrautua, ettei kukaan vain pahoita mieltään tai suutu. Ihminen voi vaatia itseltään jatkuvaa täydellisyyttä kaikessa ja piiskata itseään kohtuuttomiin suorituksiin erilaisissa asioissa, joihin ei koskaan ole tyytyväinen. 

Tunnelukoista johtuen ihminen voi tuntea itsensä tyhmäksi, huonoksi, epäonnistuneeksi, itsekkääksi, arvottomaksi ja hävettäväksi vaikka todellisuudessa sellaisiin ajatuksiin ja tuntemuksiin ei oikeasti ole mitään tarvetta. 

 

Tunnelukkojen ohjaama tapa ajatella, tuntea ja toimia aktivoituu yleensä ihmisessä jonkin tilanteen laukaisemana hänen tiedostamattaan. Itse tunteet eivät muodosta arkea haittaavaa ongelmaa, vaan se, että ihminen alkaa tiedostamattaan toimimaan lapsuudessa opittujen selviytymismallien mukaisesti, jolloin ne saavat aikuisen ihmisen toimimaan huomaamattaan lapsenkaltaisesti. Aikuinen saattaa lapsenkaltaisesti hyökätä, uhrautua, vältellä, syyttää, uhkailla, antautua, alistua jne., jolloin usein asiat mutkistuvat ja tuottavat omaa elämää haittaavia ajatuksia ja tuntemuksia, jotka piinaavat ja joista on vaikea irrottautua. 

 

Tunnelukkojen ohjaama elämä saa ihmisen keskittymään huoliin ja pelkoihin, joita mieli tuottaa ja keksii toistuvasti lisää ja lisää. Mustasukkaisuus, omistushalu ja epäluuloisuus voi ohjata ihmissuhteita. Ihminen saattaa kontrolloida herkeämättä itseään ja toisia, että kaikki ohjakset pysyisivät itsellä eikä näin ollen mitään pahaa pääsisi tapahtumaan. Tunnelukot saavat ihmisen väheksymään itseään, jolloin ihmisella on jatkuva tyytymättömyyden tunne omista saavutuksistaan. Jatkuva vertailu toisiin ihmisiin voi muodostua hyvin raskaaksi ja esteeksi omalle toiminnalle. Omia todellisia tunteita on hyvin vaikea näyttää ja ongelmista puhuminen voi tuntua pelottovalta niin puolisolle, ystävälle kuin työpaikalla esimiehelle tai työtoverillekin. 

 

 

Miten tunnelukot ja kielteiset uskomukset pääsevät ohjaamaan elämäämme?

Se tapahtuu useimmiten silloin, kun ihminen ei kiinnitä huomiotaan eikä tiedosta omia tunteitaan vaan yrittää kaikin voimin vain selvitä niistä jotenkin

 

Harjoittelemalla tietoisesti tunnistamaan ja kohtaamaan omat tunteet, ihminen voi vapautua omista tunnelukoistaan ja kielteisistä elämää ohjaavista uskomuksista ja toimintamalleista. 

Tunnelukoista ei voi vapautua pakenemalla eli vain sivuuttamalla omia tunteita tai taistelemalla omia tunteita vastaan. 

 

Omien tunnelukkojen tunnistaminen on äärimmäisen vapauttavaa ja palkitsevaa. Se vapauttaa elämään oman näköistä elämää, jolloin oma elämä alkaa tuntumaan hyvälle ja arvokkaalle.

 

Jokaisella ihmisellä on oikeus;

Tulla kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenään, ilmaista tunteensa ja tuntemuksensa vailla pelkoa, kokea olevansa rakastettu ja hyväksytty, olla arvostettu ja arvostaa itseänsä, kokea rakastavia aitoja ihmissuhteita, onnistua työssään, onnistua parisuhteessaan, kokea mielenrauhaa, saada tukea sitä tarvitessaan, saada ja antaa anteeksi …. iloita omasta ainutlaatuisesta elämästään.

 

Vapaana omaa elämääsi haittaavista tunnelukoista, sinun ainutlaatuinen elämäsi muuttuu juuri sellaiseksi, joksi sinä haluat sen muuttaa. 

 

Omanarvontuntosi ja itsekunnioituksesi eheytyy ja osaat päästää irti sellaisista vanhoista opituista toimintamalleista, jotka eivät ole sinulle hyväksi. Ilmaiset itseäsi vapautuneesti, onnistut työssäsi ja ihmissuhteissasi. Mielesi on rauhallinen ja olet myötätuntoinen ja armollinen itsellesi. Koet elämäniloa.

 

Minä autan sinua. En tee asioita puolestasi, mutta olen myötätuntoinen rinnalla kulkija, kuuntelen, kunnioitan ja autan sinua vapautumaan elämääsi haittaavista tunnelukoista ja toimintamalleista. 

 

KIT-valmennus™ voi koostua esimerkiksi yhdestä neljään tapaamiskerrasta tai jatkua pidempään. Sinä päätät.

Jo neljän tapaamisen kokonaisuus on osoittautunut hyväksi ja tehokkaaksi oman elämän suunnan muuttajaksi kohti sellaista elämää, jossa sinulla on hyvä olla. 

 

Valmennuksen hinta on 77 euroa/tunti sis. alv 24 %

 

Voimme tavata hoitohuoneellani Helsingin Oulunkylässä tai kohdata pidemmän matkan päähän keskustellen puhelimen välityksellä. 

 

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

 

 

Varaa oma aikasi sähköpostilla tästä anne@hvp-kanelia.com

 

tai puhelimitse 044 258 2319 / Anne

 

Jätäthän viestin, mikäli en pääse vastamaan puhelimeen.   

 

 

Rakkaudella 

 

Anne 

tunne- ja kehoterapeutti 

kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys, opinnot jatkuvat