Kukkauutteet

 

Kasvikunnasta lempeää apua vahvistamaan elämän myllerryksissä. 

 

Kukkauutteet sopivat kaikille ”vauvasta vaariin”.

 

Kukkauutteet hoitavat kokonaisvaltaisesti koko hienovaraista olemustasi. Ne kohottavat ja rohkaisevat mielialaasi ja niillä on yleensä kielteisiä tunteita heikentävä vaikutus, jolloin mieli ja tunteet rauhoittuvat ja positiivinen ydinolemuksesi ”herää kukkaan”.

 

Pelkoja, kipuja, unettomuutta, huolia, stressiä, epävarmuutta, uupumusta, koulu-tai työpaikkakiusaamista …. 

Keho on kuin peili, joka kertoo kuinka voimme sisäisesti. Tyytymätön, surullinen ja väsynyt mieliala voi ääritapauksessa heikentää kehon immuunipuolustusta, jolloin sairastumisalttius lisääntyy. Jatkuvat kivun tuntemukset, lihasjännitykset ja muut kolotukset kehossa saattavat kertoa, että fyysinen kehomme on alkanut kantamaan jotakin sellaista, joka tunnepuolellamme oli tai on helpompi yrittää vaimentaa kuin antaa sille huomio ja ilmaista se.

 

Kukkauutteet ovat turvallisia ja ne sopivat kaikille, vauvasta vaariin ja myös eläimille. Ne eivät ole lääkkeitä eivätkä lääkkeiden kaltaisia tai ravintolisiä. Niitä voidaan käyttää minkä tahansa normaalin lääkityksen rinnalla auttamaan kehoa ja mieltä toipumaan takaisin tasapainon positiiviseen tilaan. 

 

Sinulle sopiva kukkauuteyhdistelmä selviää pienellä haastattelulla, jonka tarkoituksena on saada varmuus siitä, mitkä uutteet ovat juuri sinulle tässä hetkessä tarpeellisia. Haastattelun perusteella sekoitan sinulle oma uutepullon, jonka saat mukaasi. Uute kestää normaalisti noin kolme viikkoa. 

 

Haastattelu voidaan hyvin tehdä myös puhelimitse tai skypen kautta, jonka jälkeen postitan sinulle oman kukkauutteesi. 

 

Konsultaatio eli haastattelu noin 60 min. ja sinulle valmistettu kukkauuteseos yhteensä  77 € sis. alv 24% 

 

Postin kautta toimitettaviin uutteisiin lisätään lähetyskulut.