ReiKi energiahoito

   

Energiahoito korjaa lempeästi ihmisessä sitä, mikä ei ole tasapainossa. Se rentouttaa, voimistaa, tasapainottaa ja hellii stressaantunutta mieltä ja kehoa, edesauttaa paranemista, voi lieventää kipuja, auttaa nukkumaan syvemmin, edistää omaa hyvinvointia kaikilla tasoilla ... jne. 

 

 

Energiaa virtaa meissä kaikissa aivan luonnostaan. Silloin, kun kehomme energia-väylät toimivat esteettomästi, olemme terveitä ja tasapainoisia, elämänhaluisia ja iloisia sekä pääsääntöisesti nukumme levollisesti.

Energian kierto on voinut kuitenkin tilapäisesti tai jopa kroonisesti heikentyä, joka voi näyttäytyä hyvinkin eri tavoin fyysisessä kehossa ja mielen alueella.

 

ReiKi-energiahoito vaikuttaa pehmeästi ja hienovaraisesti yleensä oireiden taustalla olevaan syyhyn, joka ei välttämättä ole ollut tiedossa. 

On hyvä muistaa, että fyysiset oireet eivät ilmaannu kehoon sattumanvaraisesti. 

 

Useimmiten täydennän energiahoitoja yhteistyöllä enkeleiden energian kanssa. Koen sen luontevana, koska teen enkelimaailman kanssa yhteistyötä jokaisena päivänä hyvinkin erilaisissa tilanteissa ja asioissa. Enkeleiden energia on hyvin hoitavaa ja ihmistä eri tasoilla voimistavaa. Siitä ei voi koskaan olla haittaa kenellekään. Oma kokemukseni on, että enkeleiden tietoinen pyytäminen mukaan energiahoitoon vahvistaa hoidon suotuisaa vaikutusta entisestään ja siitä on vain ja ainoastaan hoidettavalle apua ja hyötyä. 

 

Muistathan, että energiahoito on täydentävä hoitomuoto. Mikäli sinulla on vakava tai muu krooninen sairaus ja/tai lääkitys, yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa tulee jatkaa. 

Energiahoidolla ei ole todettuja haittavaikutuksia eli sitä voi vastaanottaa aina. 

 

Energiahoito käytännössä

 

Hoidon aikana hoidettava pötköttelee mukavasti omat rennot vaatteet päällä hoitopedillä peiton alla tai istuu tuolilla. Energia siirtyy hoitajan käsien välityksellä hoidettavaan kehon eri kohdissa, yleensä meridiaaneilla eli kehon energialinjoilla. Energia kulkeutuu hoidettavassa juuri sinne missä tarve on suurin hoitohetkellä. Energian tarve voi olla fyysisessä kehossa tai henkisellä puolella. Hyvin usein energian tarve on sekä fyysisessä kehossa, että mielen sopukoissa. Hoidon aikana yleensä poikkeuksetta hoidettava kokee fyysisen kehon rentoutumista ja syvää mielen rauhaa ja helpotusta. Myös kivuilla on ollut taipumus hellittää.

Varmaa on, että hoidon aikana välittyy juuri sellainen määrä energiaa, mikä hoitohetkellä on tarpeellista ja hoidettava pystyy vastaanottamaan.

Usein hoidettava tuntee energian hyvin kuumana, lämpöisenä tai kylminäkin tuntemuksena. Jotkut saattavat kokea ja aistia lämmönvaihteluiden lisäksi energian myös väreinä, ääniaaltoina tai ikään kuin kihelmöintinä fyysisessä kehossa.

Reiki-hoito on vaikutukseltaan kokonaisvaltainen ja rentouttava, jossa hoitoa saa fyysinen keho, mieli ja sielu. Mahdolliset energiatukkeumat lähtevät aukeamaan ja ihmisen omat luonnolliset paranemismekanismit käynnistyvät. Tämä puolestaan auttaa kehoa toipumaan ehkä jo krooniseksikin muodustuneista oireista. 

 

Reiki-hoito 90 min.                 88 € sis. alv 24%

 

Reiki-hoito 60 min.                 77 € sis. alv 24%

 

 

 

Reiki-energiahoito etähoitona

 

ReiKi-hoito voidaan hyvin tehdä myös etähoitona. Hoitoajan varattuasi lähetän ohjeet hoitoon valmistautumiseen. Henkilökohtainen energiahoito etähoitona kestää noin 60 min ja sen jälkeen soitamme vielä palautepuhelun, jolloin voimme keskustella hoidon kulusta ja mahdollisista tuntemuksista.