ReiKi energiahoito etänä

 

ReiKi-energiahoito voidaan hyvin tehdä myös etähoitona. 

 

Joskus elämässä on tilanteita, jolloin ei ole voimavaroja tai muista syistä johtuen ei ole mahdollista lähteä itseään kodin ulkopuolelle hoidattamaan, vaikka tarve ja halu olisi suuri. Tällöin energiahoito etänä on loistava mahdollisuus. Voit olla omassa kodissasi, omassa turvapaikassasi ja saat hoidon itsellesi.

 

Energiahoito korjaa lempeästi ihmisessä sitä, mikä ei ole tasapainossa. Se rentouttaa, voimistaa, edesauttaa paranemista, lieventää kipuja, edistää omaa hyvinvointia ja tasapainoa…

 

ReiKi-energiahoito yleensä vaikuttaa suotuisasti ja lievittää muun muassa erilaisia kiputiloja, väsymystä, alakuloisuutta, stressin aiheuttamia erilaisia tuntemuksia ja oireita, unettomuutta … listaa voisi jatkaa loputtomiin. ReiKi-hoito voimistaa ja aktivoi kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää jolloin kehon luonnolliset paranemismekanismit käynnistyvät. Se on erinomainen täydentävä ja ihmistä kaikilla tasoilla voimaannuttava hoitomuoto.

 

Etänä tehtävässä ReiKi-energiahoidossa, kanavoin/välitän sinulle voimaannuttavaa energiaa yhteistyössä sinua lähellä olevan arkkienkelin energian kanssa. Koen sen luontevana, koska teen enkelimaailman kanssa yhteistyötä jokaisena päivänä hyvinkin erilaisissa tilanteissa ja asioissa. Enkeleiden energia on hyvin hoitavaa ja ihmistä eri tasoilla voimistavaa. Siitä ei voi koskaan olla haittaa kenellekään. Oma kokemukseni on, että enkeleiden tietoinen pyytäminen mukaan energiahoitoon vahvistaa hoidon suotuisaa vaikutusta entisestään ja siitä on vain ja ainoastaan hoidettavalle apua ja hyötyä. 

 

Tämä on oma hoitohetkesi rakkaassa kodissasi. Levollinen olo täyttää kehosi ja mielesi rauhoittuu.

 

Hoitoajan varattuasi lähetän ohjeet hoitoon valmistautumiseen. Etähoidon jälkeen lähetän sinulle palautteen hoidon aikaisista tuntemuksista sähköpostilla tai voimme sopia palautepuhelulle ajan etähoidon jälkeen.  

 

Henkilökohtainen energiahoito etähoitona kestää 50 min ja sen jälkeen saat kirjallisen palautteen/tiivistelmän sähköpostiisi tai voimme keskustella puhelimitse. 

 

Hoidon hinta on 88 € sis. alv 24 % 

 

Tilaa oma energiahoitosi tästä

 

Tilausta tehdessäsi, kirjoita muutama vaihtoehto ajankohdista, jolloin toivot oman hoitosi tapahtuvan. Tilausta tehdessäsi, lomakkeessa on omat rivinsä, johon voit kirjoittaa toiveesi. Tilauksen tehtyäsi vahvistan sinulle vuorokauden sisällä oman hoitoajankohtasi sähköpostilla tai puhelimitse. 

 

Oman hoitosi voit varata myös soittamalla, puh. 044 258 2319 tai sähköpostilla anne@hvp-kanelia.com 

Tilauksen jälkeen lähetän sinulle hoidon vastaanotto-ohjeet. 

 

Muistathan, että energiahoito on täydentävä hoitomuoto. Mikäli sinulla on vakava tai muu krooninen sairaus ja/tai lääkitys, yhteistyötä hoitavan lääkärin kanssa tulee jatkaa.

Energiahoidolla ei ole todettuja haittavaikutuksia eli sitä voi antaa aina.