Energiahoito etänä ryhmälle 13.7.2018  klo 21.00

 

Energiahoito etänä ryhmälle uuden syntyvän Kuun energioissa perjantaina 13.7.2018  klo 21.00

 

 

Syntyvän uuden kuun energialliset uudistumisen mahdollisuudet liittyvät vahvasti äitiyteen, tunteisiin ja kypsyyteen, sympatiaan, sisäiseen rauhaan ja suojeluun sekä oman intuitiivisuuden vahvistamiseen. Koti, oman itsen ja rakkaiden suojelu sekä omien negatiivisten tunteiden hoitaminen positiiviseksi ovat myös vahvasti nyt perjantaina syntyvän uuden kuun voimallisia mahdollisuuksia.

 

Tässä etäenergiahoidossa teen yhteistyötä arkkienkeli Marian kanssa, jonka energialliseen vastuuseen edellä kerrotut asiat liittyvät. 

Marian rakkaudellinen energia tavoittaa myös koko kehosi chakrat eli energiakeskukset, jolloin fyysinen kehosi saa tarvitsemaansa energiallista hoitoa juuri niille alueille, joihin apua tarvitset.

 

Mikäli koet, että tarvitset energiallista vahvistusta edellä mainittuihin asioihin itsellesi tai muuten vain rentouttavaa hoitoa kehollesi, silloin tämä etäenergiahoito on sinua varten, yksilöllisenä osana ryhmää.

 

Kuun kierron eri vaiheilla on valtavan suuri vaikutus ihmiseen energiallisesti. 

Uuden kuun syntymän energia on aina voimallinen mahdollisuus uudistumiseen ihmisenä ja uusiin alkuihin, olkoonpa uusien alkujen tarve fyysisellä tai ajatuksien toiminnan tasolla. 

 

 

Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 13.7. klo 19.30 mennessä - kiitos 💚

 

Hoito kestää  45 min.

 

 

Hoidon hinta on 33 €  sis. alv 24 %

Hoidon kanavoinnin jälkeen (viimeistään kanavointia seuraavana päivänä) saat sähköpostiisi kirjallisen tiivistelmän hoidon kulusta ja tuntemuksista sekä tietoisuuteen tuodut viestit, joita arkkienkelit toivovat hoidon vastaanottajille välitettävän. 

 

Energiahoidon vastaanotto-ohjeet voit tallentaa ja tulostaa klikkaamalla alla olevaa tekstiä:

 

Energiahoidon vastaanotto-ohjeet