Energiahoito etänä ryhmälle uuden Kuun syntyessä keskiviikkona 7.11.2018 klo 21.00                               


 

 

Energiahoito etänä ryhmälle yhdessä Arkkienkeli Zadkielin energian kanssa keskiviikkona 7.11.2018 

klo 21.00 

 

  

Keskiviikkona syntyvän uuden kuun energiallinen voima vahvistaa suurien muutoksien alulle laittamista omassa elämässä. Suuret muutokset voivat olla sellaisia joista olet unelmoinut, mutta et ole vielä uskaltanut tai osannut ottaa ensimmäistä askelta päästäksesi todella vauhtiin. 

Tämän uuden kuun energiallisessa syleilyssä keskeneräisten asioiden vahva uudelleen järjestäminen eli omalla tavallaan uudelleen syntyminen, sekä oman viisauden ja vaistojen voimistaminen saavat voimakkaan mahdollisuuden vahvistua. Oman viisauden vahvistuminen voi tarkoittaa esimerkiksi kokonaan uudenlaisia työskentelytapoja niin työssä kuin vapaa-aikanakin. 

Mikäli tunnet tarvetta ymmärtää entisiä elämiä ja karmaa paremmin, on tämä aika myös siihen erityisen suotuisa. 

  

Tässä etäenergiahoidossa teen yhteistyötä Arkkienkeli Zadkielin energian kanssa. Zadkielin voimakas, mutta lempeä energia on vahva apu muutoksien alulle laittamiseen. Zadkiel auttaa sinua löytämään ja tunnistamaan oman sielusi viisauden, jolloin pystyt rohkeammin ja selkeämmin etenemään omalla polullasi. Zadkiel huolehtii energiallisesti Sielutähti-chakrastasi, johon on taltioituneena tämän elämän tapahtumien lisäksi entisten elämiesi tapahtumia sekä karmaan liittyviä asioita ja tapahtumia. Hän pystyy auttamaan sinua vapautumaan karmaan liittyvistä joistakin elämääsi haittaavista osatekijöistä, jolloin sinun on mahdollista edetä elämässäsi määrätietoisemmin, kevyemmin ja iloisemmin. 

 

Energiahoidon aikana Arkkienkeli Zadkielin rakkaudellinen energia tavoittaa Sielutähti-chakrasi lisäksi myös muut kehosi chakrat eli energiakeskukset, jolloin fyysinen kehosi saa tarvitsemaansa energiallista hoitoa juuri niille alueille, joihin apua tarvitset.

 

Mikäli koet, että tarvitset energiallista vahvistusta edellä mainittuihin asioihin itsellesi tai muuten vain rentouttavaa hoitoa kehollesi, tämä etäenergiahoito on sinua varten, yksilöllisenä osana ryhmää.

 

Kuun kierron eri vaiheilla on valtavan suuri vaikutus ihmiseen energiallisesti. 

Uuden kuun syntymän energia on aina voimallinen mahdollisuus uudistumiseen ihmisenä ja uusiin alkuihin, olkoonpa uusien alkujen tarve fyysisellä tai ajatuksien toiminnan tasolla. 

 

 

Ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 7.11. klo 19.30 mennessä - kiitos 💜

 

Hoito kestää  45 min.

 

 

Hoidon hinta on 33 €  sis. alv 24 %

Hoidon kanavoinnin jälkeen (yleensä kanavointia seuraavana päivänä) saat sähköpostiisi kirjallisen tiivistelmän hoidon kulusta ja tuntemuksista sekä tietoisuuteen tuodut viestit, joita arkkienkelit toivovat hoidon vastaanottajille välitettävän. 

 

Energiahoidon vastaanotto-ohjeet voit tallentaa ja tulostaa klikkaamalla alla olevaa tekstiä:

 

Energiahoidon vastaanotto-ohjeet