Energiahoito etänä ryhmälle uuden syntyvän Kuun energioissa sunnuntaina 9.9.2018  klo 21.30

 


 

 

Uuden syntyvän kuun energian siivittämänä tässä etäenergiahoidossa teen yhteistyötä arkkienkeli Sandalphonin energian kanssa. 

 

Sandalponin lempeä ja vahva energia keskittyy auttamaan sinua maadoittumaan paremmin Äiti Maan turvalliseen energiaan, jotta voisit vahvemmin kokea olevasi aina turvassa. Ollessasi hyvin maadoittunut, ajatuksesi näyttäytyvät sinulle kirkkaina ja selkeinä, jolloin myös uudet itämässä olleet ajatuksiesi ja ideoidesi siemenet, elämääsi tarvittavista muutoksista, pääsevät kasvamaan ja näyttäytymään sinulle selkeämmin. 

Sandalphonin energian avulla pystyt selkeämmin vastaanottamaan korkeamman ohjauksen ja aistimaan herkemmin vastauksia rukouksiisi ja pyyntöihisi, joita ajatuksissasi lähetät taivaallisille auttajillesi.  

 

Arkkienkeli Sandalphonin lempeä ja rakkaudellinen energia tavoittaa myös koko kehosi chakrat eli energiakeskukset, jolloin fyysinen kehosi saa tarvitsemaansa energiallista hoitoa juuri niille alueille, joihin apua tarvitset.

 

Mikäli koet, että tarvitset energiallista vahvistusta edellä mainittuihin asioihin itsellesi tai muuten vain rentouttavaa hoitoa kehollesi, silloin tämä etäenergiahoito on sinua varten, yksilöllisenä osana ryhmää.

 

Kuun kierron eri vaiheilla on valtavan suuri vaikutus ihmiseen energiallisesti. Uuden kuun syntymän energia on aina voimallinen mahdollisuus uudistumiseen ihmisenä ja uusiin alkuihin, olkoonpa uusien alkujen tarve fyysisellä tai ajatuksien toiminnan tasolla. 

 

 

Ilmoittauduthan viimeistään sunnuntaina 9.9. klo 19.30 mennessä - kiitos 💚

 

Hoito kestää  45 min.

 

 

 

Hoidon hinta on 33 €  sis. alv 24 %

Hoidon kanavoinnin jälkeen (yleensä kanavointia seuraavana päivänä) saat sähköpostiisi kirjallisen tiivistelmän hoidon kulusta ja tuntemuksista sekä tietoisuuteen tuodut viestit, joita arkkienkelit toivovat hoidon vastaanottajille välitettävän. 

 

Energiahoidon vastaanotto-ohjeet voit tallentaa ja tulostaa klikkaamalla alla olevaa tekstiä:

 

Energiahoidon vastaanotto-ohjeet