Kehon Chakrat - Solar Plexus


Chakrat - nuo niin tärkeät ihmisyytemme osat, on annettu meille avuksi, kunhan vain muistamme niiden olemassaolon. Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus tehdä yhteistyötä oman chakra-järjestelmänsä kanssa, kiinnittää huomionsa niiden tuomiin viesteihin sekä harjoitella ottamaan chakrojen kautta ilmenevän viisauden vastaan, joka vaikuttaa suuresti siihen miten ihminen voi. 

 

Ehdotan, että kun teet yhteistyötä omien chakrojesi kanssa, harjoittele näkemään ne kauniisti värähtelevinä energiakeskuksina kehossasi, sekä fyysisessä kehossa että aurasi alueella. 

Voit nähdä tai kokea ne esimerkiksi jonkin kukan kaltaisena muotona, aurinkona, spiraalimaisena pyörteenä…. Näe ne juuri sellaisessa olomuodossa, joka sinua miellyttää ja tuntuu hyvälle. Harjoittele muistamaan, että chakrojesi loiste värähtelee fyysisen kehosi lisäksi sinua ympäröivän aurasi eri kerroksiin.

Mikäli näet ja koet chakrassasi värienergiaa, on tärkeää, että hyväksyt juuri sen värisen energian, jonka näet tai koet. 

 

Chakrat värähtelevät usealla taajuudella samanaikaisesti ja saattavat tuntua ja näkyä erilaisissa väreissä. Rohkaisen sinua luopumaan ajatuksesta, jossa kiinnität ehdottomasti jonkun tietyn värin tiettyyn chakraan. Jokaisen chakran ydinolemus on puhdasta valon ja rakkauden energiaa ja sitä puhdasta ydinolemusta ympäröi kaikki maailmankaikkeudessa olevat värispektrit, jotka ilmentävät itseään juuri siinä olomuodossaan, joka sinulle on luontaisinta kussakin hetkessä. Kiinnittymättömyys johonkin tiettyyn väriin auttaa sinua saamaan selkeämmän yhteyden omiin loistaviin chakroihisi.

 

 

Solar Plexus -  Sinun kaunis Aurinkokeskuksesi

Sijaitsee pallean alaosassa. 

Solar Plexuksen kautta aistit ympäristöäsi hyvin vahvasti. Se on herkkä ”Tiedon keskuksesi”.

 

Voit tunnustella kädellä omaa ainutlaatuista, täydellistä ja kaunista pallean seutuasi, ja siellä se on, kaunis ja tärkeä Solar Plexus-chakrasi - oma Aurinko-keskuksesi - sijoittuneena palleasi alaosaan ja tyytyväisenä, että vihdoinkin kiinnität siihen huomiosi. 

 

Oletko koskaan kokenut sellaista pelon, jännityksen tai paniikin ohimenevää tunnetta, jolloin tuntuu, että ”mahan pohjasta kouraisee" tai "vatsa tuntuu kääntyvän ympäri”? Ehkä olet. 

Jos tarkemmin pysähdyt muistamaan miltä sellainen kokemus on tuntunut, niin ehkä muistat, että ensin on reagoinut vatsa, joka ”kääntyy ympäri” ja vasta sen jälkeen on ”ohimoilla alkanut jyskyttämään”, kun stressaavat ja ehkä pelottavatkin ajatukset ovat vallanneet tilan mielestäsi. 

Oletko koskaan hermoillut jotakin asiaa niin voimakkaasti, että ruoka ei ole maistunut? On voinut olla myös niin päin, että olet syönyt paljon ja ahmimalla silloin, kun olet hermoillut.

 

Edellä kerrotut ovat esimerkkejä tilanteista joissa Solar Plexus-chakra on reagoinut vahvasti ja toiminut epätasapainossa tai voi todeta, että se on oikein heilahtanut epätasapainoon täysin inhimillisessä arjen tilanteessa. Emme useinkaan tule ajatelleeksi, että se miten koemme ja tunnemme tilanteita ja asioita kertoo omaa kieltään siitä, millä tavalla chakramme toimivat tai eivät toimi. 

 

 

Esimerkkejä mielen ihmeellisyyksistä, jotka viittaavat Solar Plexuksen epätasapainoon ja tukkoisuuteen

 

☀️   Sellainen itseluottamuksen puute, joka ilmenee riippuvuutena toisten ihmisten mielipiteille. Huomioithan, että tämä ei tarkoita sitä, etteikö olisi hyvä keskustella asioista luottamuksesi arvoisten henkilöiden kanssa ja kysyä heidän mielipiteitään asoihin, joihin haluat heidän sanovan mielipiteensä. 

 

Mikäli ihminen ei kuitenkaan toistuvasti uskalla toimia siten kuin itsestä tuntuu hyvälle, koska pelkää, että joku paheksuu tai loukkaantuu, se on voimakas viesti siitä, että Solar Plexus on epätasapainossa. 

☀️ Levottomuuden tunne, joka ruokkii masentuneisuuden tunnetta mielialassa. Mikäli on sellainen olo, että pitää koko ajan tehdä jotakin eli olla jatkuvassa liikkeessä, on se vahva merkki siitä, että Solar Plexus on epätasapainossa. Usein lähes kroonisesti jatkuvassa liikkeessä olevat henkilöt kokevat syyllisyyden tunnetta siitä, elleivät koko ajan tee jotakin, esimerkiksi jatkuva siivoaminen tai överiksi mennyt harrastaminen ilman lepopäiviä. Elleivät he koko ajan tee jotakin, syyllisyyden tunne aiheuttaa masentuneisuuden tunnetta, koska heitä ohjaa alitajuisesti pelko, että eivät ole tehneet tarpeeksi ja että joku tulee moittimaan heitä, elleivät jatkuvasti tee eli suorita jotakin.

☀️ Lamaantuminen - se, että ei saa oikein mitään tehdyksi - useimmiten alitajunnassa majailevien tai mahdollisesti tiedossa olevien pelkojen vuoksi. Pelkojen aiheuttama ajatusten möykky voi olla niin suuri, että ihminen lamaantuu toimettomaksi. 

 

☀️ Ihminen on pelokas ja säikky. 

 

 

Mitä pelon energia voi ihmisessä aiheuttaa?

 

Hoidin aikanaan ensin erilaisilla fyysisillä hoidoilla erästä ihanaa asiakastani, joka oli oppinut elämässään pelkäämään lähes tulkoon kaikkea. Tämä asiakas tuli alun alkaen hoidattamaan fyysistä kehoaan, jonka koki olevan väsynyt ja jumissa. Hän inhosi työpaikkaansa ja halusi sieltä pois, mutta samaan aikaan pelkäsi sitä, että menettää tuon inhoamansa työpaikan. Tästä syystä hän teki ylipitkiä päiviä peläten, että joku muu tulee ja tekee työt paremmin kuin hän. Hän eli hyvin raastavassa ja haastavassa parisuhteessa, koska oli oppinut uskomaan, että hän on tehnyt joskus elämässään jotakin niin pahaa, että häntä rangaistaan sellaisella parisuhteella, jossa hänen tulee alistua ja kärsiä ja joka hänen rangaistuksena tuli vain hyväksyä ja kestää. Hän pelkäsi koko ajan, että lähes täysi-ikäiselle lapselle tapahtuu jotakin pahaa, ellei lapsi ilmoittaudu tasaisin väliajoin hänelle. Hän pelkäsi jatkuvasti myös muiden läheisten puolesta erityisesti sairauksia ja mahdollisia onnettomuuksia - isä, äiti, sisarukset, serkut, ystävät. 

Hän pelkäsi aina seuraavaa päivää tai viikkoa, koska jotakin ihan kamalaa kuitenkin varmasti tapahtuu. Hän pelkäsi normaalien päivän tapahtumien jälkeen sitä, että mitä kaikkea kamalaa olisi voinut sattua, silloinkin kun kaikki oli sujunut varsin hyvin. 

Pelkojen ohjaamana asiakkaani oli taipuvainen määräilemään työkavereitaan, läheisiään ja ystäviään ja loukkaantumaan syvästi ellei hänen ohjeitaan tai vaatimuksiaan noudatettu.

 

Tämä vuosia jatkunut pelon tunteiden kautta toimiminen oli lihaksien ja rangan jäykkyyden lisäksi lamaannuttanut hänen suolistonsa toiminnan ja keho oli alkanut kasvattaa vahvaa suojapanssaria koko fyysisen kehon ympärille. 

Lopulta tapahtui se, että hänen fyysinen kehonsa sairastui, koska mieli oli vuosien ajan keskittynyt pelkoihin niin vahvasti. Hänen kohdallaan fyysinen keho alkoi lopulta reagoimaan rajuilla kivuliailla oireilla, nivelkivuilla, silmien oireilla, verenpaineella, päänsäryillä, aina vain voimistuvilla suolisto-oireilla jne., joihin ei löytynyt lääketieteellistä syytä lukuisista ja perusteellisista tutkimuksista huolimatta.

Asiakkaani oli kiukkuinen, loukkaantunut ja peloissaan, koska hänen mielestään lääkärit eivät halunneet määrätä hänelle niin vahvaa antibioottia, joka vain olisi hoitanut kaikki vaivat pois. 

 

Toistuvasti keskustelimme siitä, että miksi hänen fyysinen keho reagoi siten kuin reagoi. Asiakkaani oli aluksi vaikea hyväksyä sitä, että hänen omat ajatuksensa ja uskomuksensa olivat osallisena fyysisen kehon rankkoihin oireisiin.

 

Koska sellaisia antibiootteja ei ollut olemassa, jotka olisivat parantaneet kerta heitolla hänen kaikki hyvin haastaviksi muodostuneet oireensa, hän lopulta tuli siihen tulokseen, että halusi alkaa työstämään omia tunteitaan ja ajatuksiaan sekä alkaa harjoituttamaan omaa mieltään ja toimintaansa pois peloistaan. 

Päättäväisesti ja hienosti askel kerrallaan, hän tutustui itseensä, ajatuksiinsa ja tunteisiinsa uudelleen. Ja lopulta se tapahtui. Kun hän oli kohdannut ja tarkastellut omia pelkojaan ja harjoitteli päästämään peloistaan irti eli hän muutti omaa ajattelutapaansa, alkoivat vakavat fyysiset kipuoireet hiljalleen kadota kehosta. Tällä hetkellä valtaosa kivuista on poissa. Edelleen hän harjoittelee muuttamaan ajatuksiaan pois peloista (on hyvä huomioida, että hän oli vuosia elänyt elämäänsä pelkojen kautta), mutta harjoittelemalla tuloksia on tullut ja elämänlaatu on parantunut merkittävästi. Hän on alkanut viihtymään työssään, lisännyt terveellisiä elämäntapoja, sekä tehnyt tarpeelliset muutokset kotioloihin. 

 

Kaikki edellä kerrottu liittyi energiallisesti myös Solar Plexukseen ja sen toimintaan. Kognitiivisen Kit-valmennuksen lisäksi, asiakkaani harjoituksiin on kuulunut hänen omasta toiveestaan myös chakratyöskentely yhdessä Arkkienkeli Urielin energian kanssa, josta hän on kokenut olevan paljon apua itselleen. 

 

 

 

 

 

Lisää esimerkkejä, jotka viittaavat Solar Plexuksen epätasapainoon:

 

☀️ Voimakkaat mielen tuottamat ylemmyyden tunnot toisia ihmisiä kohtaan. 

Olet voinut kohdata elämässäsi ihmisiä, jotka toistuvasti korostavat omaa osuuttaan, rooliaan ja erinomaisuuttaan asiassa kuin asiassa, eivätkä ole halukkaita tai kykeneviä mielipiteiden vaihtoon. Usein he ovat persoonia, jotka haluavat sanoa viimeisen sanan ja kokevat olevansa aina oikeassa. 

Silloin, kun ihminen toistuvasti ja korostuneesti ajattelee ja/tai ilmaisee olevansa paljon parempi kuin muut, viittaa se energiallisesti suoraan Solar Plexukseen ja siellä olevaan epätasapainon tilaan. 

☀️  Voimakas alemmuuden tunto muita kohtaan. Ihminen ajattelee, kokee ja toimii siten kuin olisi jollakin tavalla huonompi kuin muut, eikä tästä syystä uskalla ilmaista tai toteuttaa itseään vapautuneesti. Voimakkaasti alemmuuden tunnetta kokeva ihminen voi unohtaa maalaisjärjen käytön, jolloin hän unohtaa kyseenalaistaa kuulemiansa asioita. Tämä tapahtuu, koska hän on oppinut nostamaan mielessään muut ihmiset itsensä yläpuolelle.

☀️  Liiallinen perfektionisti. Liiallisuuksiin menevä asioiden viilaaminen ja varmisteleminen on ominaista Solar Plexuksen toiminnan epätasapainolle. Perfektionismi voi ilmetä myös jatkuvana siivoamisena ja tavaroiden suoristelulla tai oikomisella. 

☀️ Halu kontrolloida muiden tekemisiä. Tämä usein ilmenee vahvoina ohjeina ja käskyinä miten toisten tulee toimia tai tehdä. Siihen voi kuulua uhkaavia ja tietäviä varoituksia siitä, mitä tapahtuu ellei toinen toimi niin kuin sanotaan. Kontrolloija saattaa kokea usein harmitusta, kiukkua ja kateutta, mutta piilottaa ne visusti sisäänsä, myös itseltään. Kontrolloija on oppinut ajattelemaan, että hänen tulee pitää kaikki langat käsissään ja kertoa, miten toisten pitää toimia. Toiminnallaan hän varmistaa, että itse tulee huomatuksi. Syvällä sisimmässä usein on tiedostamaton hylätyksi tulemisen pelko.  

 

 

 

 

 

☀️ ☀️☀️ 

 

 

Miltä sitten voi tuntua, kun Solar Plexus on suurin piirtein tasapainoisessa tilassa: 

 

☀️  Ihminen kokee rauhallisuutta ja on luottavainen. Hän ei anna pelkojen hallita ajatuksiaan. Mikäli pelkoja nousee mieleen, hän tarkastelee niitä, mutta ei ryhdy toimimaan niiden ohjaamana, koska on harjoitellut ymmärtämään, että pelot ovat suurelta osin opittuja ajatuksia, uskomuksia ja tuntemuksia. 

☀️  Ihminen kunnioittaa itseään ja muita ihmisiä sekä ymmärtää sen, että kukaan ei ole toistaan ylempänä tai alempana. Hänen on helppo kunnioittaa muita ihmisiä, koska oman yksilöllisyytensä kautta ihminen ymmärtää jokaisen ainutlaatuisuuden ja yksilöllisyyden. 

☀️  Hän uskaltaa kohteliaasti myös sanoa ei, silloin kun se on tarpeellista oman hyvinvoinnin varmistamiseksi ja turvaamiseksi.

☀️  Ihmisellä on halu ja uteliaisuus harjoitella ymmärtämään elämänsä haasteiden tuomat opit, mitä hyvää on eri tilanteista ja kokemuksista oppinut. 

☀️  Ihminen tuntee olevansa voimakas ja tasapainoinen. 

☀️  Hän kokee olevansa taidokas ja luottaa siihen, että ihmiselle on mahdollista oppia melkein mitä vain, jos niin haluaa. 

 

☀️  Ihminen tuntee positiivista voimakkuutta, mutta ei koe tarvetta kilpailuun.  

 

 

 

Solar Plexuksen toiminnan tai toimimattomuuden vaikutukset fyysisessä kehossa: 

 

☀️ Selän puolella ”keskiselän” alueen tuntemukset.

☀️ Munuaisten toiminta.

☀️ Vatsaontelon ja mahalaukun toiminta. 

☀️ Suoliston, maksan, pernan ja sappirakon toiminta.

☀️ Vegetatiivisen hermojärjestelmän toiminta = autonominen eli tahdosta riippumaton hermosto, joka säätelee sydänlihaksen ja sileän lihaksiston toimintaa sekä vaikuttaa erilaisten rauhasten eritykseen. 

☀️ Hengityksen rytmi ja hikoilun tasapaino; liittyy aineenvaihduntaan. 

☀️ Haiman toiminta, jonka keskeinen tehtävä on ravinnon muokkaamisessa ja sulattamisessa, jolla on ratkaiseva merkitys veren sokeritasapainolle ja hiilihydraattien käsittelylle. Haiman erittämät entsyymit ovat tärkeitä myös rasvojen ja proteiinien käsittelyssä. 

 

☀️ ☀️☀️

 

On hyvä muistaa ja tiedostaa, että vatsassamme meillä on myös hermosto eli hermosoluja, jotka reagoivat hyvin herkästi Solar Plexuksen energian virtauksen kautta,  ja Solar Plexus puolestaan toimii tasapainossa tai epätasapainossa ajatuksiemme ja tuntemuksiemme mukaisesti, jotka ovat energiaa. 

Solar Plexuksen ollessa epätasapainossa, ääritapauksessa fyysiseen kehoon saattaa ilmetä oireita, kuten edellä kerroin erään asiakkaani kokemuksista. 

 

Pelkojen aiheuttamana, selän puolella ”keski-selän” alueella lihaskireys voi muuttua niin suureksi, että tulee tunne, että rintakehää puristaa. 

Pelot varastoituvat energiana myös munuaisiin. Ääritapauksessa munuaisissa voi ilmetä häiriöitä. 

 

Mikäli ihminen kerta toisensa jälkeen, vuodesta toiseen ”nielee” kiukkunsa tai mielen harmituksen, saattaa se ilmetä sappirakon ja/tai -tiehyeiden häiriötiloina.

Vatsa ja suolisto saattaa alkaa oireilemaan, ruoansulatus häiriintyy. Ärtynyt ja oireileva paksusuoli liittyy energiallisesti aina tukahdutettuihin tunteisiin, yleensä alitajuisiin. Mitä asioita ihminen on kieltänyt itseltään vuosien varrella? Mitä sellaista elämässä on, jota ei pysty enää ”sulattamaan”? …. suolisto reagoi.

Suolisto saattaa puolustautua energiallista epätasapainoa vastaan myös kehittämällä erilaisia allergioita. 

Hengityksen rytmi voi muodostua liian nopeaksi ja pinnalliseksi. Hikoilu saattaa pysähtyä. 

 

 

☀️ ☀️☀️

 

Ajatuksen voima

 

Kuten edellisestä blogikirjoituksessa jo kirjoitin, ohjaamme chakrojemme toimintaa ajatuksiemme ja tunteidemme kautta, jotka ovat suurelta osin muodostuneet elämän kokemuksiemme ja tapahtumien kautta. 

On siis tärkeää harjoitella ajattelemaan rakkaudella, armollisesti ja positiivisesti itsestään, ihan kaikessa. Muutokset alkavat aina itsessä ja itsestä.

 

Mahdollisesti olet kiinnittänyt huomion siihen, että olen joissakin kohdin viitannut siihen, että  ihminen on oppinut ajattelemaan tai toiminaan jollakin tavalla. Niin se todellakin on. Olemme oppineet ajattelemaan jollakin tietyllä vahvasti ohjaavalla tavalla ja mikäli se opittu ajatustapa toistuvasti johtaa polkunsa sinne, missä mieleen työntyy paljon esimerkiksi pelkoja, se saattaa Solar Plexuksen epätasapainoon ja vaikutukset ovat mielen tasolla hyvin raskaat ja fyysinen keho saattaa ääritapauksessa sairastua. 

On armollista ja hyväksi harjoitella muistamaan, että nekin ihmiset, jotka käyttäytyvät kurjasti toista kohtaan, kokevat syvällä sisimmässään paljon pelkoa ja epävarmuutta. Hekin ovat oppineet toimimaan siten kuin toimivat, eivätkä vielä ole osanneet tai uskaltaneet tunnistaa ja tunnustaa omaa tapaansa toimia, jolloin syntyisi mahdollisuus alkaa muuttumaan. 

 

Armollisuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulee hyväksyä itseäsi kohtaan huonoa kohtelua, koska ”ymmärrät”. Armollisuutta voimme ajatuksen tasolla tuntea ja jakaa, mutta osaamme laittaa rajat huonolle kohtelulle. 

 

Halutessamme voimme aina oppia muuttamaan omat ajatuksemme toisenlaisiksi. Eli pystymme harjoituttamaan ajatuksemme tuottamaan positiivisia ajatuksia ja tuntemuksia. Tämä vaikuttaa suoraan mielen ja fyysisen kehon tasapainoon ja Solar Plexuksen toimintaan. Samalla tulemme aloittaneeksi uusien hermosolujen luomisen vatsan alueelle, joka puolestaan lähtee korjaamaan sitä, mikä mahdollisesti on mennyt epätasapainoon.

 

 

 

☀️ ☀️☀️ 

 

 

Miten voit aloittaa Solar Plexuksen hoitamisen kohti tasapainoa? 

 

Olet jo aloittanut sen, koska tunnet kiinnostusta chakroja kohtaan esimerkiksi lukemalla tätä tekstiä. 

 

Kreikassa pyhällä Delfoin portilla luki aikoinaan viisaus ”Tunne Itsesi”. Se on vanhaa vanhaa viisautta, joka on edelleen yksi tärkeimmistä elämän opin mahdollisuuksista ja mahdollisuus kehon ja mielen tasapainoon ja voimaan. Chakrat liittyvät siihen olennaisena osana. Chakratyöskentely tuo myös enkelimaailman lähemmäksi niin halutessasi. 

 

 

Anna huomiosi Solar Plexukselle yhdessä Arkkienkeli Urielin kanssa:

 

☀️ Mene sellaiseen paikkaan, jossa voit olla aivan rauhassa kenenkään häiritsemättä sinua. Istu tai makaa rauhassa ja hengitä rauhassa ja syvään. Jatka rauhallista syvään hengittämistä omassa tahdissa sinulle sopivan aikaa.

 

☀️ Hengittäessäsi kasvata energialliset juuret jalkapohjistasi syvälle Äiti Maahan ja anna juurien työntyä niin syvälle maahan kuin kykenet ajattelemaan. 

Jatka rauhallista hengittämistä ja huomaa kuinka kauniit energialliset juuresi ovat.

 

☀️ Omin sanoin, kutsu Arkkienkeli Uriel energiallaan lähellesi. Esimerkiksi: ”Rakas Arkkienkeli Uriel, kutsun sinut auttamaan minua puhdistumaan ja vapautumaan Solar Plexukseeni pakkautuneista peloista. Kiitos, kiitos, kiitos.”

Voit aistia Urielin saapumisen kirkkaana valoenergiana, lämmönvaihteluna tai jollakin muulla sinulle merkityksellisellä tavalla.

 

☀️ Vie huomiosi kauniiseen Solar Plexukseesi, pallean alaosaan. Keskity hengittäessäsi ajattelemaan Solar Plexustasi, ja huomaa kuinka pallea nousee ja laskee rauhallisen hengityksesi tahdissa. 

Ajattele sisäänhengityksellä Solar Plexuksen olevan jokin kaunis kukka, jonka terälehdet aukeavat, kun hengität happea sisään, ja puhaltaessasi happea ulos, näe kuinka Solar Plexuksen kukan terälehdet menevät suppuun. Jatka näin vähintään 10 sisään- ja uloshengitystä. 

 

☀️ Pyydä Urielia täyttämään Solar Plexuksesi kultaisella valoenergialla hengittäessäsi sisään. Ja pyydä Urielia vastaanottamaan ja haihduttamaan pelon energiaa, jota puhallat Solar Plexuksesta ulos. 

 

☀️ Huomaa kuinka sisään hengityksellä hengität kaunista kultaista valoenergiaa Solar Plexus-kukkaasi kukan terälehtien auetessa ja ulos hengityksellä puhalla ulos kaikkia pelkojasi, jotka Arkkienkeli Uriel ottaa vastaan ja hälventää pelon energian. Ei ole tarvetta luetella pelkoja, joita puhallat itsestäsi ulos. 

Voit sanoa mielessäsi, esimerkiksi: ”Rakas Arkkienkeli Uriel, luovutan pelkoni sinulle, kaikilla tasoilla, kiitos, kiitos, kiitos!”  Ja jatka hengittämistä edelleen. Jokaisella sisäänhengityksellä hengität kultaista valoenergiaa Solar Plexukseesi ja uloshengityksellä luovutat Arkkienkeli Urielille pelkojasi, mitä ne ikinä ovatkaan. 

 

☀️ Jatka niin kauan, kuin sinusta tuntuu hyvälle. 

Tämän jälkeen kiitä Urielia avusta ja kiitä myös itseäsi siitä, että olet tarttunut toimeen oman Solar Plexuksesi kanssa saattaaksesi tuon kauniin chakran tasapainoiseen tilaan. 

 

Arkkienkeli Urielin apua on hyvä pyytää siitä syystä, että hän todella haihduttaa pelkoja, joita hengität itsestäsi ulos. Puhaltaessasi pelkosi Urielille varmistat samalla, että ne pelot, joita hengität Solar Plexuksen kautta ulos, eivät varastoidu enää emotionaaliseen kehoosi eli tunneauraasi. Jos muistat, niin juuri tuo auran osa on se, johon tallennamme myös pelkojamme, (blogiteksti aura osa 2.). Ja sieltä ne myös palaavat helposti mieleemme ja fyysiseen kehoomme,  ellemme ole tarkkoja siitä, miten lähdemme pelkoenergiaamme puhdistamaan. Arkkienkeli Urielin haihdutettua pelkoenergiaasi, se puhdistuu rakkauden valoksi, joka puolestaan myös tallentuu auraasi ja alkaa siellä ja sieltä vähitellen laajenemaan.

 

Halutessasi voit sivellä Solar Plexuksen alueelle eteerisen öljyn seosta. Bergamotti-öljy on tähän tarkoitukseen aivan ihastuttava vaihtoehto. Se tuo valoa, voimaa, energisyyttä ja raikkautta Solar Plexuksen alueelle. 

Tiputa pari tippaa (ei enempää, koska eteeriset öljyt ovat erittäin vahvoja) Bergamotti-öljyä esimerkiksi auringonkukkaöljyyn tai jojobaöljyyn ja sivele sitä pallean alueelle. 

 

Lämmin kauratyyny tai lämminvesipullo pallealla hoitaa fyysisesti Solar Plexusta ja auttaa kehoa kohti tasapainon tilaa.

 

Voit aina omalla kämmenelläsi pehmeästi hieroa Solar Plexuksen aluetta. Muistathan samalla kehua sitä kauniilla sanoilla ja ajatuksilla. 

 

Kiitos, kiitos, kiitos 💞

 

Seuraavassa blogitekstissä kurkistamme kurkku-chakraan ja napa-chakraan sekä niiden vaikutuksiin.

 

Siihen asti

 

 

Namaste

 

Rakkaudella Anne 

 

 

 


Kanelian "Elämää enkelimaailman opastuksella"-ryhmään ja uutiskirjeen tilaajaksi pääset liittymään vieressä oikealla puolella  olevasta keltaisesta painikkeesta.

 

TAI 

 

Lähetä minulle viesti sähköpostiosoitteeseen

 

anne@hvp-kanelia.com 

 

Laita viestiin yhteystietosi ja pyyntö liittyä "Elämää enkelimaailman opastuksella"-ryhmän ja uutiskirjeen tilaajaksi. 

 

Tervetuloa 💞