Ihmisen energiakehot eli aura, osa 3.

 

 

Olet jo tietoinen siitä, että fyysistä kehoasi ympäröi ensin eteerinen energiakeho, jonka ympärillä puolestaan värähtelee emotionaalinen keho eli tunneaura, jolla on valtavan suuri merkitys siihen mitä ja miten ajattelemme, sekä mitä ja miten tunnemme.

 

 

Mikäli haluat vielä palata kurkistamaan mitä kirjoitin noista kahdesta aurasi osasta, pääset helposti kirjoituksiin alla olevista painikkeista: 

 

Emotionaalisen kehon eli tunneauran ympärillä värähtelee vielä ainakin kaksi energiallista kerrostumaa, jotka on hyväksi tiedostaa.

 

Emotionaalisesta kehosta seuraava auran osa on

 

Mentaalikeho 

Kuten emotionaalinen kehomme, myös mentaalikehomme on jatkuvasti liikkeessä oleva eli värähtelevä auramme osa. Tällöin sille ei voi määritellä jotakin kiinteää muotoa, vaikkakin siitä on kauan puhuttu munan muotoisena auran osana.

 

Mentaalikehomme on kaikkien rakkaudellisten ajatuksien koti. Sieltä suodattuvat mielemme tasolle rakkaudelliset ajatukset, -ideat,

-päätökset, -loogisuus sekä rakkaudellinen kurinalaisuus, joka auttaa ymmärtämään maailmankaikkeuden henkisiä lakeja ja niiden ilmenemismuotoja omassa arjessamme. 

 

Mentaalikehon yksi hyvin tärkeä tehtävä on korkeasti  eli hyvin hienojakoisesti ja nopeasti värähtelevän universaalin tiedon vastaanottaminen ja suodattaminen edelleen aina ihmisen ajatustietoisuuteen asti. Tällöin universaali - aina olemassa ollut ja oleva - tietoisuutemme laajenee ja voimistuu vaikuttaen jokapäiväiseen arkeen suotuisasti. 

 

Päästäksemme jatkuvaan esteettömään energialliseen yhteyteen mentaalikehomme viisauksiin, saamme ensin harjoitella ymmärtämään niin eteerisen kehon kuin emotionaalisenkin kehon merkitystä ja vaikutusta itseemme. Se on yksi tehtävämme ihmisenä. 

Oma kokemukseni on, että suurin työ on nimenomaan emotionaalisen eli tunneauran ymmärtäminen, puhdistaminen ja pitäminen kirkkaana. Muistathan, siellä asustaa kaikki tunteet ja ajatukset, nekin joita ei haluaisi itsestään tunnistaa tai tunnustaa. Siellä asuu myös egon kepposet, joilta kukaan ihminen ei välty tässä elämässä. 

Mutta kun sitkeästi, rohkeasti ja kurinalaisesti työstää omaa tunneauraansa, vähitellen löytyy yhteys myös mentaalikehoon ja tuon yhteyden kun löytää edes hetkellisesti, tulee luonnollinen tarve saavuttaa yhteys useammin ja useammin.

Se on rakkauden energian taajuus. 

 

Mentaalikehon kautta, yhdessä chakra-järjestelmämme kanssa, toimii intuitiivisuutemme sekä yhteyden pitomme ja kommunikointi nk. korkeampiin taajuuksiin ja ulottuvuuksiin ja siellä olevaan tietoisuuteen sekä auttajakuntaan mm. rakkaaseen enkelimaailmaan. 

 

Mentaalikeho on portti kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja korkeamman minän viisauteen. 

 

 

Spirituaalinen / Kausaalinen keho

Mentaalikehostamme seuraava auran osa on spirituaalinen- / kausaalikehomme, joka ulottuu eli värähtelee valtaisan laajalle alueelle. Todennäköistä on, että me emme ihmisenä hahmota kuinka laajalle alueelle se todellisuudessa ulottuu. 

 

Kausaalinen kehomme on meidän Henkinen aura, jonka kautta koemme ja tiedämme sisäisen ykseyden kaiken kanssa. Tätä kautta ihmiseen virtaa taukoamatta kirkasta ja kaikkiallista Alkulähteen energiaa. Juuri sitä luomisen ja elämän energiaa, joka on aina ollut olemassa ja tulee aina olemaan. 

 

Kausaalinen kehomme on jumalallinen kuolematon osa, jonka kautta henkinen kehityksemme universaalilla laajuudella etenee. Hyväksyessämme ykseyden merkityksen - olemme kaikki Yhtä - elämän todellisen tarkoituksen ymmärtäminen ihmiselle tulee mahdolliseksi. 

 

Millä tavalla meillä on mahdollista kokea kausaalisen- ja mentaalisen kehomme suodattamaa energiaa, riippuu pitkälti siitä missä kunnossa on auramme emotionaalinen keho eli tunneaura sekä millä tavalla chakramme toimivat. 

 

Hyväksyessämme sen, että olemme henkisiä olentoja ihmisen inhimillisessä fyysisessä kehossa ja harjoitellessamme yhteyttämme auramme eri osiin, joka tapahtuu osaltaan myös chakrojen kautta, alamme ihmisinä hiljalleen lähestyä ykseyden tietoisuutta ja värähtelyä, joka puhdistaa auramme eri osien lisäksi fyysistä inhimillistä kehoamme ja mielemme sopukoissa olleita asioita ja tapahtumia. Tämä puolestaan vaikuttaa suotuisasti kaikkiin ja kaikkeen olemassaolevaan.

 

Kausaalisen kehon värähtely on puhdasta rakkauden valoa, joka korkeimman minämme kautta tuo rauhaa, iloa, rakkautta, terveyttä, viisautta ja voimaa ilmentää omaa elämäämme ihmisen kehossa ja maapallolla, yhteydessä kaikkialliseen ykseyteen ja sopusoinnussa kaiken kanssa. 

 

Seuraavassa blogitekstissä pääsemmekin kurkistamaan jo pikkuisen ihmeellisiin chakroihin. 

 

Siihen asti

 

Kiitos, kiitos, kiitos 💞

 

Namaste

 

Rakkaudella

 

 

 

Anne

 Kanelian "Elämää enkelimaailman opastuksella"-ryhmään pääset liittymään vieressä oikealla puolella  olevasta keltaisesta painikkeesta.

 

TAI 

 

Lähetä minulle viesti sähköpostiosoitteeseen

 

anne@hvp-kanelia.com 

 

Laita viestiin yhteystietosi ja pyyntö liittyä "Elämää enkelimaailman opastuksella"-ryhmän uutiskirjeen tilaajaksi. 

 

Tervetuloa 💞