Ihmisen fyysisen kehon ympärillä värähtelevät energiakehot eli aura, osa 2


 

Vihdoinkin pääsen jatkamaan tätä kirjoitussarjaa, jossa puhun sinulle auran eri tasoista sekä myöhemmin chakroista eli kehosi energiapumpuista. 

Tässä päivien kuluessa on elämään annettu ns. muuttujia, jotka ovat laittaneet kerta toisensa jälkeen suunnitellut työjärjestykset uusiksi. Kuulostaako se sinustakin tutulta?

Eipä anneta muuttujien häiritä mielenrauhaamme, vaikka kyllä se toisinaan hieman harjoittelua edelleen vaatii, mutta toisaalta kun rauha mieleen jälleen asettuu saamme huomata, että kaikki tapahtuu oikeassa hetkessä. Ilmeisesti myös tämä kirjoitus. 

 

Edellisessä osassa puhuin hieman eteerisestä energiakehosta, joka ympäröi fyysistä kehomme, ja tänään puhun hieman auran seuraavasta kerroksesta eli emotionaalisesta kehostamme. 

 

 

Emotionaalinen keho 

 

Aistimme ympärillämme ilmakehässä risteileviä ajatuksia ja tunteita tämän auramme osan kautta.

 

Emotionaalinen kehomme on herkästi ja jatkuvassa liikkeessä oleva auramme osa tai kerros. Usein sitä on kuvailtu ovaalin muotoiseksi, mutta käsitykseni mukaan kaikilla ihmisillä se on liikkeessä joka hetki, joka tarkoittaa sitä, että emotionaalisen kehon energiallinen muoto vaihtelee jatkuvasti, sen mukaisesti millaisia ajatuksia kussakin hetkessä ajattelemme ja millaisia tunteita koemme. Tästä syystä emotionaalista kehoa kutsutaan myös tunneauraksi.

Kuten muistat, kaikki elämässä on energiaa. Niin ovat myös ajatuksemme ja tunteemme.

Tässä fyysisen kehomme ympärillä olevassa tunneaurassa, ympärillämme asuu lukuisa joukko erilaisia ajatuksia ja uskomuksia, jotka ohjaavat itsellemme näyttäytyviä ajatuksiamme ja toimintaamme jokaisena päivänä. Uskomuksia voi olla hyvinkin erilaisia - niitä jotka tuottavat hyvää oloa ja valitettavasti myös sellaisia, jotka eivät ole hyväksi meille.

 

On hyväksi itselle harjoitella muistamaan, että juuri tällä auramme kerroksella on suuri vaikutus siihen; mitä ajattelemme, miten ajattelemme, mitä tunnemme ja miten tunnemme.  

 

Tallennamme emotionaaliseen kehoomme omia tunteitamme ja ajatuksiamme, joka hetki, joten on hyväksi harjoitella olemaan tarkkana millaisia ajatuksia lähettää ympärilleen. 

Olemme tallentaneet siihen siis myös kaikki ajatuksemme ja tunteemme, joita olemme tämän elämän varrella kokeneet. Siellä ovat tallentuneena kaikki miellyttävät ajatukset, tunteet ja kokemukset. Siellä ovat tallentuneena myös ne epämiellyttävät ajatukset, tunteet ja kokemukset.

 

Emotionaaliseen kehoon ympärillämme on tallentuneena myös muiden ihmisten ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia. Mikäli tämä tuntuu sinusta oudolta, niin muistutan sinua jälleen siitä, että ympärillämme risteilee ilmakehän kautta lukematon määrä erilaisia ajatuksia ja tuntemuksia näkymättömästi aivan samalla tavalla kuin esim. kännykkäyhteydet toimivat näkymättömästi ympärillämme ja siellä ne kuitenkin ovat. 

 

Jokainen ihminen aistii (usein tämä tapahtuu tiedostamatta) ympärillä olevien toisten ihmisten ajatuksia ja tunteita, joka voi tapahtua jopa niin syvästi, että sekoittaa ne omiksi ajatuksiksi ja tuntemuksiksi, ellei osaa olla tarkkana. 

Tällaisesta tilanteesta melko neutraali esimerkki voisi olla esimerkiksi seuraava, joka on ehkä tuttu sinulle:

 

 

”Olet menossa tapaamaan miellyttävään kahvilaan ystävääsi pitkästä aikaa. Odotat tapaamista ja tunnet iloa ja olet hyväntuulinen. Vietätte ystäväsi kanssa miellyttävän pari tuntisen kahvilassa vaihtaen kuulumisia ja elämän tapahtumia. Tuon kahden tunnin aikana kahvilassa käy lukuisia muitakin ihmisiä ja välillä puheensorina ympärillänne yltyy, mutta ette kuitenkaan kiinnitä siihen isompaa huomiota. Tapaamisenne päättyy ja lähdet takaisin kotiin. Kotimatkalla alat yhtäkkiä tuntemaan kiukkua ja ärtymystä ehkä myös vahvaa väsymystä. Tunne yhtäkkiä ”vain tulee jostakin”. Ehkä ihmettelet sitä, koska juuri hetki sitten olet ollut iloinen ja energinen, mutta yhtäkkiä olotilasi muuttui kiukkuiseksi, ärtyneeksi ja väsyneeksi.”

 

 

Edellinen oli hyvin tyypillinen esimerkki siitä, että tarinan henkilön emotionaaliseen kehoon eli tunneauraan oli ”tallentunut hänen huomaamatta” todennäköisesti kahvilasta jonkun tai joidenkin henkilöiden tunnetiloja. Tuntemukset olivat niin voimakkaita, että hetkellisesti tarinan henkilö erehtyi luulemaan niitä omiksi tunteiksi ja ajatuksiksi. Mutta, kun tarinan henkilö pysäytti itsensä pohtimaan, että oliko hän oikeasti kiukkuinen vai tuliko tunne jostakin muualta, asian laatu alkoi selviämään, jolloin hän myös nopeasti pystyi tekemään ns. korjauksen, jonka seurauksena hänen oma hyvä ja kevyt olotila palasi. 

Tarinan tapahtumat tapahtuivat minulle itselleni jokunen aika sitten. Uskon vakaasti, että sinullekin on joskus tapahtunut samankaltaisesti. 

 

Olen vuosien ajan tehnyt aura- ja chakratyöskentelyä itseni sekä lukuisan joukon kanssa asiakkaitani ja ystäviäni. Auran tiedostaminen ja siitä huolehtiminen jokaisena päivänä on erittäin tärkeää ja tarpeellista, koska sillä on valtavan suuri merkitys siihen, mitä ajatuksia mieleemme risteilee ja millaisia tunteita ja tuntemuksia koemme. 

Edellä kerrottu tilanne toivottavasti hieman valottaa sitä, että täysin inhimillisissä arjen tilanteissa voimme ”napata” energialliseen tunnekehoomme jonkun toisen ihmisen tai ihmisten tunnetilan tai ajatusmalleja siten, että ne voivat näyttäytyä aluksi omana tunteena tai ajatuksena. Tästä syystä on hyvä harjoitella aura- ja chakra-työskentelyä (chakroista puhun myöhemmissä blogikirjoituksissa) ja olemaan itsensä kanssa eli omien ajatuksien kanssa tarkkana.

Kun harjoittelemme tunnistamaan ja tunnustamaan tunteitamme ja uskallamme ilmentää itseämme rohkeasti ja rakkaudella, samassa syklissä emotionaalisen kehomme värähtely kirkastuu ja muuttuu selkeämmäksi. Tuolloin on helpompi myös hyvin nopeasti ”napata” kiinni siitä, mikäli omalla kohdalla auraan on päässyt sekoittumaan toisille ihmisille kuuluvia ajatuksia ja tunteita.

 

Kaikki ajatuksemme ja tunteemme (sekä positiiviset että negatiiviset) säteilevät energiana aurassamme, pääsääntöisesti chakrojemme eli kehomme energiapumppujen kautta, jotka ovat mahdollisuuksien mukaan yhteydessä auramme kaikkiin kerroksiin. Chakrojemme toiminta vaikuttaa ajatuksien ja tunteiden lisäksi myös suoraan fyysiseen vointiimme. 

 

Tunneauramme kautta omat tunteemme ja ajatuksemme vaikuttavat ympäristöömme hyvinkin laajasti, kuten myös muiden ihmisten ajatukset ja tunteet vaikuttavat osaltaan meihin. Olemme jatkuvassa näkymättömässä vuorovaikutuksessa ympäristöömme.

 

 

Emotionaalisesta kehosta huolehtiminen

Aivan kuten fyysinen kehomme tarvitsee huolenpitoa ja ravinteita toimiakseen, myös energiallinen auramme tarvitsee huolenpitoa ja ravinteita voidakseen toimia korkeimmalla ja parhaalla tavalla. Mikäli koet toistuvasti stressaavia ajatuksia ja tuntemuksia, murheita, pelkoja jne., on melko varmaa, että emotionaalinen kehosi tarvitsee apua, kirkastuakseen, jolloin vielä hienovärähteisimmiltä auran tasoilta pääsee esteettömämmin virtaamaan rakkaudellista ja voimaannuttavaa energiaa tietoisuuteesi. 

Auramme huolenpito tapahtuu suurelta osin näkymättömällä energiatasolla ja jokainen ihminen osaa sen tehdä, jos haluaa. Tässäkin asiassa meillä ihmisillä on vapaa tahto. 

 

Vinkkejä tunneauran puhdistukseen ja selkeyttämiseen:

1. Harjoittele määrätietoisesti ajattelemaan ja huomioimaan positiivisia asioita. Näe hyvää itsessäsi ja muissa.

2. Luonnossa kulkiessa kiitä puita, tuulta ja sadetta siitä, että ne huolehtivat aurasi puhdistuksesta.

3. Erilaiset fyysistä kehoa rentouttavat hoidot vaikuttavat suotuisasti myös tunneauraan.

4. Anna  itsellesi lupa hiljentää vauhtia. Harjoittele meditaatiota/hiljentämään mieltäsi päivittäin edes pienen hetken kerrallaan.

5. Pyydä arkkienkeli Gabrielin energiallista suojaa ympärillesi, joka päivä.

 

Arkkienkeli Gabrielin suoja sinun ja kaikkien korkeimmaksi hyväksi

Erittäin tehokkaaksi emotionaalisen kehon hoito- ja suojauskeinoksi on osoittautunut arkkienkeli Gabrielin energiallinen suoja. Gabrielin energia selkeyttää auraasi ja suojaa sitä ympärillä olevalta matalavärähteiseltä energialta, jota valitettavan paljon on olemassa. 

 

Käsitykseni mukaan useat ihmiset ovat oppineet pyytämään Gabrielilta suojaa siten, että he ovat pyytäneet heijastamaan matalavärähteiset energiat takaisin lähettäjilleen ikään kuin peilaten energiaa takaisin. Sellaistakin toki voi pyytää, mutta energiallisesti siinä tapahtuu ainoastaan sellainen tapahtuma, että tuota kaikille haitallista ja epämieluisaa oloa aiheuttavaa energiaa vain ”pallotellaan” edestakaisin ihmiseltä toiselle ja lopputuloksena on se, että matalavärähteinen energia jatkaa olemassaoloaan.  

 

Eräänä kertana meditoidessani (tästä tapauksesta on jo reilusti aikaa) arkkienkeli Gabriel ilmestyi minulle ja ehdotti, että alkaisin pyytämään hänen suojaansa hieman toisella tavalla, jolloin siitä on myös laajemmalti apua itseni lisäksi muille eli kaikkien korkeimmaksi hyväksi. Hän kertoi miksi on tärkeää muuttaa tapaa miten hänen energiallista suojaa pyydetään. Gabriel on vuosien varrella ilmestynyt minulle hyvinkin useasti ja jokaisena kertana hän on ystävällisesti aina perustellut minulle juuri tuon ”miksi-osaston”. Tuosta hetkestä lähtien olen omalla kohdallani Gabrielin ehdottamalla tavalla toiminut niin itseni kuin muidenkin hyväksi ja luvannut kertoa ja opettaa sitä myös muille, kuten tässä hetkessä nyt sinulle. 

 

Muistathan, että pyytäessäsi Gabrielin suojaa ja apua, et pelkästään huolehdi itsestäsi vaan olet osallisena myös laajemmassa palvelutyössä, joka ohjaa matalavärähteistä energiaa ympäriltäsi edelleen Alkulähteeseen puhdistettavaksi, josta tuo puhdistettu energia palautetaan jälleen kiertoon puhtaana rakkauden valona. 

 

Pääset tutustumaan arkkienkeli Gabrielin energialliseen suojaan ja siihen, miten voit tuota suojaa itsellesi ja läheisillesi pyytää, seuraavan linkin kautta: 

 

Arkkienkeli Gabrielin energiallinen suoja, klikkaa tästä 🌀

 

Muistathan pyytää jokaisena päivänä itsesi lisäksi Gabrielin suojaa erityisesti lapsillesi, jotka ovat äärimmäisen herkkiä ”tuntemaan ja kokemaan ympäristön tunteita” tunneauransa  kautta. 

 

Seuraavassa blogitekstissäni puhun sinulle mentaalisesta ja kausaalisesta kehosta, jotka ovat auramme seuraavat kerrokset emotionaalisen kehon jälkeen.

 

Siihen asti

 

Kiitos, kiitos, kiitos 💞

 

Namaste

 

Rakkaudella

 

 

Anne

 


Kanelian "Elämää enkelimaailman opastuksella"-ryhmään pääset liittymään vieressä oikealla puolella  olevasta keltaisesta painikkeesta.

 

TAI 

 

Lähetä minulle viesti sähköpostiosoitteeseen

 

anne@hvp-kanelia.com 

 

Laita viestiin yhteystietosi ja pyyntö liittyä "Elämää enkelimaailman opastuksella"-ryhmän uutiskirjeen tilaajaksi. 

 

Tervetuloa 💞