Kiitos, kiitos, kiitos … näkyvälle ja näkymättömälle energialle


Jokunen aika sitten Kanelian facebook-sivustoilla kysyttiin, että mihin perustuu kolme kiitos sanaa peräkkäin, jotka lähes jokaisesta julkaisusta löytyvät. Hieno kysymys, joka ohjasi minut pohtimaan jälleen syvemmin tuota aihetta ja sen merkitystä minulle. Kolmen kiitoksen sarjasta on muodostunut hyvin luonnollinen tapa toimia ja sillä on energiallinen yhteys ja merkitys kaikkeen toimintaan; kirjoituksiin, puhumiseen, ajatuksiin, fyysiseen toimintaan ja tekemiseen, yhteyteen ja kommunkointiin enkelimaailman kanssa … ihan kaikkeen. 

 

Näkyvä ja ”näkymätön” energia 

Kaikki tässä elämässä on energiaa, joka värähtelee hitaammin tai nopeammin. 

Kun ajattelen elämääni ihmisenä, minulle on muodostunut täysin selvä käsitys siitä, että olen samanaikaisesti sekä näkyvää että näkymätöntä energiaa. Fyysinen minä on sitä ”näkyvää” energiaa, mutta tämä fyysinen minä ei voisi olla olemassa ilman ”näkymätöntä” energiaa, joka mahdollistaa tämän fyysisen minän olemassaolon tässä muodossaan. Ymmärrän, että tuo voi kuulostaa hiukan oudolta, mutta niin asia on. 

 

Ihmisessä on hyvin paljon juuri sitä ”näkymätöntä” energiaa, jonka olemme oppineet sivuuttamaan ja ohittamaan ikäänkuin ei-todellisena asiana tai mielikuvituksen tuotoksina. Juuri siitä syystä ihminen ei sitä välttämättä useinkaan tule ehkä ajatelleeksikaan. On myös täysin selvä asia, että yhteiskunnallisesti useiden tahojen tarkoitusperiä palvelee paremmin se, että ihmiset mahdollisimman vähän pysähtyisivät pohtimaan asioita syvemmin. 

 

Ihmisen kehittyminen ihmiseksi on suuri ihme, jossa näkymätön voima tai mekanismi saa yhdestä hedelmöittyneestä munasolusta lopulta aikaiseksi kokonaisen ihmisen, jonka sydän sykkii. Olen usein puhunut siitä, että on hyvä pysähtyä miettimään sitä, että missä ovat ne ”töpselit” ihmisessä, jotka käynnistävät sikiön sydämen sykkeen sen jälkeen, kun tuo sydän ylipäätänsä on kehittynyt sikiölle. Missä mahtaa olla se ihmisen osien rakentaja, joka häärää kohdussa rakentamassa sikiölle kaikkia ihmisen osia paikoilleen ja kutomassa soluista ensin kudoksia ja niistä sitten edelleen sisäelimiä, luustosta ja hermojärjestelmästä puhumattakaan. Tai - miltä näyttää ajatus ja missä ne sijaitsevat? Esimerkiksi neurokirurgit auttaessaan omassa työssään ihmisiä, eivät käsitykseni mukaan ole vielä yhdessäkään leikkauksessa onnistuneet löytämään ajatuksia ihmisen päästä voidakseen kertoa ”konkreettisesti”, että miltä ajatukset näyttävät tai missä ne sijaitsevat. 

Lääketiede pystyy kyllä hyvin mittamaan tietyillä värähtelytaajuksilla, että mitkä aivojen osat reagoivat erilaisiin tuntemuksiin, jotka ovat seurausta joistakin ajatuksista, mutta mistä ne ajatukset tulevat on toinen asia. 

 

Ajatellessani esimerkiksi kasvikuntaa saan todeta, että sielläkin on yhtälailla näkyvää ja näkymätöntä energiaa. Ajattele vaikka pelargoniaa tai kieloa. Mikä voima saa kasvisolusta muodostumaan ja kasvamaan juuri pelargonian tai kielon? Ja sitten nuo vielä ilahduttavat väreillään ja osaavat tuoksua. 

Puut aloittavat elämänsä tässä maailmassa soluista, mutta mikä voima saa niistä kasvamaan kuusen tai tammen. Puiden monimuotoinen viisaus on aivan omaa luokkaansa, josta siitäkin on olemassa jo tieteellistäkin näyttöä. 

Esimerkkejä voisi jatkaa loputtomiin. Elämä on niin ihmeellistä. En lähde tässä kirjoituksessa laajentamaan aihetta eläimiin, avaruuteen, planeettoihin, universumiin jne., vaikkakin sielläkin on näkyvää ja näkymätöntä energiaa.

Eläimien, avaruuden ja planeettojen sijasta puhun hetken enkelimaailmasta 

 

 

Enkelimaailma johon kuuluvat enkelit, nk. ylösnousseet mestarit, luonnonhenkiä jne. ovat useimmiten tuota ihmiselle näkymätöntä energiaa, mutta he ovat aivan samalla tavalla olemassa kuin sinä ja minäkin. Heidän olomuotonsa vain poikkeaa ihmisen olomuodosta. Siinä missä ihmisen fyysinen keho värähtelee niin hitaalla taajuudella, että se ilmenee koko ajan näkyvässä muodossa, enkelit puolestaan värähtelevät niin nopeasti ilman fyysistä kehoa, että emme heitä joka hetki fyysisin silmin näe. Siitä huolimatta he ovat olemassa ja vieläpä hyvin lähellä meistä jokaista. 

Jokaisessa ihmisessä virtaava tuo näkymätön ihmeellinen energia on se ”apuväline”, jolla voidaan luoda yhteys enkelimaailmaan. Jokaisella ihmisellä on se mahdollisuus. Se on yhtä luonnollista kuin, että vaihdat ystäväsi, puolisosi tai lapsesi kanssa kuulumisia. 

 

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että kun vaihdat kuulumiset puhelimen välityksellä, näetkö silloin fyysisesti ystäväsi äänen, joka kipittää puhelimeen ja sen kautta kuulet äänen? Veikkaan, että et näe tuota ääntä. 

Silti ystäväsi ääni on olemassa puhelimen välityksellä, etkä millään tavalla kyseenalaista sen muodostumista tai tulemista juuri sinun puhelimeesi.

Enkelimaailman edustajien äänen voi myös kuulla, tosin harvemmin se tapahtuu puhelimen kautta, vaikkakin sellainenkin kokemus minulla on olemassa. 

Tarvittaessa enkelimaailman edustaja voi ottaa tilapäisesti ihmisen olomuodon, myös eläimen olomuoto on mahdollinen. He voivat näyttäytyä myös ”perinteisesti” enkelin hahmossa siipineen. Enkelit näkyvät hyvin usein valoenergiana tai selkeinä "siivekkäinä" ihmisen vierellä tai takana. Tällä hetkellä he näyttäytyvät myös mitä suuremmassa määrin energiapalloina tai energiamuodostelmina valokuvissa. 

Olen vakaasti sitä mieltä, että ihmisen yhteydenpito enkelimaailmaan ei olisi mahdollista, ellei ihmisessä virtaisi tuo näkymätön energia ja kuten aiemmin kerroin, koko ihmisen fyysinen olemusmuoto ei olisi mahdollinen ilman tuota näkymätöntä energiaa. 

 

Elämme siis jokaisena hetkenä fyysisesti näkyvässä ulottuvuudessa, ollen samanaikaisesti yhteydessä läsnä olevaan energialliseen ”näkymättömään” ulottuvuuteen. 

Voi kuulostaa hassulta, mutta niin vain on. Tieteen puolelta kvanttifysiikka osaa hienosti selittää tämän.

 

 

Kiitos, kiitos, kiitos - näkyvälle ja näkymättömälle energialle ja ihmiselle siinä ”välissä”

 

Olemme täällä henkisinä olentoina ihmisen inhimillisessä fyysisessä kehossa. Meissä jokaisessa virtaa sekä näkyvää että näkymätöntä energiaa. 

Touhuamme omassa arjessamme kukin omanlaisiamme asioita tässä fyysisessä maailmassa. Samanaikaisesti - siinä arjessamme - meillä on mahdollisuus olla jokaisena hetkenä myös yhteydessä enkelimaailmaan, joka on olemassa tässä kanssamme joka hetki toisenlaisessa olomuodossa useimmiten ilman fyysisyyttä. Elämä on ihmeellistä ja hienoa ja sinä sekä minä saamme olla osa sitä ihmettä, kuten myös enkelimaailmakin. 

 

Arjessani, omaa työtä tehdessäni, on aina paikalla myös enkelimaailman edustajia. Jokainen asiakas saapuu Kaneliaan oman enkelinsä kanssa, toisinaan usemmankin. Se on aina yhtä ihmeellistä. 

Kotona ollessani, jokaisessa hetkessä yhdistyy näkyvä ja näkymätön. Enkelimaailma on luonnollinen osa meidän arkea. Toisinaan näkymätön muuttuu näkyväksi ja joskus myös kuuluvaksi, myös perheeni jäsenille. 

Ja samaan aikaan minulla, puolisollani ja lapsukaisellani on ihmisen elämään kuuluvia oppiläksyjä ja asioita opittavana ja läpikäytävänä. Kutsun sitä elämäksi. 

 

Päivä alkaa kolmella kiitoksella ja illalla ennen nukahtamista kiitän kolme kertaa kuluneesta päivästä. Aamun ja illan välissä on aihetta moneen kolmen kiitoksen tapahtumaan, joihin sisältyy myös kirjoitettuja julkaisuja, joista valtaosa on kanavointia enkelimaailmasta sellaisista asioista, joita he siinä hetkessä toivovat ihmisille sanottavan.

 

Yksi kiitos on näkyvälle jumalalliselle energialle. 

Yksi kiitos on näkymättömälle jumalalliselle energialle.

Yksi kiitos on ihmeelliselle ihmiselle, jossa yhdistyy sekä näkyvä että näkymätön jumalallinen energia, ja joka voi omassa elämässään ihmisenä ottaa tietoisesti käyttöönsä ne energialliset mahdollisuudet, jotka hänelle on annettu. 

 

Kokeile sinäkin kiittää aina kolme kertaa. Tuolloin automaattisesti vahvistat omaa energiallista yhteyttäsi myös enkelimaailmaan.

 

Kiitos, kiitos, kiitos 💞

 

Rakkaudella 

 

Anne 

 

 

 Enkeli-iltapäivä sunnuntaina 28.1.2018  klo 13.00 - 16.00

 

Aihe:

Arkkienkeleiden energiallinen apu erityisherkkyyden kanssa eläville

 

Eritysherkkyys on lahja, mutta se voi muodostua myös haasteeksi arjessa monin eri tavoin, koskettaen itsen lisäksi myös läheisiä. 

 

Arkkienkelit Gabrielin ja Zadkielin tuoma energiallinen apu on osoittautunut erittäin toimivaksi erityisherkkien ihmisten auttamisessa. 

Energiahoito-kurssi / ReiKi 1 

la - su 24. - 25.2.2018 

 

ReiKi 1-kurssi voi olla suuri askel omalla hyvinvoinnin polulla. 

 

Se on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla korjaa ja palauttaa kehon ja mielen tasapainoa.Haluatko Kaneliasta postia?

 

Postituslistalle pääset ilmoittautumaan alla olevasta painikkeesta: